2024.február.28. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

5+2 érv az autóbérlés mellett

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/98131"><img class="image image-preview" src="/files/images/Aut_k_lcs_nyz_s_el_nyei_infografika_pdf.preview.jpg" border="0" width="467" height="661" /></a></span>Autóbérlés? Sokan csak külföldi nyaraláskor gondolnak rá, pedig idehaza is adódhatnak olyan alkalmak, amikor érdemes lehet autót bérelni.

aut k lcs nyz s el nyei infografika pdf.previewAutóbérlés? Sokan csak külföldi nyaraláskor gondolnak rá, pedig idehaza is adódhatnak olyan alkalmak, amikor érdemes lehet autót bérelni.

aut k lcs nyz s el nyei infografika pdf.previewAutóbérlés? Sokan csak külföldi nyaraláskor gondolnak rá, pedig idehaza is adódhatnak olyan alkalmak, amikor érdemes lehet autót bérelni.

1. Ha nagyvárosban élsz és a hétköznapokban nincs szükséged autóra, de hétvégén szeretnél elutazni, akkor az autóbérlés jó opció az utazásra. Kényelmes, gyors és olyan helyekre is eljuthatsz könnyedén, ahová tömegközlekedéssel ez nem lehetséges.

2. Olyankor is érdemes bérelni, ha barátokkal vagy a tágabb értelembe vett családdal utazol. Egy nagyobb autóban mindannyian együtt utazhattok.

3. Ha autód régebbi modell és nem a legmegbízhatóbb járgány, akkor érdemes elgondolkodni az autóbérlésen. A bérautók esetében, ha bármilyen műszaki probléma lép fel útközben, akkor azt az autókölcsönzőnek kell orvosolnia, ilyenkor a legtöbb esetben csereautót biztosítanak. Ez főleg hosszabb, külföldi utak esetén óriási előny.  Ezen kívül az új bérautóknak jóval alacsonyabb a fogyasztása is.

4. Ha olyan helyre szeretnél utazni, ahol például az útviszonyok miatt az autód nem alkalmas közlekedésre, akkor például egy terepjáró szuper megoldás lehet.

5. Az autókölcsönzőknél már elérhetők topkategóriás autók is. Születésnap, házassági évforduló alkalmából remek meglepetés egy luxuskocsival a kiválasztott étterembe vagy szállodába utazni.

+2 érv A jelenlegi üzemanyag árak mellett pedig még elérhetőbb az autókölcsönzés.  Ráadásul az itthoni kölcsönzési díjak tartalmazzák a magyarországi úthasználati díjakat is.

Europcar

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.