2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

VIENNA-TEC 2010: műszaki újdonságok a Messe Wien vásárterületén

4 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/43535"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_270.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="32" /></a></span> <p>2010. október 12-15. között harmadik alkalommal várja az érdeklődőket Ausztria legnagyobb ipari kiállítása a Messe Wien területén. Közel 550 közép-európai kiállító mutatkozik be. Fókuszban az energiahatékonyság, a fő téma Kína. </p><p>

 image1 270.thumbnail

2010. október 12-15. között harmadik alkalommal várja az érdeklődőket Ausztria legnagyobb ipari kiállítása a Messe Wien területén. Közel 550 közép-európai kiállító mutatkozik be. Fókuszban az energiahatékonyság, a fő téma Kína.

 image1 270.thumbnail

2010. október 12-15. között harmadik alkalommal várja az érdeklődőket Ausztria legnagyobb ipari kiállítása a Messe Wien területén. Közel 550 közép-európai kiállító mutatkozik be. Fókuszban az energiahatékonyság, a fő téma Kína.

Alig egy hónap múlva nyitja kapuit a bécsi Messe Wien területén Ausztria legnagyobb ipari kiállítása, a Vienna Tec. Az október 12. és 15. között látogatható rendezvény hat területet foglal magában: az Automation Austria, az Energy Tec, az IE Industrielektronik, az Intertool, a Messtechnik és a Join ex mindent bemutat, amit az ipari automatizáció, a mérés- és hegesztés-technika, vagy éppen az építőiparhoz szükséges eszközök terén újdonságnak számít. A rendezvényen 550 kiállító, valamint 570 egyéb osztrák és nemzetközi cég képviselteti magát valamilyen formában. „A hat neves vásárt egy területen bemutató rendezvény középpontjában az energiahatékonyság áll, a kiállítók bemutatói és a vásárt kísérő programok az iparban is elengedhetetlen hatékony erőforrás-felhasználást állítják a középpontba." mondta Matthias Limbeck, a Reed Exhibitions Messe Wien ügyvezető igazgatója.

Miniszterek és vállalatvezetők találkozója

A Vienna Tec kísérőprogramjaiban a kiállítók és a látogatók találkozhatnak Ausztria és a szomszédos országok szakminisztereivel, nagyköveteivel, kamarai és szakmai szervezetek képviselővel. A szervezők számos programmal teszik lehetővé, hogy a szakmai partnert, beszállítót kereső kis- és középvállalatok is könnyebben találják meg a számukra ideális partnet, illetve a gyártástechnológia terén a kutatás-fejlesztési partnert keresők is megismerkedhessenek a hasonló területtel foglalkozó kiállítókkal.

Középpontban az energiahatékonyság

A Vienna Tec idei központi témája a hatékony energiafelhasználás. A gyártás, vagy a kivitelezés során különösen fontos, hogy a jelentős elektromos és egyéb energiát igénylő folyamatok a lehető leghatékonyabb módon menjenek végbe, ehhez kapcsolódóan számos előadás szól majd három év alatt megtérülő hatékonysági beruházásokról, az épület-energiamenedzsmentről, illetve az ipari hővisszanyerés, a hőszivattyúk, vagy a hűtés/fűtéstechnika, illetve a kompresszortechnológia terén elért legújabb eredmények is megismerhetőek.

Előadássorozat Kínáról

Október 12-én és 13-án a kínai felvevőpiacról hallhatók előadások: a résztvevők a piacra lépéstől kezdve a beszerzésen át a kínai minőségbiztosítás követelményeinek megismeréséig számos hasznos információhoz juthatnak, amelyek megkönnyítik belépésüket a kínai piacra.

Magyar kiállítók Bécsben

Második alkalommal vesz részt a Vienna Tec-en a budapesti székelyű Meta-Vulk Kft. Az ipari gumitermékeket – például tömítő/szigetelő extrudált profilokat, rezgéscsillapítókat, géplábakat és kábelátvezetőket – forgalmazó cég 25 négyzetméteres saját építésű standon mutatja be kínálatát a kiállításon. „Már az első kiállítás alkalmával is sikerült tovább nyitnunk az osztrák piac felé, ráadásul észak- és nyugat-európai felvevőpiacunk visszajelzései alapján szektorunkban a válság elmúltáról beszélhetünk" – mondta Csikós Bors, a Meta-Vulk Kft. ügyvezetője. „Már 15 éve veszünk részt külföldi vásárokon, és eddig minden alkalommal határozottan pozitív élményekkel, és számos új üzleti lehetőséggel zártuk a kiállítást. A rendezvények presztízse, szervezettsége, a szakmai látogatók biztosítása garancia számunkra, hogy régi ügyfeleinkkel történő kapcsolattartás mellett új üzleteket is köthetünk" – tette hozzá Csikós.

Nyitvatartás

A „Vienna Tec 2010" október 12-e keddtől október 15-e péntekig látogatható 9 és 18 óra között a Messe Wien területén. Jegyek és további információ: http://www.spexpo.eu/index_v.html  és  http://www.vienna-tec.at/.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.