zoldut.itthon.huA Magyar Turizmus Zrt. fotópályázatot hirdet a Zöldturizmus Éve kampány részeként. A verseny célja Magyarország zöldturisztikai kínálatának népszerûsítése. A zöldutazók a kirándulások alatt készült képeikkel értékes nyereményekért pályázhatnak.

 zoldut.itthon.huA Magyar Turizmus Zrt. fotópályázatot hirdet a Zöldturizmus Éve kampány részeként. A verseny célja Magyarország zöldturisztikai kínálatának népszerûsítése. A zöldutazók a kirándulások alatt készült képeikkel értékes nyereményekért pályázhatnak.

A Magyar Turizmus Zrt. a Zöldturizmus Éve kampányévben nemcsak zöld programokkal, hanem nyereményjátékokkal is várja a belföldi turistákat. A Zöld Út 2007 fotópályázaton a természetjárással, kerékpáros, lovas és vízitúrákkal, valamint a nemzeti parkokkal kapcsolatos fényképek versenghetnek egymással, értékes belföldi utazásokért és egyéb ajándékokért. 

A pályázaton életkortól, lakóhelytõl, foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet. Hivatásos és amatõr fotósok egyaránt indulhatnak a megmérettetésen, saját készítésû, hazánkban készült képeikkel, amelyeket a www.fotoarena.hu/zoldut2007

 oldalon tölthetnek fel.

Nevezni az alábbi kategóriákban lehet:

Aktívan a természetben (kerékpárral, vízen, lovon és gyalog)

Kirándul a család (életképek)

Magyarország nemzeti parkjai (természetfotók, madárlesen, tanösvények)

A beérkezõ fotókat a Magyar Turizmus Zrt., a Magyar Természetbarát Szövetség, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, a Magyar Természetfotósok Szövetsége és a FOTÓARÉNA munkatársaiból álló zsûri értékeli. Kategóriánként elsõ, második és harmadik díj kerül kiosztásra. Emellett a www.fotoarena.hu/zoldut2007  oldalon a fotókra leadott közönségszavazatok alapján minden héten kihirdetésre kerül a legtöbb szavazatot kapott fénykép, mely elnyeri a "Hét fotója" címet. A rang külön díjazással nem jár, de a pályázat lezárásakor a hét fotóiból kerül kihirdetésre a közönségdíjas kép. A díjazott fotók készítõi (elsõ, második és harmadik helyezettek, valamint a közönségdíj nyertese) –  hazai szállodák felajánlásával  – egy hosszú hétvégét tölthetnek el családjukkal vagy párjukkal egy magyarországi szálláshelyen, illetve ingyenes fotókidolgozást, fényképezõgépet és ahhoz tartozó egyéb kiegészítõket nyerhetnek.

A képek folyamatosan kerülnek fel a honlapra, illetve megtekinthetõek a http://zoldut.itthon.hu/  oldalon is.

A fotók beküldési határideje 2007. október 31. Az elbírálást követõen az ünnepélyes eredményhirdetésre 2007. november 30-án kerül sor.

A pályázat célja, hogy a belföldi utazókat a nemzeti parkok és a gyönyörû magyar tájak megismerésére sarkallja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük