2024.szeptember.10. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megnyílt Budapest első szingli klubja

3 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/84628"><img class="image image-preview" src="/files/images/IMG_3985.preview.jpg" border="0" alt="Foto:Stainer Gábor" title="Foto:Stainer Gábor" width="467" height="311" /></a><span style="width: 638px" class="caption"><strong>Foto:Steiner Gábor</strong></span></span>A Kerepesi úton azokat az újkori szingliket várják, akiknek már nem elég, hogy társkereső oldalakra regisztrálnak. A magányos szívek különleges rendezvények, internetes felület és csúcsapplikáció segítségével találhatják meg a számításukat.

foto:stainer gáborFoto:Steiner GáborA Kerepesi úton azokat az újkori szingliket várják, akiknek már nem elég, hogy társkereső oldalakra regisztrálnak. A magányos szívek különleges rendezvények, internetes felület és csúcsapplikáció segítségével találhatják meg a számításukat.

foto:stainer gáborFoto:Steiner GáborA Kerepesi úton azokat az újkori szingliket várják, akiknek már nem elég, hogy társkereső oldalakra regisztrálnak. A magányos szívek különleges rendezvények, internetes felület és csúcsapplikáció segítségével találhatják meg a számításukat.

A néhány nappal ezelőtt megnyílt Single Club több mint egy szórakozóhely: vendéglátóipari-, kulturális és társkereső szolgáltatásokat is nyújt. Az újkori szingliket célozza meg, akiknek már nem elég, hogy társkereső oldalakra regisztrálnak. Olyanoknak szól, akik nem csak a virtuális térben akarnak ismerkedni, hanem hús-vér emberi kapcsolatokat keresnek. A Kerepesi úton található Single alapítói hagyománytisztelő emberek, akik az őszinteség és a szemtől-szemben való ismerkedés hívei, ha szerelemről, ha barátságról van szó. Ehhez a legjobb helyszínt teremtették meg úgy a belső kialakítás, extra lehetőségek és a személyzet kiválasztása terén is.

Fő céljuk, hogy minél több hasonló érdeklődésű ember ismerje meg egymást, életre szóló szerelmek, kapcsolatok szövődjenek, és hogy a magányos szívek mindig megtalálják a számításukat. Időnként rendeznek rapid randi estéket, és a szingli csajok 50% kedvezményt kapnak az italok árából, ha viselnek egy olyan nyakláncot, ami egyértelműen mutatja, hogy egyedülállók. A személyes kapcsolatteremtés mellett a modern kor kommunikációs eszközeivel is élnek: a Single Facebook-oldalán és weboldalán keresztül az interneten is találkozhatnak a klubban szórakozók. Ugyanakkor itt kizárólag ellenőrzött, hiteles profilokkal regisztrálhatnak majd a vendégek.

A Single Club megálmodói azt tervezik, hogy Magyarországon még sosem látott modern eszközökkel segítik az ismerkedést. Már fejlesztés alatt áll egy olyan alkalmazás, amivel minden regisztráló láthatja, ki van lent épp a klubban, és akik ott vannak, a felületen keresztül chatelhetnek egymással saját okostelefonjukon, táblagépükön, vagy a később az asztalokba épített érintőképernyős terminálokon keresztül. Ha valaki nem mer odamenni a kiszemeltjéhez, elég, ha ráírnak és megvárják, hogy válaszol-e. Sőt, arra is lehetőség lesz, hogy egy gombnyomással meghívjunk valakit egy ingyen italra. A kiszemelt megkapja a pultostól a napi koktélt ingyen, és tudni fogja, hogy kinek a vendége volt.

A Single mindemellett nem csak a szingliknek szól, hanem azoknak is, akik már megtalálták a partnerüket. A klubban kulturális programok és koncertek sorával várják a minőségi zenei élményekre és koncertprogramokra éhes közönséget – párban vagy páratlanul egyaránt. Kedden és szerdán egyetemi bulikkal, csütörtökön karaokéval, pénteken laza, popos-diszkós-slágeres bulikkal, szombatonként pedig főként retro zenével várják a vendégeket.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.