2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

3G/4G a Szigeten, a budapesti Metróvonalakon a Telecom mobil hálózatán indult

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/63442"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Metro3G%204.thumbnail.jpg" border="0" width="75" height="100" /></a></span>A negyedik generációs, LTE alapú szélessávú mobilinternet szolgáltatás kiterjesztése során a T-Mobile továbbra sem feledkezik meg a fesztiválozókról. A Balaton Soundot és a Campus fesztivált követően a holnap kezdődő legnagyobb hazai zenei fesztivál, a 20. jubileumát ünneplő Sziget látogatói is kipróbálhatják az új generációs mobilhálózat nyújtotta élményt.

metro3g%204.thumbnailA negyedik generációs, LTE alapú szélessávú mobilinternet szolgáltatás kiterjesztése során a T-Mobile továbbra sem feledkezik meg a fesztiválozókról. A Balaton Soundot és a Campus fesztivált követően a holnap kezdődő legnagyobb hazai zenei fesztivál, a 20. jubileumát ünneplő Sziget látogatói is kipróbálhatják az új generációs mobilhálózat nyújtotta élményt.

metro3g%204.thumbnailA negyedik generációs, LTE alapú szélessávú mobilinternet szolgáltatás kiterjesztése során a T-Mobile továbbra sem feledkezik meg a fesztiválozókról. A Balaton Soundot és a Campus fesztivált követően a holnap kezdődő legnagyobb hazai zenei fesztivál, a 20. jubileumát ünneplő Sziget látogatói is kipróbálhatják az új generációs mobilhálózat nyújtotta élményt.

Az intenzív hálózatfejlesztésének köszönhetően már az idei kezdő programtól, a Magyar Dal Napjától kezdve 4G hálózattal várja a fesztiválozókat a T-Mobile. Jelenleg kültéren­ Budapest lakosságának 98%-a, beltéren 73%-a számára elérhető már a 4G/LTE szolgáltatás, és a fejlesztés során kiemelt szempont volt, hogy a Sziget fesztivál idejére az Óbudai-sziget érintett területeit is elérje a 4G hálózat.

A Sziget résztvevőinek a T-Mobile természetesen megnövelt kapacitással biztosítja a már megszokott 3G/2G mobilinternet, illetve hangszolgáltatást is.

 metro3g%205.thumbnail

Már 3G-n mobilnetezhetnek a T-Mobile ügyfelei a budapesti M1 metróvonal teljes hosszán és az M3 belvárosi szakaszán – őszre az összes metróvonalon elérhetővé válik a gyorsabb mobilinternet.

 A korábban bejelentett tervekkel összhangban a Telekom júliusban megkezdte mobilinternethálózatának modernizációját.a budapesti metró vonalain is. A felújítás és a cellák bekapcsolása szakaszosan történik, így a T-Mobile ügyfelei számára fokozatosan válik elérhetővé a korábbinál lényegesen gyorsabb 3G/HSPA+ alapú mobilinternet szolgáltatás*. A modernizáció az M3 vonalon kezdődött, itt a Kálvin tér és a Lehel tér állomások között már be is fejeződött a régi technológia újabbra cserélése. A második fázisban az M1 vonalán modernizálták a hálózatot, s ennek eredményeképpen jelenleg már 3G-vel mobilnetezhetnek a T-Mobile ügyfelei a budapesti M1 metróvonal teljes hosszán és az M3 belvárosi szakaszán. A tervek szerint őszre befejeződik a teljes M1/M2/M3 metróhálózat lefedése.

 metro3g%206.thumbnail

A 3G/HSPA+ lefedettség kiterjesztése mellett a 4G/LTE hálózat fejlesztése is zajlik. A T-Mobile a nyár során Budapest agglomerációjába is elviszi az új generációs, 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatást, és folytatódik Budapest lefedése is. Jelenleg kültéren Budapest lakosságának 98%-a, beltéren 73%-a számára elérhető a 4G/LTE szolgáltatás**, a vidéki városok közül pedig már Siófok, Keszthely, Hévíz, Debrecen, Győr, Kecskemét és Szombathely városok nagy részén is.

Képeink a Metró  mobil hálózatának fejlesztés során készültek.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.