2024.április.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új részekkel folytatódik a Game Shakers a Nickelodeonon

3 perc olvasás

game.jpgGyerekek eredeti ötleteit várja a Nickelodeon a Gyerekfeltalálók világnapja alkalmából A Gyerekfeltalálók világnapján, január 17-én új részekkel folytatódott a Nickelodeon sikersorozata, a Game Shakers.

 

A két feltaláló lány, Babe és Kenzie kalandjai pedig most akár meg is elevenedhetnek az otthonunkban, ugyanis a Gyerekfeltalálók világnapja alkalmából nyereményjátékot indít a népszerű gyerekcsatorna. A kis feltalálójelölteknek csak egy rövid leírást és rajzot vagy fotót kell készíteniük eredeti ötletükről, és azt január 28-án éjfélig elküldeni az info@nickelodeon.hu email címre.

 

A Game Shakers nem véletlenül a Nickelodeon egyik legkedveltebb sorozata. A két főszereplő kislány – Babe és Kenzie – egy teljesen eredeti ötlettel rukkolt elő és kitalálták a Sky Whale (Égbálna) nevű játékot, amit vidám kis csapatukkal okostelefonra fejlesztettek. A lányok üzleti babérokra törnek, és annak ellenére, hogy még csak 14 évesek egyre jobban feltalálják magukat az üzleti élet szövevényes világában, ahol sokszor még a felnőtteknek is rengeteg fejtörést okoz, hogyan állják meg a helyüket. A Game Shakers most új részekkel folytatódik a Nickelodeonon, ráadásként pedig a csatorna idén különleges nyereményjátékot indít a Gyerekfeltalálók világnapjának alkalmából.

 

Január 17. nevezetes dátum, egyáltalán nem véletlen, hogy ekkor ünnepeljük a Gyerekfeltalálók világnapját. A híres amerikai polihisztor és feltaláló, Benjamin Franklin születésnapjának évfordulója ez a nap. Benjamin tehetsége már igazán fiatal korában megmutatkozott, 12 évesen találta fel a búvárkodáshoz használt békatalpat. Ezzel be is írta magát a híres gyerekfeltalálók sorába sőt, később is folytatta ötletgazdag munkásságát. Olyan találmányok fűződnek a nevéhez, mint a villámhárító, az üvegharmonika, vagy a bifokális szemüveglencse. Franklin a mai napig példakép az olyan kis feltalálójelöltek számára, akik arról álmodoznak, hogy egyedi elképzeléseikkel egyszer jobbá tehetik a világot.

 

A Nickelodeon szeretne most is teret adni arra, hogy a gyerekek megmutathassák szárnyaló fantáziájukat, kibontakoztathassák kreativitásukat, ezért izgalmas nyereményjátékot hirdet. A életet kellemesebbé tevő, vicces, hasznos vagy tréfás ötleteket az info@nickelodeon.hu címre várják a gyerekektől. Az eredeti ötletekről egy rövid leírást, rajzot, vagy fotót kell beküldeni. A játék január 17-én indult, az alkotásokat január 28. éjfélig lehet beküldeni. A beküldők közül 5 szerencsés nyertest sorsolnak ki, akik Nickelodeon ajándékcsomagokat kapnak. A részletekért kattints ide: http://bit.ly/2FIN2AJ

 

A Gyerekfeltalálók világnapján, január 17-én új részekkel folytatódik a Game Shakers a Nickelodeon műsorán!

 

http://www.nickelodeon.hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.