2023.május.29. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

5 egyszerű mód, hogyan viseljük stílusosan a farmert férfi pólóval

4 perc olvasás
Az elegáns öltözetet nem sok férfi kedveli, viszont csak egyetlen ruhadarab és egy kiegészítő kell ahhoz, hogy egy farmer és póló pillanatok alatt elegáns, divatos szetté alakuljon.
ferfi divat

A titok a farmer és póló kiválasztásában és a megfelelő kiegészítőkön múlik. A férfiak éppen emiatt is kedvelik annyira a farmer és póló kombinációt, hiszen sokféle eseményen viselhetik anélkül, hogy kellemetlenül kellene magukat érezniük. Mutatunk is öt módot, hogy hogyan, és mivel lehetséges a póló és a farmerpárosítást viselni.

Elegáns megjelenés

Az elegáns öltözetet nem sok férfi kedveli, viszont csak egyetlen ruhadarab és egy kiegészítő kell ahhoz, hogy egy farmer és póló pillanatok alatt elegáns, divatos szetté alakuljon. A farmernek ebben az esetben sötétnek kell lennie, amihez színben passzoló pólót kell választanunk. Majd következik a textúrában és színben harmonizáló zakó kiválasztása, amelynek színvilágában az egyik legfontosabb kiegészítő színével kell passzolnia, ami nem más, mint a bőrcipő. Sportcipővel is felvehetjük ezt az összeállítást, de akkor a megjelenés már nem lesz alkalmi. A megjelenésünket formálisabbá varázsolhatjuk egyéb kiegészítőkkel is, például egy szemüveggel.

Elegáns stílus némi lazasággal fűszerezve

Még mindig az elegáns vonalnál maradva, választhatunk egy fekete farmert és ehhez egy fehér vagy akár mintás pólót is. Hogy mitől lesz ez a szett elegáns és laza? A többi ruházattól, pontosabban, ha egy fekete bőrdzsekit veszünk fel, illetve egy fekete bőrcipőt választunk a cipős szekrényünkből. A laza megjelenést egy galléros dzseki biztosítja. Ha ilyen dzsekit választunk, akkor a póló mindenképpen kerek nyakú legyen. Hogy milyen mintázatú póló mellett döntsünk? Törekedjünk az egyszerűségre, de a személyiségünket kifejező pólók közül is válogathatunk.

ferfi farmer

Street wear stílus

A póló és a farmer kombináció igazi utcai viseletet tesz lehetővé. Akár mintás, akár egyszínű póló mellett döntünk, a legfontosabb, hogy a cipő stílusa és színvilága jó összképet alkosson a póló színével. A kék farmerhez remekül illik a bézs szín és ez még akkor is érvényes, ha a pólón van mintázat. A cipő mindenképpen legyen bézs színű. Mi egészíthet ki a legjobban egy ilyen szettet? Egy remekbe szabott, trendi napszemüveg.

Vízi élmények csíkos pólóval

A fehér póló mellett a csíkos pólók is népszerűek a férfiak körében. A kék – fehér csíkozású póló nagyszerű választás a nyaraláson, főleg, ha hajókázni támad kedvünk a barátokkal, a kedvesünkkel. Ha komolyabb megjelenésre vágyunk, mert a hajókázás után éttermi vacsorát is tervezünk, akkor döntsünk a galléros póló mellett, de ha nincsenek ilyen terveink, akkor a kerek nyakú póló is ideális választás. Már csak egy fehér sneakers szükséges a tökéletes outfit kialakításához. A Bolf.hu oldalán is szemezgethetünk a férfi pólók kínálatában.

Testre feszülős és laza póló szabadtéri programokhoz

Egy fontos szabály van a testre feszülő vagy a laza pólókkal kapcsolatban. Ha az egyik szorosan a testre illeszkedik, a másik ruhadarab legyen kicsit bővebb szabású. Férfiakon nem mutat jól, ha az egész öltözet testre simuló, ha viszont mindkét ruhanemű bő fazonú, akkor slampos benyomást kelt. A nyomott vagy mintás pólók igazi fesztiválos, nyári hangulatba sodorhatnak bennünket. Ezekkel a pólókkal remekül kombinálhatjuk a kiegészítőinket és nagyon stílusosak lehetünk. Válasszunk egy mintás darabot és a pólón lévő legélénkebb színnel azonos övvel és cipővel egészítsük ki az outfitünket. Már csak egy menő baseball sapka és egy napszemüveg hiányzik ehhez az összeállításhoz, hogy maximálisan megteremtsük azt a bizonyos fesztivál hangulatot.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.