2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Nézd meg, mit csinálsz jövőre! — Interaktív pályaválasztó fesztivál az ELTE-n

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/84202"><img class="image image-preview" src="/files/images/eltefeszt_2_2014okt_banner.jpg" border="0" width="456" height="169" /></a></span>2014. október 10-én vár az ELTE<em>feszt</em>! Több mint száz program, interaktív workshopok, látványos kísérletek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái: az Eötvös Loránd Tudományegyetem Lágymányosi Campusa ősszel is színes forgataggá változik.

eltefeszt 2 2014okt banner2014. október 10-én vár az ELTEfeszt! Több mint száz program, interaktív workshopok, látványos kísérletek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái: az Eötvös Loránd Tudományegyetem Lágymányosi Campusa ősszel is színes forgataggá változik.

eltefeszt 2 2014okt banner2014. október 10-én vár az ELTEfeszt! Több mint száz program, interaktív workshopok, látványos kísérletek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái: az Eötvös Loránd Tudományegyetem Lágymányosi Campusa ősszel is színes forgataggá változik.

A hagyományos nyílt napok hátránya, hogy a diákok egy kar képzési kínálatával ismerkedhetnek meg – a rendhagyó összegyetemi nyílt napon azonban az Eötvös Loránd Tudományegyetem összes kara és képzése bemutatkozik. A látogatók központi standokon, első kézből juthatnak felvételi információkhoz és hasznos tippekhez. Az érdeklődőket interaktív előadások várják, illetve tájékozódhatnak az Egyetemen elérhető nemzetközi kapcsolatokról, valamint a sport- és nyelvtanulási lehetőségekről is

Az egész napos program során a résztvevőkkel modellezik az ENSZ működését, kiderül, hogy milyen a jó XXI. századi iskola, hogy működött egy római település, vagy miért szeretik a kamaszok a játszótereket. Szó lesz kutyákról, lovakról, baglyokról és pacsirtákról, a leendő hallgatók bekukkanthatnak a start-upok világába is. Az egyetem kiváló professzorai mintaszemináriumokat tartanak, valamint látványos kísérletekkel is várják a leendő diákokat. Az érdeklődők megismerkedhetnek az ELTE érzékenyítő projektjeivel és civil kezdeményezéseivel is, lesz ingyenes pályaválasztási tanácsadás is. 

Az interaktív pályaválasztó napon délelőtt 10 és este 6 óra között várják a leendő felvételizőket, szüleiket és a pedagógusokat. A fesztivált nyereményjáték is kíséri, a diákok részére szervezők igazolást állítanak ki. Az esemény nemcsak az előző tanévben 2500 érdeklődőt vonzó első ELTEfeszt, hanem az Egyetem által évek óta sikerrel megrendezett országos Pályaválasztási Nap folytatása is.

A rendezvény látogatása ingyenes, a programok között a www.elte.hu/eltefeszt oldalon lehet böngészni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.