2023.január.30. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

USB 3.0 SSD külső Flash-meghajtók arany árban

6 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/44493"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_288.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="66" /></a></span> <p>Az EMC (NYSE: EMC) bejelentette az új, gazdagép-tápellátású Iomega® External USB 3.0 SSD Flash-meghajtók megjelenését.

 image1 288.thumbnail

Az EMC (NYSE: EMC) bejelentette az új, gazdagép-tápellátású Iomega® External USB 3.0 SSD Flash-meghajtók megjelenését.

 image1 288.thumbnail

Az EMC (NYSE: EMC) bejelentette az új, gazdagép-tápellátású Iomega® External USB 3.0 SSD Flash-meghajtók megjelenését. A robusztus SSD-meghajtók a villámgyors USB 3.0 csatolók és a beépített titkosítás nyújtotta biztonság révén tökéletes választást kínálnak a csúcstechnológiát igénylő kreatív szakemberek és mindenki más számára, aki a lehető legjobb teljesítményre, biztonságra és hordozhatóságra vágyik.

Az EMC nagyvállalati hálózati tárolómegoldásaiban használt SSD-technológiával kapcsolatos világszínvonalú szaktudására és megvalósítási tapasztalatára épülő új, tenyérnyi méretű külső eszköz november elején kerül forgalomba. Az SSD Flash meghajtó USB 3.0-s csatlakozóval rendelkezik, 1,8 hüvelykes SSD-t tartalmaz és 64, 128, illetve 256 GB kapacitású változatban lesz elérhető.

Az elegáns fémburkolat nem csak jól néz ki, de további védelmet is jelent: a meghajtó akár háromméteres esést is kibír. A biztonságot 256 bites hardveres titkosítás, hozzáadott vírusvédelmi és mentési szoftver javítja. Az SSD-eszközök kiemelkedő teljesítménye mellett a három éves jótállás garantálja, hogy a felhasználók az Iomegától elvárt csúcskategóriás tárolóeszközt kapják.

– „Amikor az idő pénz és a legmodernebb hordozható tárolótechnológiára van szükség, az Iomega új, nagy teljesítményű SSD Flash meghajtói ideális megoldást kínálnak" – mondta Jonathan Huberman, az Iomega Corporation elnöke. -„Az Iomega új külső USB 3.0-s SSD Flash eszközei olyan kisméretű, strapabíró hordozható tárolók, amelyek számottevően gyorsabb adatátvitelt nyújtanak bármely szokásos forgólemezes meghajtónál. Emellett a felhasználók fontos fájljait megnyugtató biztonsággal védi a megbízható ipari kialakítás, a hardveres titkosítás és a teljes Iomega Protection Suite – ezek miatt számítanak az új eszközök igazán jó választásnak a kivételes teljesítményt és hordozhatóságot, csúcstechnológiát igénylő vásárlók körében."

Az új Iomega USB 3.0 külső SSD Flash meghajtó anatómiája

Az Iomega USB 3.0 External SSD Flash Drive olyan eszköz, amelyben nincsenek mozgó alkatrészek, emiatt sokkal strapabíróbb, emellett gyorsabb alkalmazásbetöltést és csúcskategóriás átviteli sebességet kínál a nagyfelbontású videoállományok, digitális fotók, grafikák és zenék esetében. Különösen a profi videósok, fényképészek és más kreatív szakemberek fogják úgy találni, hogy a meghajtó nagymértékben segíti a határidők betartását és remekül illeszkedik a digitális tárolással szembeni elvárásaikhoz.

A szupergyors USB 3.0-s csatolóval az Iomega External SSD Flash Drive akár az USB 2.0-s meghajtók sebességénak tízszeresét is el tudja érni. Az új SSD meghajtó még a ugyanezt az USB 3.0-s csatolót használó 7200 fordulat/perc sebességű SATA merevlemezeknél is kétszer gyorsabb.

A hűvös tapintású új eszközökhöz nem szükséges külső tápegység és teljes visszamenőleges kompatibilitást mutatnak a csak USB 2.0-s bemenettel rendelkező személyi számítógépekkel és más berendezésekkel egyaránt. Az Iomega egyébként külön megvásárolható USB 3.0-s adapterkártyákat is kínál, amelyeket az eredetileg 2.0-s USB-csatlakozóval rendelkező asztali vagy noteszgépbe helyezve az SSD Flash meghajtó vásárlói is élvezhetik a natív, akár másodpercenként 5 gigabit/másodperces USB 3.0-s adatátviteli sebességet

A kreatív szakembereket lázba hozza az Iomega USB 3.0-s külső SSD Flash meghajtója

A marylandi Annapolisban élő Kevin T. Gilbert díjnyertes fotoriporter, tanár és üzletember az alapítója és az igazgatója a vezető Blue Pixel nevű cégnek. A társaság digitális kreatív munkákra szakosodott és számos komoly viszonteladói, számítógépes, szoftveres és kameragyártó cég tanácsadója. Az állandóan új utakat kereső digitális fotós, aki négy amerikai elnök portréját készítette el (és még két képzeletbeli elnökét a The West Wing tévésorozat werkfotózásán) nagyon dicséri az Iomega új külső eszközét és nem tudja eléggé hangsúlyozni, micsoda előnyöket jelent az SSD Flash technológia használata a profi fotóriporterek számára.

-„Egy évben húsz országot is bejárok, és az Iomega új meghajtója segít abban, hogy megbízható mentéseket készítsek, ugyanakkor belül maradhassak a reptéri súlyhatárokon. Imádom! – mondta Gilbert, akit hatszor választottak meg a Fehér Ház sajtófotós-szövetségének elnökévé. -„A méret, a sebesség és a hordozhatóság sokat számít nekem, amikor szerte a világban utazom. Amikor a nemzetközi légitársaságok egyre szorosabb súly- és méretkorlátokat szabnak, az Iomega külső SSD-meghajtója életmentő! Tőlem nagy pirospontot kap, és mindenki mástól is azt fog, aki sok időt tölt úton, fotózással."

Értéknövelt szoftvercsomag a fájlok védelmére — takarékosan

Az Iomega új eszközéhez ingyenesen jár az Iomega Protection Suite: a mentési és vírusvédelmi szoftverek egységes használatú csomagja, amely kiegészítő védelmet nyújt a felhasználók fényképei, filmjei, zenéi és más fájljai számára.

Az Iomega Protection Suite a következőket tartalmazza:

  • v.CloneTM — az Iomega exkluzív szoftvere, amely teljes virtuális rendszerképet készít a PC-ről az Iomega meghajtóra, beleértve az operációs rendszert, az összes alkalmazást, a beállításokat és a saját fájlokat. A klónmásolat zökkenőmentesen elérhető egy másik gépről is, akár ha a saját PC-n dolgozna. A meghajtó újracsatlakoztatásakor a szoftver automatikusan visszaszinkronizálja az adatokat az elsődleges PC-re, így a fájlok mindig naprakészek lehetnek**.
  • Kiegészítő 1 éves előfizetés a Trend MicroTM Internet Security termékre a PC-s, illetve a Trend MicroTM Smart Surfing szoftverre a Maces használathoz.
  • Iomega QuikProtect: mentési szoftver az adatok egyszerű, ütemezett fájlszintű biztonsági mentéséhez merevlemezre vagy hálózati tárolóeszözre (Windows és Macintosh asztali és noteszgépekhez).
  • Roxio® Retrospect® Express szoftver: az összes adat, alkalmazás és beállítás mentéséhez (Windows és Macintosh asztali és noteszgépeken).
  • MozyHomeTM Online Backup szolgáltatás: kényelmes online mentési megoldás 2 GB ingyenes kapacitással (korlátlan online tároló 4,95 dollár/hó előfizetési díjért). A MozyHome Online szolgáltatással bármely interneteléréssel rendelkező számítógépre visszaállíthatók a legfontosabb adatok, a világ bármely pontjáról.

Az Iomega Protection Suite minden eleme kényelmesen letölthető az eGo Drive tulajdonosok számára.

Árak, elérhetőség és jótállás

Az új Iomega® USB 3.0-as külső SSD Flash meghajtó november elején kerül forgalomba a világ minden táján. Háromféle kapacitással lesz kapható, a 64 gigabájtos változat ára 229 USD (€ 219), a 128 gigabájtosé 399 USD (€ 389), a 256 gigabájtosé 749 USD (€ 749) lesz. (Az árak az Egyesült Államokban és Európában érvényes javasolt kiskereskedelmi árak.) Az Iomega új eszköze a disztibútori terjesztési csatornákon, a rendszerintegrátoroknál és a http://www.iomega.com/ oldalon is megvásárolható lesz.

http://www.iomega.com/.

Minden Iomega termékre három éves korlátozott jótállás vonatkozik (regisztráció mellett).

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.