2024.szeptember.08. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Érkeznek az LG helytakarékos és praktikus hűtői

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 1024x768 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/84567"><img class="image image-preview" src="/files/images/image005_1.jpg" border="0" width="93" height="240" /></a></span>Magyarországra érkeznek az LG Electronics legújabb energiatakarékos hűtőszekrényei, melyek legfőbb ismérve a rendkívül magas energiatakarékosság mellett a praktikum és a stílus. </p>  <p><strong>

image005 1Magyarországra érkeznek az LG Electronics legújabb energiatakarékos hűtőszekrényei, melyek legfőbb ismérve a rendkívül magas energiatakarékosság mellett a praktikum és a stílus.

 

image005 1Magyarországra érkeznek az LG Electronics legújabb energiatakarékos hűtőszekrényei, melyek legfőbb ismérve a rendkívül magas energiatakarékosság mellett a praktikum és a stílus.

 

Az LG GBB530PZCFS, A+++ energiaosztályú alulfagyasztós hűtőszekrénye kiválóan illeszkedik a kisebb konyhákba is, ahol egy centi is számít a hűtő elhelyezésénél. A készülék ajtaja a Kopp-stop megoldással egészen 90 fokig nyitható ki falba ütközés nélkül, ráadásul a helytakarékosságért cserébe nem kell egyéb áldozatokat hoznunk. A belső tér számos praktikumról árulkodik, köztük a Páratartó zöldségrekesszel, ami zöldségeink és gyümölcseink frissességéről gondoskodik rácsos felülete által. A Fresh 0 zóna a gyakran fogyasztott húsoknak és halaknak kínál optimális hőmérsékletű tárolást, hogy ezek fagyasztásával és kiolvasztásával ne is kelljen foglalkoznunk. A Smart DiagnosisTM funkció pedig távol tartja a szerelőket, hiszen az LG ügyfélszolgálati munkatársai gyorsan, személyes kiszállás nélkül is megállapíthatják a hűtőszekrény esetleges problémáit.

Az LG GBB530PZCFS alulfagyasztós hűtőszekrény már elérhető hazánkban, ajánlott bruttó fogyasztói ára: 229 990 forint.

A rugalmas többajtós

image003 18

A  csúcskategóriás Multi- door GMM916NSHV egy igazi átváltozó művész. Hatalmas belső terét mi magunk, tetszés szerint alakíthatjuk, hiszen a polcai összecsukhatók, az ajtóban található kosarak pedig személyre szabottan állíthatóak. Még több hasznos helyet ad ételeink elrendezéséhez ez a többajtós modell, mint amit eddig megszoktunk, mivel a középső elválasztó kikerült a készülékből és a szigetelés is vékonyabb lett. Az ajtó az ajtóban kialakításnak köszönhetően gombnyomásra egy plusz kis hűtőt kapunk a hűtőnk ajtajába építve, ami a gyakran fogyasztott élelmiszerek és italok elérését könnyíti meg úgy, hogy közben a fő hűtőrekeszből szinte alig enged ki hideg levegőt, hogy az ételeink minél tovább maradjanak frissek. A zavaró, állott szagoktól sem kell tovább tartanunk, hiszen az LG egyedülálló Pure N Fresh légszűrője egy erőteljes ventilátorral tisztítja a hűtő levegőjét, míg a Total No Frost technológia garantálja az egyenletes hűtést a belső térben. A Smart DiagnosisTM funkciónak köszönhetően pedig búcsút mondhatunk a szerelőknek, mivel az LG munkatársai, személyes kiszállás nélkül is megállapíthatják a hűtőszekrény esetleges hibáit.

A Multi- door GMM916NSHV többajtós hűtőszekrény november végén érkezik a hazai piacra, 899 990 forint ajánlott bruttó fogyasztói áron.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.