A hazai ROCKAKADÉMIÁról már adtunk hírt (http://euroastra.hu/node/58823), azonban egy kis felelevenítésre, és kiegészítő – nagyon fontos – információra szükségünk lehet, hogy valóban képben legyünk, valamint ne maradjunk le a felvételiről.

 

A hazai ROCKAKADÉMIÁról már adtunk hírt (http://euroastra.hu/node/58823), azonban egy kis felelevenítésre, és kiegészítő – nagyon fontos – információra szükségünk lehet, hogy valóban képben legyünk, valamint ne maradjunk le a felvételiről.

 

A hazai ROCKAKADÉMIA ötlete Szigeti Ferenc nevéhez fűződik, aki a KARTHAGO együttes vezetője. Az Ő ötlete találkozott Andor Edit operaénekes, a THÉBA Művészeti Akadémia vezetőjének gondolatával, miszerint az iskola fejlesztése, fejlődése szempontjából egy könnyűzenei szekció indítása hasznos és érdekes lenne.

 

A ROCKAKADÉMIA elsősorban kiemelt, egyedi, felső szintű oktatást ad a növendékeinek, csakis és kizárólag a rockzene és a minőségi popzene területén. A tanári kar a hazai zenei szakma legelismertebb és szakmailag leg-kvalifikáltabb zenei személyiségeiből áll, például Németh Gábor dob (Skorpió, Bikini, Dinamit, P.Mobil), Donászi Tibor (Beatrice, P.Mobil, Edda, TRB), Fekete Samu Tibor basszusgitár (Korál, Ákos Band, Megasztár zenekar, eMerTon és Artisjus díjas művész), Alapi István gitár (Edda), Zsoldos Béla (Zeneakadémiai docens) Összhangzattan, zeneelmélet, hangszerelés, ütős hangszerek, Jankai Béla ( Prognózis, Dinamit) rendszertechnika, digitális programozás, Pro-tools felhasználás, billentyű programozás, Gidófalvy Attila (Karthago, Lord) billentyűs hangszerek, Takáts Tamás (Karthago, TT. Blues Band) ének, Tollár Endre (Roland) rendszertechnika, színpadi fellépés és stúdió használati technika, Rozsonits Tamás (Universal Music Kft.) zenetörténet, rockzenei lexikális ismeretek, és még sokan mások….

 

A zenei hangszer-szekciók szakóráin kívül, lesznek szervezett zenekari próbanapok, összpróbák, stúdió gyakorlat- napok, valamint az akadémia nyílt koncerteket, roadshow-kat is szervez, közönség előtt.

Az Akadémia oktatási periódusa két éves, 1 év pedig három, 3 hónapos kurzusból áll. A sikeresen elvégzett második esztendő végén, vizsga után a THÉBA Művészeti Akadémia OKJ-s diplomáját kapják a végzősök.

 

Az iskolába sikeres felmérő, illetve felvételi szintvizsga után lehet jelentkezni 16 éves kortól.

Tandíj: 90.000 Ft. egy kurzusra, azaz három hónapra, a három kurzusra pedig, egyben fizetve, kedvezménnyel: 240.000 Ft.

 

És a már beharangozott NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓ: 27-én pótfelvételi lesz a Back Stage Pubban 17 h-kor, de egyeztetés alapján egyéni meghallgatás is lehetséges.

INFÓ TELEFONSZÁMOK: +36309994828 vagy 06302977876 www.rocksuli-bp.ucoz.hu www.theba.info

Tervezett kezdés április első hete!!!

 

Németh Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük