2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Vodafone: Az olimpia ideje alatt Kínából is olcsóbb lesz mobiltelefonálni

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/2643"><img class="image thumbnail" src="/files/images/vodafone.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="66" /></a></span> <p>A Vodafone továbbra is minden olyan kezdeményezést támogat, amely arról szól, hogy az ügyfelei határok és korlátok nélkül mobiltelefonáljanak.<em> <strong>Az Olimpia ideje alatt</strong> olcsóbban telefonálhatnak a Vodafone ügyfelei.</em></p><p>

 vodafone.thumbnail

A Vodafone továbbra is minden olyan kezdeményezést támogat, amely arról szól, hogy az ügyfelei határok és korlátok nélkül mobiltelefonáljanak. Az Olimpia ideje alatt olcsóbban telefonálhatnak a Vodafone ügyfelei.

 vodafone.thumbnail

A Vodafone továbbra is minden olyan kezdeményezést támogat, amely arról szól, hogy az ügyfelei határok és korlátok nélkül mobiltelefonáljanak. Az Olimpia ideje alatt olcsóbban telefonálhatnak a Vodafone ügyfelei.

Tavaly a hazai piacon elsőként – az előírt határidőnél 1 hónappal korábban – augusztus 1-től, az Európai Unió irányelveinek megfelelően jelentősen csökkentette roaming tarifáit.

A Vodafone legnépszerűbb roaming szolgáltatását, a Vodafone Passport-ot nem érintette ez a változás, ugyanúgy a kapcsolási díj megfizetése után az utazók az otthoni tarifáikon telefonálhatnak.

Június végétől a Vodafone kiterjesztette Connect Roaming szolgáltatását az Európai Unió valamennyi tagállamára. Ennek értelmében fix napi áron kínál adatroaming szolgáltatást ügyfeleinek az egész EU-ban, valamint Albánia, Ausztrália, Egyiptom, Svájc, Törökország és Új-Zéland partnerhálózatain. A szolgáltatás igénybevételével a Vodafone ügyfelei bruttó 3000 Forintért 50 megabájtnyi adatforgalmat bonyolíthatnak le a szolgáltató hálózatain, 24 óra alatt (nem naptári nap alapján), ami egyedülálló szolgáltatás a magyar piacon, hiszen az első idő alapú roaming adattarifa Magyarországon.

A teljeskörűbb ügyfél-tájékoztatás érdekében, a Vodafone hamarosan elindítja egyedi roaming microsite oldalát, ahol mindenki választ kaphat roaminggal kapcsolatos kérdéseire.

A XXIX. Nyári Olimpiai Játékok, melyek 2008. augusztus 8-tól augusztus 24-ig kerülnek megrendezésre Pekingben, különösen fontosak most a Vodafone-nak, hiszen tavaly támogatási szerződést írt alá a Magyar Vízilabda Szövetséggel és Kásás Tamással.

A Vodafone Csoport számos országa – köztük Magyarország is – kiterjeszti a Vodafone Passport szolgáltatást Kínára augusztus és szeptember időszakra, így az ott tartózkodók a kapcsolási díj megfizetése után otthoni tarifáikon telefonálhatnak az Olimpia és a Paralimpia idején.

Roaming információk: http://www.vodafone.hu/egyeni/szolgaltatasok/roaming/alt_informaciok_hu.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.