Születésének idejét – a '90-es éveket – idézte fel a Blikk 2009. március 26-án, a Petőfi Csarnokban tartott fergeteges party-ján.

Születésének idejét – a '90-es éveket – idézte fel a Blikk 2009. március 26-án, a Petőfi Csarnokban tartott fergeteges party-ján.

A születésnapi party-n az elmúlt 15 év eredményeit a kiadó munkatársai médiapartnerekkel, ügyfelekkel és hírességekkel együtt ünnepelték.

A Blikk másfél évtizedes története alatt Magyarország legjelentősebb sajtóorgánumává vált, a lap már 1995-ben, két évvel piacra lépése után a 3. legolvasottabb napilap volt az országban, mára pedig több mint egymillió olvasójával Magyarország legolvasottabb napilapjává vált.

 

A party vendégei a '90-es évek hangulatába szó szerint belekóstolhattak a mindenkiben kellemes emlékeket idéző VBK (vörösboros kóla) és a csalamádés hamburger segítségével. A helyszínen értékes nyereményekkel, élőben debütált a Blikk Szuperkvíz, mellyel 2009. március 6-tól minden nap találkozhatnak a Blikk olvasói. Az 1000 fős vendégsereg szórakoztatásáról az este folyamán fellépő Roy és Ádám, Fresh, Sípos F. Tamás és Zoltán Erika gondoskodtak, a hajnalig tartó bulihoz pedig B. Tóth László és Dj Gerzson szolgáltatta a zenét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük