2012 április 16-án debütál a megújult Interaktív. Teljes tartalmi és arculati megújulással vágott neki a tavaszi-nyári szezonnak a VIVA Televízió, Magyarország vezető ifjúsági- és zenecsatornája. A csatorna arculata mellett a legsikeresebb műsor, az Interaktív is teljes változáson esett át, amelyet április 16-tól láthatnak a nézők.

 

2012 április 16-án debütál a megújult Interaktív. Teljes tartalmi és arculati megújulással vágott neki a tavaszi-nyári szezonnak a VIVA Televízió, Magyarország vezető ifjúsági- és zenecsatornája. A csatorna arculata mellett a legsikeresebb műsor, az Interaktív is teljes változáson esett át, amelyet április 16-tól láthatnak a nézők.

 

Új műsorokkal és letisztult megjelenéssel indul neki a tavasz-nyári szezonnak a VIVA Televízió. A megújult Megálló és a közelmúltban indult RandomMarci mellett április 16-tól új arcokkal és felfrissített koncepcióval jelentkezik az Interaktív is. Iszak Eszterhez ketten csatlakoznak műsorvezetőként: Marcell, aki igazi energiabomba, valamint Pizsu, aki a csapat legfiatalabb tagja és méltó társa lesz Marcellnek az őrültségekben.

 

Az Interaktív felfrissítésére kiírt meghívásos tendert a New Angle Team nyerte, amely 2007-ben alakult egy szerkesztő-rendezői, és egy kreatív csapatból. A műsorgyártáson belül a televíziós tartalomfejlesztés az egyik fő területük, a VIVA Televízión kívül többek között dolgoztak már a Magyar Televíziónak, az HBO-nak és a TV2-nek is.

 

Az Interaktív új tartalmi koncepciója két pillérre épül: a műsorvezetők karakterére és a webes tartalomra, amely az úgynevezett geek sarok segítségével szintén aktív része lesz a programnak. A megújult Interaktívban minden eddiginél jobban kihasználják az online világot: a műsorvezetők folyamatosan videoblogot vezetnek, a nézőket chaten vonják be a műsorba, valamint készíthetnek és elküldhetnek videókat is. A trió a videókat kommentekkel látja el, ezzel ösztönözve további reakcióra és így a műsorban való részvételre a nézőket.

 

Az új díszletet a Borgiák sorozat berendezése kapcsán Emmy díjra is jelölt Varga Judit tervezte. A műsorvezetők egy nappalihoz hasonló szobában beszélgetnek vendégeikkel. A tér kicsit kusza, leginkább egy loftra hasonlít és azt sugallja, hogy bármikor lehet csatlakozni, érdemes időt tölteni ebben a „nappaliban".

 

A műsor a vendégek és a témák terén is újításokkal áll elő. A zene mellett a kulturális élet is fontosabb szerepet kap, mindemellett a napi élő műsor oktató jellege sem szűnik meg, a korosztályt érintő mindennapi fontos problémák, kérdések is terítékre kerülnek.

 

Megújult Interaktív április 16-tól a VIVA Televízión!

 

A VIVA televízió zenei tartalmak és toplisták mellett saját gyártású műsorokkal (Megálló, Interaktív, Randi Kommandó stb.), sorozatokkal (Popland) szórakoztatja fiatalokat. Emellett a csatorna szervezi a hazai zenei élet legrangosabb díjátadó eseményét, a Viva Comet-et.

 

Apropo:  Idén is gazdára találnak a Comet gömbök. 12. alkalommal osztja ki zenei díjait a VIVA Tv. Az áprilisban megújuló zenecsatorna június 14-én rendezi meg nagyszabású díjátadóját. A VIVA Comet gála évek óta a nyár egyik legfontosabb zenei és társasági eseménye, amely idén is óriási meglepetéseket tartogat. A látványos show-elemekben bővelkedő díjátadót a tavalyi siker után ismét a Papp László Budapest Sportarénában tartják.  

Az április elején teljes tartalmi és arculati változást végrehajtó VIVA idén is élőben közvetíti majd a nyár legnagyobb díjátadó buliját.

A tavalyi Cometen több ezres közönség ünnepelte a zenei élet legnagyobbjait és olyan nevek vehettek át díjakat, mint SP (A legjobb férfi előadó), Wolf Kati (A legjobb női előadó) vagy éppen Tóth Gabi, aki Elég volt! című videójával kiérdemelte A legjobb videoklipért járó elismerést.

 

„A VIVA Televízión végbemenő jelenlegi teljes arculati váltás, amelynek során letisztult, egységes külsőt kapott a csatorna, a Comet gála megjelenésében is látszik majd." – nyilatkozta Lakinger József, a Viacom Global Hungary marketingvezetője a szervezés alatt álló díjátadóról. „A tartalmi megújulás miatt a fellépők között is lesznek meglepetések, amelyek azt tükrözik, hogy a VIVA nyit az újabb zenei trendek felé.". 

 

A gála előkészületei már elkezdődtek, hamarosan pedig az is kiderül, hogy kik szállnak idén versenybe a 12. VIVA Comet díjaiért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük