A Magyar Örökség-díjas Hungarikum, világon egyedülálló 100 Tagú Cigányzenekar idén ünnepli megalakulásának 30. évfordulóját.

 

A Magyar Örökség-díjas Hungarikum, világon egyedülálló 100 Tagú Cigányzenekar idén ünnepli megalakulásának 30. évfordulóját.

 

A méltán világhírű együttes ebből az alkalomból egy nagyszabású jubileumi gála koncertet ad a Budapesti Zeneakadémián, melyre neves sztárvendégeket hívott meg, hogy együtt ünnepeljék ezt a jeles évfordulót. Az  esten fellép a zenekar elmaradhatatlan szólistája Bangó Margit Kossuth díjas nótaénekes, a New York-i Juilliard egyetemen diplomázott Junior Prima díjas Kállai Ernő, napjaink tehetséges, fiatal hegedűművésze és a Gypsy Devils, mely az etno és világzene korunk egyik legjelesebb képviselője. A nyolctagú együttes a közös fellépésre Szlovákiából érkezik. Az elmaradhatatlan cimbalom szólókat Ökrös Oszkár Kossuth díjas cimbalom művész tolmácsolja, karmester: Verner Gábor. A koncert fővédnöke Wattamány Zsolt, Erzsébetváros polgármestere. A közreműködők és a szervezők nagy szeretettel várnak mindenkit ezen a kerek évfordulón egy közös ünneplésre, felejthetetlen kikapcsolódásra a Zeneakadémia varázslatos koncerttermébe.  
 

Jubileumi Gála Koncert  a Zeneakadémián

2015. június 6. 19:30 óra

 

Producer: Beke Farkas Nándor, elnök

Információ: Argos Art Produkció www.argosart.hu

Jegyvásárlás: www.broadway.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük