2024.augusztus.30. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

FRANKFURTI VÁSÁRHÁRMAS LESZ A TÉL VÉGE FELÉ

6 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 1024x768 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/84318"><img class="image image-preview" src="/files/images/paperworld025.jpg" border="0" width="467" height="711" /></a></span>Nemzetközi sajtótájékoztatón üdvözölte a megjelenteket <em>Benkő Judit,</em> a Messe Frankfurt Gmbh magyarországi képviselet vezetője szeptember 25-én, az exkluzív Zara Hotel dísztermében. Térségünkből Ausztria, Bulgária, Csehország és Románia meghívottai érkeztek Budapestre, csatlakozva a magyarokhoz. A vásárhármas legrangosabbját, a Christmasworld-et <em>Eva Olbrich,</em> míg a Paperworld és a Kreativeworld vásárt <em>Michael Reichhold</em> igazgatók mutatták be prezentációjukban.</p>  <p><strong>

paperworld025Nemzetközi sajtótájékoztatón üdvözölte a megjelenteket Benkő Judit, a Messe Frankfurt Gmbh magyarországi képviselet vezetője szeptember 25-én, az exkluzív Zara Hotel dísztermében. Térségünkből Ausztria, Bulgária, Csehország és Románia meghívottai érkeztek Budapestre, csatlakozva a magyarokhoz. A vásárhármas legrangosabbját, a Christmasworld-et Eva Olbrich, míg a Paperworld és a Kreativeworld vásárt Michael Reichhold igazgatók mutatták be prezentációjukban.

 

paperworld025Nemzetközi sajtótájékoztatón üdvözölte a megjelenteket Benkő Judit, a Messe Frankfurt Gmbh magyarországi képviselet vezetője szeptember 25-én, az exkluzív Zara Hotel dísztermében. Térségünkből Ausztria, Bulgária, Csehország és Románia meghívottai érkeztek Budapestre, csatlakozva a magyarokhoz. A vásárhármas legrangosabbját, a Christmasworld-et Eva Olbrich, míg a Paperworld és a Kreativeworld vásárt Michael Reichhold igazgatók mutatták be prezentációjukban.

 

„Seasonal Decoration at its best" (Szezonális dekorációk legjobbkor), a legjobb helyen – egyedülállóan Frankfurtban! Legyen szó adventi vagy karácsonyi dekorációról, szezonális beltéri és kültéri dekorációról vagy az év különféle alkalmaira figyelemfelkeltő óriásfelületekről – a Christmasworld 39 országból érkező több mint 900 kiállítója közreműködésével bemutatja mindazon legújabb termékeket és trendeket, amelyek segítségével a kereskedők vásárlóikat el tudják varázsolni. A Christmasworld igazgatója, Eva Olbrich (Messe Frankfurt Exhibition GmbH.) szavaival: „Már most, ilyen korai időpontban elmondható, hogy a Christmasworld betelt. A dekorációs iparág valamennyi fontos szereplője már a fedélzeten tartózkodik. Mindez arról tanúskodik, hogy a szezonális dekorációk és az ünnepi díszek világelső vására – azon túl, hogy az iparág találkozóhelye -, egyúttal ideális üzleti és bevásárló platformként is szolgál. A karácsonyra és az ünnepekre fókuszálva, a világon egyedülálló dekorációs kínálattal bíztatjuk Frankfurtban a látogatókat megrendeléseik leadására. Mindezen túl, a szerteágazó kísérőprogramokkal szeretnénk felkelteni a figyelmet, és az elkövetkezendő, forgalmas ünnepi szezon számára új impulzusokat adni – nemcsak karácsonyra, hanem az egész évre vonatkozóan."

Egészen pontosan az új üzleti év kezdetén startol a Christmasworld, melynek konkrét dátuma: 2015. január 30-február 3. Tradicionálisan január vége az utolsó időpont, amikor még megrendelhető a karácsonyi szortiment ahhoz, hogy szeptemberre a kereskedők polcaira kerüljön. „Itt elsősorban nagy volumenű bevásárlások történnek, amikkel az egész évi kínálat biztosítható. Ugyanakkor olyan limitált termékekkel is lehet találkozni, melyekkel ki lehet tűnni a konkurencia mellől." – mondotta az igazgatónő.  A Christmasworld látogatói között találhatók a nagy-és kiskereskedelem bevásárlói – ide tartoznak például a kertészetek, a barkácsáruházak, a virágszalonok, a bútor- és lakásfelszerelés-boltok, ajándékboltok, drogériák, parfümboltok, élelmiszerüzletek, üveg-, porcelán- és kerámiaüzletek, valamint a bevásárlóközpontok, városok és kommunák, éttermek, hotelek beszerzői, a rendezvényszervezők, kirakatrendezők, lakberendezők, designtervezők és dekoratőrök is. A 2014-es sikeres bemutatkozás után folytatódik a Christmasworld Innovációs Díja 2015-ben is.

„Mindig valami más" – így szól a 2015. évi Paperworld szlogenje. A papír-, író- és irodaszerek nemzetközi szakvására még tovább fejlődik, amely a piac fejlődését impulzusként érzékeli, s új ötletekkel lepi meg a látogatóit. A vásárterület olyan trend és üzleti platformmá válik, amely az ipar és kereskedelem számára sikeres üzleti startot jelent. „A Paperworld különlegessége a befutott gyártók és a talán első ízben kiállító kisebb cégek egyedülálló keveréke. Ez a kombináció sikeres nemzetközi üzletkötéseket garantál sok termékújdonsággal, amelyekkel a látogató bővítheti áruválasztékát. Ezt csak Frankfurtban találják meg." – mondotta Michael Reichhold, a Paperworld igazgatója. Mindezt a látogatók is nagyra értékelik, hiszen a nagy-és kiskereskedelem, könyvkereskedelem, internet és katalógus áruházak, a pedagógusok illetve továbbképzési intézmények bevásárlóinak 93 százaléka „rendkívül elégedett" vagy „elégedett" minősítést adott a rendezőknek.

A Frankfurt /Mainban 2015. január 31 és február 3. között működő Paperworld szakvásár a legmegfelelőbb időpontban, a 2015. évi üzleti év kezdetén mutatja be a látogatóknak és a kiállítóknak az elkövetkezendő szezon trendjeit. A papíráruk, irodaszerek és írószerek nemzetközi szakvására az iparág legjelentősebb trendplatformja. A szakmai látogatók 80 százaléka igazolja, hogy itt találja meg az iránymutató trendeket. Ezen kívül a Paperworld a trendbemutatóval fontos bíztatást és inspirációkat is nyújt az ipar – s annak termékfejlesztései – számára, valamint a kereskedelemnek ügyfeleik megszólításához és üzleteik kialakításához.

A Paperwolrd megbízásából a Stilbüro felkarolja a legújabb, a design, divat, építészet és művészetek terén végbemenő fejlesztéseket és – megcélozva a papíráru, irodaszer és írószer termékvilágát -, a trendbemutató alkalmával közvetlenül adaptálja is azokat. A tervezőiroda tervezője, Claudia Herke ekképpen foglalja össze a 2015/16 szezonjának trendajánlásait: „Új utakat kell felfedezni! A változás keresése hajt bennünket. Ez a tendencia egyértelműen visszatükröződik az elkövetkezendő szezon trendjeiben is. Emocionálisan és nagyon individuálisan, az eddigiekhez képest még szorosabban taszítanak a látókörbe a termékek mögötti történetek. A fókuszban három olyan stílusirányzat áll, melyek változatos és olykor ellentétes aspektusokat, egy meggyőző együttes megjelenésben kötnek össze. Ezeket legjobban a következő szópárosításokkal írhatjuk le: szenzibilis és modern, expresszív és innovatív, klasszikus és informális."

A harmadik, ugyan legkisebb kiállítás és vásár a Creativeworld egy magával ragadó innovatív divízió, amely a hobby, a kézművesség és a művészeti kellékek legnagyobb nemzetközi megmérettetése – egyesítve a trendeket és az új termékeket. Legutóbb közel 300 kiállító (31 országból) és több mint nyolcezer látogató (82 országból) volt kíváncsi az itteni kínálatra. Hazánkat két kiállító képviselte csaknem száz látogatóval. A feltörekvő ágazat folyamatosan növekszik, s egyre inkább a szakma fő nemzetközi találkozóhelye.

-Szalay-

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.