2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Most és mindörökké

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/84253"><img class="image image-preview" src="/files/images/lilla_0.preview.jpg" border="0" width="461" height="461" /></a></span>Egyedülálló koncertnek ad otthont a Madách Színház 2014. október 10-én. Polyák Lilla lép színpadra Rakonczai Viktor és Rácz Gergő, a „slágergyárosnak" is titulált szerzőpárossal<em>.</em>(lásd: <a href="http://euroastra.hu/node/83872">http://euroastra.hu/node/83872</a>) <p> 

lilla 0.previewEgyedülálló koncertnek ad otthont a Madách Színház 2014. október 10-én. Polyák Lilla lép színpadra Rakonczai Viktor és Rácz Gergő, a „slágergyárosnak" is titulált szerzőpárossal.(lásd: http://euroastra.hu/node/83872)

 

lilla 0.previewEgyedülálló koncertnek ad otthont a Madách Színház 2014. október 10-én. Polyák Lilla lép színpadra Rakonczai Viktor és Rácz Gergő, a „slágergyárosnak" is titulált szerzőpárossal.(lásd: http://euroastra.hu/node/83872)

 

A koncerten Polyák Lilla legnépszerűbb dalai csendülnek fel, így az Itt és most, illetve a Karcolás, de olyan slágereket is hallhatunk majd, mint a Rolling In The Deep vagy a Love Song.

Az igazi meglepetés az lesz, hogy először az október 10-ei Madách Színházban megrendezésre kerülő exkluzív koncerten lehet hozzájutni Lilla önálló "Most és mindörökké" című albumához.

 

Polyák Lilla sokak által régóta várt önálló albuma igazi slágergyűjtemény.

Az összes olyan sláger helyet kapott rajta, amely miatt az egyik legjobb női hangnak tartják Lillát Magyarországon.

 

A szóló előadóként áttörést hozó Csináljuk a fesztivált!-győztes "Woman In Love"-tól kezdve a legnagyobb rádiós slágerén "Itt és most" és a Bűbáj (Enchanted) végefőcímeként híressé vált "Ever Ever After"-en, valamint az Eurovíziós slágerein "Valami más", "Karcolás" át a legújabb daláig, a Rácz Gergővel duettben énekelt "Egyetlen szó"-ig minden fontos szólódala helyet kapott a válogatáson.

 

A 10 dalból 7 most jelenik meg először CD-n! Külön emeli a kiadvány fényét a 3 ünnepi dal, így a "Most és mindörökké" CD kiváló karácsonyi ajándék is egyben.

 

Tracklista:

1. Egyetlen szó

2. Karcolás

3. Valami más

4. Itt és Most

5. Te vigyázz rám

6. Woman In Love

7. Ever Ever After

8. White Christmas

9. Legyen ünnep

10. Tél, amit ígértél

 

A Most és mindörökké lemez előrendelése már elindulthttps://1termek.hu/polyaklilla -, fizikai formában pedig először október 10-én a Madách Színházban vehetjük kézbe ill. vásárolhatjuk meg.

 

http://www.polyaklilla.hu/

https://hu-hu.facebook.com/polyaklillahivatalos

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.