2022.október.01. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Violetta

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78573"><img class="image image-_original" src="/files/images/walt%20(1).jpg" border="0" width="462" height="594" /></a></span>A Walt Disney Company 2014. március 17-én bejelentette, hogy elindult a Violetta telenovella harmadik évadának forgatása és Martina Stoessel, argentin színésznővel a főszerepben ismét összeállt a nemzetközi szereplőgárda. A Disney Csatorna első európai és latin-amerikai koprodukciójaként gyártott sorozat a csatorna történetének legnézettebb sorozatpremierjét produkálta több országban, köztünk hazánkban is.</p> <p> 

walt%20(1)A Walt Disney Company 2014. március 17-én bejelentette, hogy elindult a Violetta telenovella harmadik évadának forgatása és Martina Stoessel, argentin színésznővel a főszerepben ismét összeállt a nemzetközi szereplőgárda. A Disney Csatorna első európai és latin-amerikai koprodukciójaként gyártott sorozat a csatorna történetének legnézettebb sorozatpremierjét produkálta több országban, köztünk hazánkban is.

 

walt%20(1)A Walt Disney Company 2014. március 17-én bejelentette, hogy elindult a Violetta telenovella harmadik évadának forgatása és Martina Stoessel, argentin színésznővel a főszerepben ismét összeállt a nemzetközi szereplőgárda. A Disney Csatorna első európai és latin-amerikai koprodukciójaként gyártott sorozat a csatorna történetének legnézettebb sorozatpremierjét produkálta több országban, köztünk hazánkban is.

 

Elindult a rekordnézettségű sorozat harmadik évadának forgatása. A harmadik évad gyártása mellett a Disney Csatorna útjára indít egy exkluzív 90 perces koncert különkiadást is a hihetetlenül népszerű európai turné – Violetta Il Concerto – megünneplése alkalmából, amely hazánkban 2014. május 15-én kerül majd bemutatásra a mozikban.

 

Violetta viharként söpört végig Európán, több mint 38 millióan (14 európai, közel-keleti és afrikai piacon 2013. október – december) követték figyelemmel a sorozatot és első helyen debütált 10 országban is: Franciaországban, Spanyolországban, Dániában, Svédországban, Norvégiában, Portugáliában, Lengyelországban,  Romániában és hazánkban. (2012. október -december)  A sorozat népszerűségét bizonyítja, hogy Spanyolországban és Olaszországban olyannyira felkapott volt, hogy többen kerestek rá YouTube-on, mint Lady Gagára vagy Katy Perry-re. (2013. október – december)

 

A harmadik évadban folytatódik a Studio 21 diákjainak szövevényes története, akik ugyan érettebbek lettek, de még rengeteg tanulás áll előttük, hogy elérjék céljaikat. A premier epizódban a világhírű YouMix világturné után a diákok visszatérnek Buenos Aires-be, hogy befejezzék az utolsó évüket a stúdióban. Az Európában aratott hatalmas siker azonban megváltoztatta egyéni álmaikat és ambícióikat, és az egykor egységes csoport már korántsem tart össze. Gregorio például nyit egy konkurens stúdiót és néhány régi tanítványát átcsábítja.

 

„Nagy örömmel indítjuk útjára sikersorozatunk harmadik évadát. A műsor szinte együtt lélegzik a nézőkkel, és sikere bizonyítja, hogy megnyerő szereplőket, lebilincselő történetet, időszerű tartalmat, tehetséges nemzetközi szereplőgárdát és kreatív csoportokat vonultat fel" – tette hozzá Maciej Bral, alelnök és vezérigazgató, CEE. „Már a kezdetektől egyértelmű volt, hogy milyen lehetőségek rejlenek a Violetta sorozatban és egy többszintű produkció készülhet belőle. A sorozat egy különleges kapcsolat kialakítását teszi lehetővé a nézőkkel, hiszen minden egyes történet központjában a zene és a tánc áll, a sorozat szereplői pedig élő koncerten lépnek fel. A spanyol-, olasz-, és franciaországi koncertek kapcsán kapott rajongói visszajelzések lehetővé tették, hogy Európa szerte minden Violetta rajongó átélhesse a Violetta koncertek hangulatát."

 

A milánói Mediolanum Forumban ugyanis rögzítették az élőkoncertet, ahol a sorozat tizenkét szereplője mutatta be az első és a második évad szenzációs dalait. Hamarosan a teljes élő koncertfelvétel megtekinthető lesz a mozikban, és bepillantást engednek a rajongónak a színfalak mögé is: a nézők láthatják a show előtti izgalmas perceket, hogyan készülnek a sztárok a fellépésre és megtudhatnak pár titkot arról is, hogy a sorozat szereplői mivel töltik a szabadidejüket.

 

A Walt Disney Vállalat leányvállalataival és fiókvállalataival együtt egy vezető nemzetközi családi Média- és szórakoztatóipari vállalat. A Walt Disney Vállalat már 80 éve áll a családi szórakoztatás élvonalában. A Disney élmény számtalan módon megtapasztalható a régióban: a mozikban, a Disney Csatorna képernyőjén és olyan márkanevet nem viselő produkciókban, mint például a díjnyertes „Bosszú" című sorozat. A párizsi Disneyland 1992-ben nyitotta meg a kapuit és azóta Európa első számú turista célpontjává vált.

 

http://www.disney.hu/

http://www.youtube.com/channel/UCFKHUCWmoL1l9fqyJjy0cpA

 

Lantai József

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.