2023.február.02. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Canon bemutatta az iparág első, beolvasási és nyomtatási folyamatok kezelésére létrehozott egységes platformját

4 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/43533"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/20100901_thumbL_uniflowScreen.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span> <p><em>A UniFLOW V5 segítségével a vállalkozások növelhetik az alkalmazottaik termelékenységét, erősíthetik az információbiztonságot és szigoríthatják a nyomtatási költségek felügyeletét. Az uniFLOW V5 átalakítja a papíralapú és az elektronikus dokumentumok irodai kezelési folyamatát.</em></p><p>

 20100901 thumbl uniflowscreen.thumbnail

A UniFLOW V5 segítségével a vállalkozások növelhetik az alkalmazottaik termelékenységét, erősíthetik az információbiztonságot és szigoríthatják a nyomtatási költségek felügyeletét. Az uniFLOW V5 átalakítja a papíralapú és az elektronikus dokumentumok irodai kezelési folyamatát.

 20100901 thumbl uniflowscreen.thumbnail

A UniFLOW V5 segítségével a vállalkozások növelhetik az alkalmazottaik termelékenységét, erősíthetik az információbiztonságot és szigoríthatják a nyomtatási költségek felügyeletét. Az uniFLOW V5 átalakítja a papíralapú és az elektronikus dokumentumok irodai kezelési folyamatát.

A Canon Europe, bemutatta a beolvasási és nyomtatási folyamatok hatékony kezelését segítő első egységes platformját. Az NT-Weare által kifejlesztett uniFLOW V5 átalakítja a papíralapú és az elektronikus dokumentumok irodai kezelési folyamatát.

Az I.R.I.S piacvezető beolvasási technológiájának köszönhetően az uniFLOW platform legújabb fejlesztése innovatív bemenet-kezelési képességeket nyújt a felhasználók számára. A vállalkozások a mindennapi dokumentumkezelési folyamatok egyszerűsítésével és automatizálásával növelhetik alkalmazottaik termelékenységét, az egységes platform révén pedig erősíthetik az információbiztonságot és szigoríthatják a nyomtatási költségek felügyeletét.

A uniFLOW V5 zökkenőmentes együttműködést biztosít a Canon MEAP eszközeivel, például a csúcsminőségű imageRUNNER ADVANCE termékcsaláddal. Emellett a biztonságos nyomtatási funkciókat a dokumentum-biztonság növelése érdekében a vállalatok – további hardver-telepítések nélkül – a Canon nem MEAP-kompatibilis multifunkciós eszközeire is telepíthetik. A uniFLOW V5 támogatja a külső alkalmazásokat és hardvereket is, így az ügyfelek tovább növelhetik korábbi beruházásaik értékét.

 „Ügyfeleinknek a mindennapi munkavégzés során gyors és hatékony dokumentumkezelésre van szükségük. Mivel az intézmények egyre több információt kezelnek, így a bemeneti, és a kimeneti fázis hatékonyabb folyamatainak kiépítése valós üzleti igény. A multifunkciós eszköz az iroda központi eleme, az információk és dokumentumok áramlásának középpontja. A uniFLOW V5 egy olyan egységes irányítási platform, amely a multifunkciós eszközök központi szerepét kibővítve lehetővé teszi a pontos költségkezelést, valamint növeli a biztonságot és a termelékenységet. A bemenet és kimenet kezelésének átfogó megközelítésével az uniFLOW V5 új irányt képvisel az iparágban" – mondta Paul Rowntree, a Canon Europe európai termékértékesítési marketingigazgatója.

Az uniFLOW V5 az egyetlen olyan univerzális illesztőprogram, amelynek segítségével, egy nyomtatóillesztő telepítésével a teljes eszközpark értelmezi és végrehajtja a felhasználó által megadott nyomtatási beállításokat, függetlenül attól, hogy melyik hálózati multifunkciós eszköz dolgozza fel a feladatot. Ezzel a funkcióval a felhasználók még azelőtt módosíthatják a nyomtatási beállításokat, és megtekinthetik a dokumentum előnézetét, hogy a multifunkciós eszköz feldolgozná a feladatot.

A uniFLOW V5 valamennyi vállalkozás igényeinek megfelel, függetlenül a mérettől és az informatikai költségvetéstől. Az új megoldás a felhasználói azonosítás, a nyomatok biztonságos kiadása, valamint az irodai multifunkciós eszköz felhasználó által elérhető funkcióinak korlátozása révén még nagyobb információbiztonságot nyújt. A uniFLOW V5 még a kényes adatok felismerésére is képes, így megelőzhető a bizalmas információkkal történő visszaélés. A magas biztonsági igényű környezetekben – például a közszférában vagy a pénzügyi intézményekben – a feldolgozás során egyedülálló módon azonosítja a dokumentumok kulcsszavait.  Legyen szó akár nyomtatásról, másolásról, e-mail küldéséről vagy beolvasásról, igény szerint megszakítja vagy várakoztatja a kért feladatot, illetve jóváhagyást kér hozzá.

Az uniFLOW V5 a Canon webes nyomtatási és termelési munkafolyamat-kezelő megoldásával, a Helix Production Workflow rendszerrel is integrálható, így egyesíthetők az irodai és vállalati reprográfiai részlegek. A vállalati reprográfiai részlegeket működtető nagyobb szervezetek esetében a nyomtatási feladatok előre meghatározott beállítások szerint irányíthatók. Ez azt jelenti, hogy például egy öt oldalas fekete-fehér dokumentumot a legközelebbi multifunkciós nyomtató nyomtat ki, míg egy 100 oldalas összefűzött dokumentumot a költséghatékonyság érdekében a rendszer átirányít a vállalat reprográfiai részlegéhez.

A rendszergazdák könnyedén egyszerűsíthetik és automatizálhatják a munkacsoportok, csapatok vagy egyéni felhasználók mindennapos munkafolyamatait és feladatait, amely az alkalmazottak termelékenységének növekedését eredményezi. Emellett egyszerű, és összetettebb munkafolyamatok kialakítására egyaránt lehetőség nyílik.

Az uniFLOW V5 a Canon ügyfelei számára 2010 szeptemberétől lesz elérhető Európában.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.