A China Airlines újdonságait bemutató workshopot tartott az AVIATION GSA csapata a légitársaság magyarországi vezérügynöke.

A China Airlines újdonságait bemutató workshopot tartott az AVIATION GSA csapata a légitársaság magyarországi vezérügynöke. A  budavári  Fortuna Palace Lovagtermében tartott eseményen több mint 40 utazási iroda képviselője és az idegenforgalmi sajtó tudósítói vettek részt. Egy szerencsés résztvevő megnyerte a China Airlines repülőjegyét amellyel Bécsből egy általa szabadon választott ázsiai célállomásra repülhet.

Az 1994-ben alapított Hahn Air a világ vezető e-ticketing légitársasága, mely 2016-ra 333 partnerrel büszkélkedhet. 5 kontinens 194 országban, több mint 99.583 utazási irodában  használják a HR szolgáltatásait.Ticketing centrumaik száma elérte a 6337-et így elmondhatjuk, hogy –  a hazai utazási irodák körében is rendkívül népszerű jegykiállító légitársaság – mára igen jelentős "világhatalommá" nőtte ki magát a jegyeladások és foglalások tekintetében. A legfrissebb statisztikák szerint a légitársaság okmányain kiadott jegyek száma meghaladja a napi tízezret. A világ 3.900 pontján, átlagosan hat másodpercenként fogadnak el egy HR dokumentumon kiállított repülőjegyet.

A Hahn Air csoport a világ számos országában rendelkezik saját irodával, mint például Montevideó, Párizs, Casablanca, Johannesburg, New Delhi és Manila. Éves globális forgalma eléri az 1 milliárd dollárt, dolgozóinak száma több mint 300 fő. Az ez évben  értékesített jegyek száma meghaladta a 27 milliót.

 

2016-ben kiemelkedően nőtt a Hahn Air értékesítési rendszeréhez csatlakozó légitársaságok száma és ez a szám decemberre még emelkedik. A  közelmúltban csatlakozottak például:

a Fly Ernest (olasz virtuális légitársaság), a kambodzsai Bayon Airlines, a szingapúri Scoot (amely dreamliner gépével Athénba is repül), a kazaksztáni Beck Air, Hong Kong egyetlen fapados légitársasága a  HK-Express, az osztrák People's Viennaline, a moldovai FlyOne, a chilei Aerovivas DAP, a kínai Lucy Air és a Tiansin Airlines valamint az amerikai Dynamic Airways.

Egy teljesen új termék is gazdagítja a HR palletáját. Az  argentin-uruguayi Buquebus vállalat komphajója,  amely  Puerto Madero-i (Buenos Aires) és a montevideói kikötőket köti össze.

 

A bemutatón négy ponton keresztül került bemutatásra a Hahn Air rendszerének egyedülállósága:

 

Egyszerű – mivel az utazási irodák saját GDS rendszerükben foglalhatnak a világ több mint 333 légitársaságára valamint számos komp – és vasúttársaságra. A jegyek egy dokumentumon is kiállíthatók függetlenül attól, hogy a foglalásban több légitársaság járatai szerepelnek. Továbbá lehetővé teszi olyan légitársaságok jegyeinek kiállítását, amelyek nem tagjai a magyarországi BSP-nek, illetve H1 járatszám alatt számos olyan kis- illetve fapados légitársaság járataira lehet foglalni, amelyek a helyfoglalási rendszerekben nem találhatók.

Biztonságos – mivel a világon egyedülálló módon minden Hahn Air-re kiadott jegy ingyenes csődbiztosítást tartalmaz. Meghatározott esetekben és összeghatárokig a HR visszafizeti

 

az utasnak a le nem repült szakaszok árát az illetékekkel együtt, ha az adott légitársaság csődeljárás alatt áll. Csatlakozás hiányában szállás és egyéb költségeket is térít.

Megbízható – mivel a visszatéríteni kívánt jegyeket garantáltan 14 napon belül rendezik.       24 órás segítségnyújtási rendszerük 7 nyelven érhető el, a www.hahnair.com weboldaluk pedig minden szükséges információt megad az utazási irodák számára.

A világon egyedülálló módon lehetőségük van az utazási irodáknak, hogy  évente egyszer kiválaszthasson egy hibás jegykiállítás miatti terhelést (ADM-et), melyet a Hahn Air visszavon. Regisztrált utazási irodáknak bizonyos feltételek mellett lehetőségük van évente két  ADM eltörlésére is. Mára már több mint 30.000 regisztrált utazási iroda élhet ezzel a lehetőséggel.

 

A www.hahnair.com  Quick Check PointMulti Airline Ticketing oldal nyújt segítséget az irodáknak abban, hogy az eddig elképzelhetetlennek tűnő különböző  kombinációjú légitársaságokra adhatnak ki egyetlen Hahn Air jegyet.

 

A Hahn Air System programban- a H1 kód alatt foglalt légitársaságokra ugyanolyan előnyöket élvezhetnek, mint az összes többi Hahn Air partner légitársaságra, így a GDS-ben foglalt és kiadott jegyekre ugyanazok a kedvezmények vonatkoznak, mint az összes többi Hahn Air jegyen kiadott légitársaságokra. A H1 partnerek teljes listája megtalálható a www.hahnair.com oldalon.

 

A Hahn Air weboldalán interaktív útvonal térkép (route map) található és megjeleníthetők a városkódok, melyek óriási segítséget nyújtanak a jegyeladók számára.

Nagyon hasznos továbbá a partner légitársaságok elérhetőségeit tartalmazó adatbázis, mely lehetőséget biztosít az utazási irodák számára amikor egy adott légitársasággal közvetlen kapcsolatot kell létesítenie.

 

 

A Hahn Air, mint IATA légitársaság üzemeltet belföldi, nemzetközi és charter járatokat. A légitársaság standard-je megfelel az IOSA IATA biztonsági szabványoknak. A járatokat a legmodernebb Cessna business jet-el üzemelteti  Düsszeldorf repülőteréről Luxembourgba.

 A Cessna Citation CJ4 és Cessna Citation Sovereign tipusú gépek alkotják a társaság flottáját. A 6+2 illetve 8 személyes jetek akár 4500 km megtételére is alkalmasak és 4.30 illetve 6.50 órát tudnak a levegőben tölteni leszállás nélkül.

A közeljövőben tervezik újabb járat beinditását a frankfurti Egelsbach repülőteréről.

 

A 2017-es év a szó szoros értelemben új évet, a megújulás évét jelenti a tajvani China Airlines életében.

Az első újdonság, hogy 2016 decembertől Airbus 350-900-as típusokkal teljesítik az Amsterdam-Tajpej szakaszt bangkoki leszállás nélkül. 2017-től ugyanilyen típusú airbuszok közlekednek római és bécsi kiindulással Tajpejbe. Szintén non-stop üzemel heti két alkalommal a Róma-Tajpej járat.  Non-stop járatoknak köszönhetően a repülési idő 4 órával rövidül le.

A jelenlegi osztályok: Premium Business Class, Premium Economy Class és az Economy Class-on kívül nagyon népszerűek az összenyitható üléses „Family Coach"-ok, amelyet elsőként a China Airlines indított be Európában. Eddig csak a B777W típusú, Frankfurtból közlekedő gépek esetében volt elérhető ez az új  szolgáltatás,  mostantól már igénybe vehető  az új Airbus-350-900-as típusú gépeken is.

A China Airlines  első  Airbus 350-900-es típusú gépe – amely jelenleg a világ legmodernebb utasszállítója- , először 2016.  október 1-jén landolt Taipei Taoyuan nemzetközi repülőterén. A légitársaság elnöke Nuan-Hsuan Ho az ünnepélyes átadás alkalmával hangsúlyozta, hogy az első gépet követően további 14 A350-est érkezik 2016. és 2018. között. Ezzel a fuvarozó gépeinek átlag életkora 2017-re az eddigi 10,3-ról mindössze 3,6 évre csökken.

Az új Airbus a legfejlettebb technikával rendelkezik, a legenergiatakarékosabb, a legkörnyezetkímélőbb és a legcsendesebb utasszállító a világon jelenleg üzemelő repülők között. Olyan új kompozit anyagból készült, amely a legmagasabb szintű biztonsági feltételeknek is megfelel. Az utastérben óránként 30-szor cserélődik a levegő, ami komoly mértékben javítja az utasok komfort érzetét.

A gépek legújabb Rolls-Royce típusú hajtóművei csökkentett üzemanyag fogyasztásuknak köszönhetően 25 százalékkal kevesebb szén-dioxidot bocsájtanak ki. Számításaik szerint egy gép üzemeltetése kb. 70 millió tajvani dollár megtakarítást jelent évente. Az alig 57 decibeles zajszintnek köszönhetően a legcsendesebb gépek közé tartozik. Fentieknek megfelelően teljes biztonsággal nevezhető a „LEG"- ek személyszállító gépének.

Az európai járatok új neve Taiwan Express, ami naponta legalább két non-stop Európa-Tajvan járat üzemeltetését jelenti. 2017-től heti 16 járat indul Európa és Tajvan között.

 

A China Airlines járatai 2015-ben 1,22 millió utast szállítottak Európa és Tajvan között.

A közvetlen járatokon kívül a China Airlines, partnereivel közösen további négy európai célállomásra visz utasokat heti 67 code-share járattal. Legújabb code-share partnere a KLM heti négy járatottal Amszterdam és Tajpej között.

A magyar utasok körében Tajvanon kívül a legnépszerűbb China Airlines desztinációk: Bali, Ausztrália, Új-Zéland, Vietnam, Japán, a Fülöp-szigetek, Myanmar és Kambodzsa. Az Új-Zélandra repülő utasok ingyen megállhatnak Ausztráliában. A 309.000 Ft-tól kezdödő repülőjegy árak kiemelkedően kedvezőek Sydney-be, Melbournbe, Brisbanbe és Aucklandbe. A stopoveren kívül komoly kedvezmény a 40 kg személypoggyász, valamint az ingyenes városnézés Tajpejben a menetrend függvényében.

Magyar állampolgárok turistaként 3 hónapot vízum mentesen tölthetnek Tajvanon, így egy esetleges tranzit megállás is vízum mentes.

Egy államközi megállapodások keretében évente 100-100 magyar fiatal utazhat Új-Zélandra és Tajvanra ahol egy évig tartózkodhatnak, és ez alatt az idő alatt dolgozhatnak, tanulhatnak vagy kedvük szerint utazhatnak a speciális Working Holiday vízum birtokában. Ezek a fiatalok nagyon szívesen veszik igénybe a China Airlines szolgáltatásait, tekintettel a kedvező árra és feltételekre, amelyeket a kiutazók igényeinek megfelelően alakítottak ki.

2016-ban jelentősen megnőtt a China Airlines járatait igénybevevő csoportok száma, mivel a légitársaság nem csak kedvező árakat kínál, hanem a jegykiállítás feltételei nagyon rugalmasak ezzel is segítve a csoport eladásának realizálását. Különösen konkurencia képesek a Bécsből kiinduló árak. Több utas utazása esetén a China Airlines Budapest-Bécs transzfert is tud biztosítani. A magyar utasok egyik kedvelt átszállási pontja Bécs, emberléptékű repülőtér, amely minden kedvező feltétellel rendelkezik a nagyon gyors átszálláshoz és kellemes légkörben eltölthető tranzithoz is.

Az 1959-ben alapított légitársaság jelenleg 29 ország 145 városába repül. Tajvani alkalmazottainak száma 10.646, míg a külföldi állomásokon 1888 alkalmazott látja el a képviseletet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük