Gellért fürdőGellért fürdő 

A Széchenyi, a Gellért és a Rudas fürdő 2008. december 5-én 22.00 – 04.00 óra között a hely stílusához illő zenés programokkal várja a vendégeket. Egyetlen 3500 Ft-os belépővel, saját buszjáratunkon akár mindhárom fürdő végigjárható egy éjszaka alatt.

Gellért fürdőGellért fürdő 

A Széchenyi, a Gellért és a Rudas fürdő 2008. december 5-én 22.00 – 04.00 óra között a hely stílusához illő zenés programokkal várja a vendégeket. Egyetlen 3500 Ft-os belépővel, saját buszjáratunkon akár mindhárom fürdő végigjárható egy éjszaka alatt.

Gellért Gyógyfürdő: Vízi-mozi klasszik/Liquid Cinema

A Fürdők éjszakáján a Gellért klasszikus, régi Cinetrip vízimozivá változik. A nagymedencénél vízifotelekből a mozi hőskorát idéző filmeket lehet nézni, miközben DJ-k és egy élő zenekar kellemes filmzenéket játszik aláfestésül. A kínálatban: hajdani némafilmek és régi korokat idéző alkotások a Budapest Film kínálatából (pl. Piaf c. francia film és egy majd' 80 éves némafilm klasszikus). Ezen az éjszakán kivételesen mindkét nem előtt nyitva áll a különleges szépségű férfi és női termálfürdő. Itt keleties hangulat uralkodik majd élő indiai zenével (szitár, tarang és más hagyományos hangszerek). Az emeleti bárban koktélok, szendvicsek és ínyencfalatok várják a vendégeket.

Rudas Gyógyfürdő: Magic Bath

Rudas FürdőRudas FürdőAz aulában a DJ-k és a diavetítés a 60-as 70-es évek világát idézik a Rudasban: magyar zenék, jazz, soul és vidám funk – akinek kedve van, táncolhat is. A törökfürdőben orientális, arab zene szól, valamint Amira és a fürdő hurijai hastánc bemutatója, és Bajna Zsóka jávai udvari tánca szórakoztatja a gőzölgő vízben pihenőket. A főműsor éjfélkor kezdődik, de többször látható majd egy-egy szólótánc bemutató. A pihenő helyiségben kikapcsolódásként fejhallgatón és kivetítőn láthatók-hallhatók multimédiás zenés-irodalmi összeállítások.

Széchenyi fürdő: "Swing Highlights" – Bolba Éva és a Stúdió11

Szechenyi FürdőSzechenyi FürdőA fürdőben az étterem nyitott teraszán rendezkedik be a Stúdió 11 zenekar. Egész este változatos jazz és swing zenét játszanak, a klasszikus amerikai szerzők: Irving Berlin és Gershwin dalaitól Szakcsi Lakatos Béla szerzeményeiig válogatnak repertoárjukból.

Kedvezmények:

A Fürdők éjszakájára a belépéshez a helyszínen lehet karszalagot, illetve belépőkártyát venni mindhárom helyszínen. A masszázsok féláron vehetők igénybe a Fürdők éjszakáján, valamint december végéig valamennyi budapesti fürdőben. A fürdők közti közlekedést ingyenes buszjáratok segítik, minden félórában indul egy a Széchenyitől. A Fürdők éjszakája hagyományt kíván teremteni, nyáron a nyitott strandokon lesz a folytatás – Szentivánéjkor.

A műsorok teljes élvezetéhez a fürdőruha viselése ajánlott.

A programsorozat a Vizek Éve zárórendezvénye.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük