3 az 1-ben és benne divat, állatkerti és MTV Hungary ajánlat, azaz Magenta és a Moni's kollekció bulival a Platz-on, állatkerti gyermekbelépő a hétvégén italos kartondobozokért, és Jersey Shore 6. évad.

 

3 az 1-ben és benne divat, állatkerti és MTV Hungary ajánlat, azaz Magenta és a Moni's kollekció bulival a Platz-on, állatkerti gyermekbelépő a hétvégén italos kartondobozokért, és Jersey Shore 6. évad.

 

A JOY bemutatja Magenta – It's Fashion Time! – rendezvény.

Szeptember 5.-én kedves divatrajongót várnak a Bazilika melletti Szent István tér 4-5 alá a Platz-ra, ahol bemutatkozik a Magenta és a Moni's legújabb kollekciója.

A műsorvezető Kiss Ramóna lesz, míg a sztárfellépő a 2011-es X-Faktor legjobb női hangja Muri Enikő, aki új lemezének kedvenc dalát először fogja nyilvánosan előadni.

A Magenta tervezője Dankó Ágnes és csapata hetek óta dolgozik a bemutató ruháin. 64 szettet lehet majd megcsodálni, az idei őszi-téli szezon kedvenc darabjaiból. Domináló színek a kollekcióban a zsálya, a camel, a meggy, a gesztenye, az olívazöld és az algazöld.

A legfontosabb alapanyagok a muszlin, a szatén, a csipke és a fényes, matt kötöttek.

Lágyan követő vonalak és jól megválasztott kiegészítők együtt közvetítik a Magenta érzést.

Az est folyamán bemutatkozik a Moni's ékszerek legújabb kollekciója is. A helyszíni kitelepülésen közelebbről is megcsodálhatóak a prémium kategóriájú ékszerek.

"A Moni's ékszer kollekciókat a precíz csiszolás, egyedi, összetéveszthetetlen formavilág és a kiváló minőség jellemzi."

A ruhákat és az ékszereket tizenhat gyönyörű modell fogja bemutatni, köztük az idei Főiskolák Szépe és Beachgirl választás győztese Molnár Dalma és a Playmate of the year 3. helyezett Fekete Tünde.

Egy óriási meglepetés is készül az estére, az X-faktor koreográfusa Szabó Tomi egy nagyszabású FLASMOB-al készül az eseményre. 100 táncosával érkezik a helyszínre, hogy egy előre mások által is betanulható koreográfiát adjanak elő, így a becsatlakozókkal több száz főre duzzadt tömeggel együtt táncoljanak a Bazilika előtti Szent István téren.

„Ilyen látványos és grandiózus megmozdulással rég találkozhattunk egy divatbemutatón…" mondták az esemény főszervezői Dankó Dániel és Tartott Roland.

A bemutatón a sminkekről Fábián Évi és csapata gondoskodik, míg a hajakat a Zsidró szalonok biztosítják. Az esemény média partnerei a femcafe.hu és a style.hu magazinok, támogatói pedig a Bols Vodka, a Hungaria pezsgő, és a Vöslauer ásványvíz.

Szeptember 5-én a nyár zárásaként még egy utolsó grandiózus szabadtéri bulin veszünk részt.

A részletes programterv:

18:30 – Kiss Ramóna köszöntő szövege

18:34 – Muri Enikő 1. dal

18:38 – Magenta – Moni's 1. tour

18:44 – Magenta – Moni's 2. tour

18:50 – Kiss Ramóna beszéd

18:55 – Muri Enikő 2. dal

19:00 – Magenta – Moni's 3. tour

19:06 – Magenta – Moni's 4. tour

19:12 – Muri Enikő 3. dal

19:18 – Kiss Ramóna záróbeszéd

19:20 – műsor vége, buli kezdete

A bemutató után éjfélig buli a teraszon

2012. szeptember 5.

Szent István tér 4-5.

Platz

http://www.mgnt.hu/

 

Most ingyenes Állatkerti gyermekbelépő jár a szelektíven gyűjtött italos kartondobozokért cserébe!

Ingyenes állatkerti gyermekbelépővel jutalmaz az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) minden 2-14 év közötti gyereket, aki legalább 10 darab kilapított italos kartondobozt hoz a Fővárosi Állat- és Növénykert főbejáratához szeptember 8 és 9-én. 

Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés és a Fővárosi Állat- és Növénykert immár negyedik alkalommal rendezi meg a Vidám Doboz Napokat. Az akció keretében ingyenes gyermekbelépőt kap minden 2-14 éves gyermek, aki legalább 10 darab, minimum 1 literes italos kartont hoz magával, amivel a szervezők az italos kartondobozok (tejes, gyümölcsleves doboz) szelektív gyűjtésének fontosságára kívánják felhívni a figyelmet. 

Az akciót szeptember 8-9-én rendezi meg az IKSZ a Fővárosi Állat- és Növénykert főbejáratánál felállított gyűjtőponton, ahol 10 darab italos kartondobozért cserébe ingyenes gyermekbelépőt ad a szervezet. Az ingyenes állatkerti gyermekbelépőn túl, a gyűjtőpontnál felállított színes, érdekes info grafikákról tájékozódhatnak az érdeklődők az italos karton életútjáról és újrahasznosítási folyamatáról. 

Mivel az italos kartondobozok alapanyaga 75%-ban papír, a szelektíven visszagyűjtött és újra körforgásba kerülő papír alkotóból számtalan újrahasznosított termék készülhet, mint például: jegyzetfüzetek, karton dobozok, higiéniai papír eszközök.

A gyermekjegy megváltása 2 éves kortól szükséges és 14 éves korig érvényes. Az akció részleteiről további tájékoztatást az alábbi oldalakon: 

www.italoskarton.hu

www.zoobudapest.com

 

A Jersey Shore megy, a szereplők maradnak.

Vége a Jersey Shore-nak, új műsorokkal jönnek az MTV legnézettebb műsorának sztárjai

Utolsó évadához érkezett minden idők legőrültebb reality-sorozata. A Jersey Shore-t lehet utálni, lehet azt mondani rá, hogy mindennek a legalja, amit bemutat, de tény, hogy megkerülhetetlenné vált az MTV suttyórealityje.

A nyolc olasz-amerikai haver nem tűnik el teljesen, de a televíziózás egy történelmi korszaka lezárul a hatodik évaddal. Nincs több guida és guido – a hatodik évaddal visszavonul a realityk koronázatlan királya, a Jersey Shore. A sorozat nem csak az USA-ban de világszerte döntögette a nézettségi rekordokat, az MTV legkiemelkedőbb műsora a harmadik évadban már az államokban közel 9 millió embert ültetett le a tévé elé, akik főműsoridőben bámulhatták a pia-buli-szex szentháromságban őrjöngő nyolc idiótát. A csapatot több amerikai városból kitiltották, az ötödik évad végére pedig Firenze teljes lakossága követelte, hogy takarodjanak a városukból haza.

Folytatás lesz, hiszen két spinoffot is forgat az MTV a sorozathoz, valamint elkészült a brit verzió is Geordie Shore címmel, ami novemberben mutatkozik be itthon, de már előkészület alatt a spanyol verzió is, mely „Gandia Shore" címmel kerül majd képernyőre. Azonban az eredeti szereplőgárda sztárjai közül Snooki, JWoww és Pauly D is a képernyőn marad, előbbi kettő együtt megy a körülöttük élők idegeire, míg Pauly D saját műsorában a guido DJ-karrierjének alakulását követhetjük majd nyomon.

A Magyarországon kizárólag az MTV Hungaryn vetített sorozat történelmet írt. A közfelháborodás ellenére, a Jersey Shore talán a legőszintébb dolog, ami a televíziózással történt az elmúlt években. Sokan próbálták lemásolni világszerte (itthon is), de mindig kiderült, a felháborító és meghökkentő valóságshow-knak ezt a műfaját csak az MTV tudja hozni igazán jól.

Jersey Shore 6. évad ősztől csak az MTV Hungaryn!

http://www.facebook.com/MTVHungary

http://www.mtv.co.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük