2024.július.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

VANNAK AKIK JÓL TELJESÍTENEK: PIONEER FUNDS – U.S. PIONEER FUND – A STANDARD AND POOR’S MEGERŐSÍTETTE AZ ALAP AAA MINŐSÍTÉSÉT

3 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/20912"><img class="image thumbnail" src="/files/images/pio.thumbnail.jpg" border="0" alt="http://www.pioneerinvestments.hu/" title="http://www.pioneerinvestments.hu/" width="100" height="29" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.pioneerinvestments.hu/">http://www.pioneerinvestments.hu/</a> </strong></span></span>  <p>A Standard and Poor's megerősítette a Pioneer Funds - U.S. Pioneer Fund alapnak AAA minősítését. Novemberi értékelésében a minősítő cég kiemelte az alap menedzserének szakmai kvalitásait, valamint munkáját segítő tizenhét fős elemzői és kutató csapat tevékenységét.</p><p>

http://www.pioneerinvestments.hu/http://www.pioneerinvestments.hu/  

A Standard and Poor's megerősítette a Pioneer Funds – U.S. Pioneer Fund alapnak AAA minősítését. Novemberi értékelésében a minősítő cég kiemelte az alap menedzserének szakmai kvalitásait, valamint munkáját segítő tizenhét fős elemzői és kutató csapat tevékenységét.

http://www.pioneerinvestments.hu/http://www.pioneerinvestments.hu/  

A Standard and Poor's megerősítette a Pioneer Funds – U.S. Pioneer Fund alapnak AAA minősítését. Novemberi értékelésében a minősítő cég kiemelte az alap menedzserének szakmai kvalitásait, valamint munkáját segítő tizenhét fős elemzői és kutató csapat tevékenységét.

A Standard and Poor's újra AAA minősítést adott a Pioneer Investments U.S. Pioneer Fund alapjának. Értékelésében a minősítő hangsúlyozta John Carey, az alap portfoliómenedzserének szakértelmét és tapasztalatát, akinek befektetési politikája a hosszú távú relatív értéket helyezi a középpontba. A Pioneer Global Asset Management az UniCredit Csoport, Európa második legnagyobb bankcsoportjába tartozik.

A Standard and Poor's kiemelte, hogy a befektetési alapot óvatos befektetési stratégia mentén kezelik, melyet magas diverzifikáció, és a nagy tőkekapitalizációjú vállalatok előnyben részesítése jellemez. Az alap igen eredményes múlttal rendelkezik, három- és ötéves hozamadatai erőteljesen túlteljesítik a referenciacsoport teljesítményét és alacsonyabb  volatilitást mutatott.

Az alap túlteljesítette a Standard and Poor's 500-as indexét, s az referenciacsoporthoz képest igen magas besorolást ért el (relatív besorolása 1, 3 és 5 éves időszakot tekintve egyaránt magas). A U.S. Pioneer Fund kitűnően teljesít a csökkenő piacokon, 17-ből 16 piacon túlteljesít. A jelenlegi „medve" piaci időszak tavaly októberben kezdődött, azonban még nem ért véget. 2008. 08. 29-ét megelőző 5 évben az alap 45,8 százalékot teljesített, ami a 30,4 százalékos szektormediánhoz képest kiemelkedő eredmény.

A Pioneer Fund (US Pioneer Fund) a világ egyik legrégebbi alapja, mely 1928-as indulása óta szinte folyamatos kiemelkedő teljesítményt produkált. John Carey vezető portfóliómenedzser 1986 óta kezeli az alapot. John Carey korábban több problémás piacon bizonyította helytállását, és komoly tapasztalatot szerzett nehéz időszakokban is. Az alapkezelő szigorúan meghatározott befektetési politika szerint választja ki befektetéseit, olyan, stabil mérleggel rendelkező vállalatokat részesít előnyben, amelyek finanszírozásuk során nem szorulnak tőkepiaci forrásokra. Alulértékelt, jó minőségű S&P 500-ban szereplő részvények szerepelnek az alapkezelő fókuszában, amelyek az átlagot meghaladó eszköz- illetve saját tőke arányos nyereséggel és magas növekedési potenciállal rendelkeznek.

 Pioneer Alapkezelő http://www.pioneerinvestments.hu/

 UniCredit Bank http://www.unicreditbank.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.