2024.augusztus.30. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az Oracle Day Budapest 2014. eseményeinek kiemelt témája: a diszruptív digitális technológiák

3 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/84308"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_688.jpg" border="0" width="280" height="160" /></a></span>Felhő, big data, mobilitás - ezek a technológiák alapjaiban formálják át a modern üzleti környezetet, új kihívásokat és eddig elképzelhetetlen lehetőségeket hozva. A 2014-es Oracle Day eseménysorozat ezt a kérdést teszi fel a vállalatoknak: „Készek vagyunk kihasználni a változások előnyeit?"

images 688Felhő, big data, mobilitás – ezek a technológiák alapjaiban formálják át a modern üzleti környezetet, új kihívásokat és eddig elképzelhetetlen lehetőségeket hozva. A 2014-es Oracle Day eseménysorozat ezt a kérdést teszi fel a vállalatoknak: „Készek vagyunk kihasználni a változások előnyeit?"

images 688Felhő, big data, mobilitás – ezek a technológiák alapjaiban formálják át a modern üzleti környezetet, új kihívásokat és eddig elképzelhetetlen lehetőségeket hozva. A 2014-es Oracle Day eseménysorozat ezt a kérdést teszi fel a vállalatoknak: „Készek vagyunk kihasználni a változások előnyeit?"

Az Oracle Day 2014- Budapest 2014. október 28-án kerül megrendezésre, ahol a résztvevők áttekintést kapnak arról, hogyan alakíthatják át üzletvitelüket ezek az úgynevezett diszruptív technológiák – azaz a bevett gyakorlattal szakító és a játékszabályokat átíró új megközelítések -, és az Oracle szakértőitől megtudhatják, minként vehetik kézbe vállalatuk informatikai jövőjét.

  • A San Franciscóban megrendezésre kerülő Oracle OpenWorld 2014 után az Oracle újabb nagyszabású nemzetközi rendezvénysorozat keretében népszerűsíti a Kaliforniában debütáló újdonságokat.
  • A „Make Digital Disruption an Opportunity for Innovation" jelmondat alatt futó Oracle Day rendezvényekkel így Európa, a Közel-Kelet és Afrika több mint 30 városában találkozhatunk.
  • Az Oracle Day Budapest helyszíne és időpontja: 2014. október 28., Hotel Sofitel Budapest
  • Az Oracle-ügyfelek sikertörténeteiből merítő rendezvények mindegyikén hangsúlyos szerepet kapnak az alábbi üzleti és a technológiai témájú előadássorozatok, amelyek közös célja felhívni a résztvevők figyelmét arra, hogy a felhőalapú, big data és mobil technológiák konvergenciájával az informatika az üzleti innováció valódi hajtóerejévé válhat:
    • Big data és üzleti adatelemzés – a szervezet rendelkezésére álló összes adat maximális hasznosítása a döntéshozatalt eredményesebbé tevő, konkrét intézkedésekhez vezető információk és összefüggések feltárásával.
    • Saját felhő, saját megközelítés – hogyan segítik az Oracle rugalmas, testre szabható felhőmegoldásai az agilis vállalatirányítást, a kockázatok mérséklését és a költségcsökkentést.
    • A mobil stratégia újratervezése – hogyan tarthatnak lépést a vállalatok a modern világ munkavállalóinak igényeivel az Oracle teljes körű és mobil megoldásai révén.
    • A digitális világra nyitott alkalmazások – a versenyelőny biztosítása a meglévő alkalmazások kiterjesztésével és továbbfejlesztésével.

  • „Az Oracle OpenWorld az iparág legfontosabb konferenciája, amely a világ legfelkészültebb szakembereit és a leginnovatívabb elképzeléseket vonultatja fel" – mondta Tim Payne, az Oracle EMEA-régiójának marketingért felelős alelnöke. „Idén a résztvevők a stratégia és az innováció legújabb vetületeiről hallhatnak a világ technológiai és ágazati szakértőitől. Az Oracle Day rendezvények révén szeretnénk ezeket a termékeny meglátásokat a lehető legtöbb emberrel megismertetni az EMEA-régióban."

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.