A Vodafone továbbra is minden olyan kezdeményezést támogat, amely arról szól, hogy az ügyfelei határok és korlátok nélkül mobiltelefonáljanak. Az Olimpia ideje alatt olcsóbban telefonálhatnak a Vodafone ügyfelei.

 

A Vodafone továbbra is minden olyan kezdeményezést támogat, amely arról szól, hogy az ügyfelei határok és korlátok nélkül mobiltelefonáljanak. Az Olimpia ideje alatt olcsóbban telefonálhatnak a Vodafone ügyfelei.

Tavaly a hazai piacon elsőként – az előírt határidőnél 1 hónappal korábban – augusztus 1-től, az Európai Unió irányelveinek megfelelően jelentősen csökkentette roaming tarifáit.

A Vodafone legnépszerűbb roaming szolgáltatását, a Vodafone Passport-ot nem érintette ez a változás, ugyanúgy a kapcsolási díj megfizetése után az utazók az otthoni tarifáikon telefonálhatnak.

Június végétől a Vodafone kiterjesztette Connect Roaming szolgáltatását az Európai Unió valamennyi tagállamára. Ennek értelmében fix napi áron kínál adatroaming szolgáltatást ügyfeleinek az egész EU-ban, valamint Albánia, Ausztrália, Egyiptom, Svájc, Törökország és Új-Zéland partnerhálózatain. A szolgáltatás igénybevételével a Vodafone ügyfelei bruttó 3000 Forintért 50 megabájtnyi adatforgalmat bonyolíthatnak le a szolgáltató hálózatain, 24 óra alatt (nem naptári nap alapján), ami egyedülálló szolgáltatás a magyar piacon, hiszen az első idő alapú roaming adattarifa Magyarországon.

A teljeskörűbb ügyfél-tájékoztatás érdekében, a Vodafone hamarosan elindítja egyedi roaming microsite oldalát, ahol mindenki választ kaphat roaminggal kapcsolatos kérdéseire.

A XXIX. Nyári Olimpiai Játékok, melyek 2008. augusztus 8-tól augusztus 24-ig kerülnek megrendezésre Pekingben, különösen fontosak most a Vodafone-nak, hiszen tavaly támogatási szerződést írt alá a Magyar Vízilabda Szövetséggel és Kásás Tamással.

A Vodafone Csoport számos országa – köztük Magyarország is – kiterjeszti a Vodafone Passport szolgáltatást Kínára augusztus és szeptember időszakra, így az ott tartózkodók a kapcsolási díj megfizetése után otthoni tarifáikon telefonálhatnak az Olimpia és a Paralimpia idején.

Roaming információk: http://www.vodafone.hu/egyeni/szolgaltatasok/roaming/alt_informaciok_hu.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük