2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Marketinges bálványok alkonya – a Kreatív és az IBM közös játékot indított

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/84121"><img class="image image-preview" src="/files/images/1_496.jpg" border="0" width="317" height="500" /></a></span>A Kreatív és az IBM közös játékban szeretnék ledönteni a régi marketinges bálványokat. Olyan marketingközhellyel lehet pályázni, amit régen ugyan tanítottak, de mára már vállalhatatlanná vált. <p> 

1 496A Kreatív és az IBM közös játékban szeretnék ledönteni a régi marketinges bálványokat. Olyan marketingközhellyel lehet pályázni, amit régen ugyan tanítottak, de mára már vállalhatatlanná vált.

 

1 496A Kreatív és az IBM közös játékban szeretnék ledönteni a régi marketinges bálványokat. Olyan marketingközhellyel lehet pályázni, amit régen ugyan tanítottak, de mára már vállalhatatlanná vált.

 

Innovatív-e egy termék, ha mindegyik az? Hányan lehetnek piacvezetők egy kategóriában? Van-e olyan technológiai megoldás, amely tényleg a jövőből érkezik? Vajon mennyire állják meg a helyüket az IT-marketingben alkalmazott fogások, ha a piaci környezet gyorsan változik, a termékek életciklusa folyamatosan rövidül és a vásárlási és termékhasználati szokásainkat számítógépek elemzik. Itt a régi marketingmondások ideje, amelyeken már nem frissül az oprendszer.     

 

A Kreatív és az IBM az évszázad marketingközhelyeit keresi. A verseny fődíja egy Ipad Mini, egy wellness-hétvége és egy egyoldalas hirdetés a Kreatívban. Pályázni egy marketingközhellyel lehet, amit régen ugyan tanítottak, de mára már vállalhatatlanná vált.

 

Mit várnak a pályázóktól? Egy, vagy többmondatos

  • klasszikus, de már elavult idézetet egy nyugalmazott marketinggurutól,
  • agyonszajkózott, de kétes értékű mondást a szakirodalomból vagy a sajtóból,
  • elterjedt marketinglózungot vagy üres bullshitet egy preziből vagy előadásból.

 

Nem kötelező, de a pályázók küldhetnek a mondat mellé személyes történetet, amelyből kiderül, hogyan vették fel a harcot egy marketingközhellyel, vagy az oldschool gondolatra válaszolhatnak az eredeti vicces kicsavarásával is. A játékba nem konkrét cégek vagy márkák szlogenjeire, reklámanyagaira való reflexiókat várnak, hanem a marketing, reklám, pr területén legjellemzőbb lózungokat.

 

A pályázatokat a hirek@kreativ.hu címre „Közhely" tárggyal 2014. október 6-ig várják. Az e-mailben szerepelnie kell a pályázó és munkahelye nevének, titulusának és mobilos elérhetőségének.

Az eredményhirdetés október 21-én, az IBM Magyarország budapesti Business Connect konferenciáján lesz, a Bálnában.

 

A fődíj:

    – az IBM felajánl egy 32 GB-os Ipad Minit

    – a Kreatív egy két főre, két éjszakára szóló félpanziós wellness hétvégét az Amira Boutique Hotel Wellness & Spa Hévízben

    – és a Kreatív magazinban egy egyoldalas bemutatkozási lehetőséget.

 

A pályázati szabályzat itt érhető el:

http://www.kreativ.hu/lapos_es_gyilkos_jatekszabalyzat.php

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.