2024.szeptember.13. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hosszú hétvége: teltház Sárváron

3 perc olvasás
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/84839"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_719.jpg" border="0" width="245" height="174" /></a></span>Városnézés vagy túrázás helyett sokan választják a wellness pihenést az október 23-i hosszú hétvégén. Ezt támasztják alá az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel előfoglaltsági adatai is, ugyanis a luxusszálloda a négynapos hétvégén csaknem teltházzal üzemel.

images 719Városnézés vagy túrázás helyett sokan választják a wellness pihenést az október 23-i hosszú hétvégén. Ezt támasztják alá az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel előfoglaltsági adatai is, ugyanis a luxusszálloda a négynapos hétvégén csaknem teltházzal üzemel.

images 719Városnézés vagy túrázás helyett sokan választják a wellness pihenést az október 23-i hosszú hétvégén. Ezt támasztják alá az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel előfoglaltsági adatai is, ugyanis a luxusszálloda a négynapos hétvégén csaknem teltházzal üzemel.

A Spirit Hotel előfoglaltsági adatai alapján az ötcsillagos szálloda közel teljes kihasználtsággal működik az október 23-i négynapos hétvégén. 99,5 százalékos foglaltsággal a legnépszerűbb a pénteki nap. Ezek a hivatalos pihenőnapok fontos elemei a belföldi turizmusnak, az ősz egyetlen hosszú hétvégéjén a Spirit Hotelben is a magyar vendégek vannak túlsúlyban. A jelenlegi adatok szerint 70 százalékban belföldi, 30 százalékban pedig külföldi vendégek töltik a négynapos hétvégét a szállodában.  

„Az őszi hosszú hétvége évek óta az egyik legnépszerűbb hétvégéink közé tartozik, a szálloda október végén mindig kiemelkedő foglaltsággal üzemel. Ezekre a napokra különleges programokkal készülünk, idén például többek között a Cotton Club Singers húsz éves jubileumi előadásával lepjük meg vendégeinket" – mondta el Lamperth Judit, a Spirit Hotel vezérigazgatója.

A különleges programok mellett persze számos más oka is van a szálloda népszerűségének. A kiemelkedő gasztronómiai élmények és a 10 ezer négyzetméteres Oázis wellness- és fürdőrészleg mellett a szálloda medical spa részleggel is várja a vendégeit, ahol a személyre szabott egészségprogram keretein belül állapotfelmérést végeznek és a hagyományos balneológiai gyógyászatot a legmodernebb kezelésekkel egészítik ki.

Spirit Hotel Thermal Spa *****

A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior 2008. márciusi nyitása óta a hazai szállodaipar egyik zászlóshajója. A több hazai és nemzetközi díjat is elnyert szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában található Sárváron, pár perces sétára a városközponttól. 271 szobával rendelkezik, szolgáltatásai gerincét a 10 ezer négyzetméter alapterületű „Oázis" fürdő- és wellness részleg adja, melyhez egyedülálló gyógyászati és medical spa központ tartozik. A Spirit Hotel saját termálkúttal, „Spirit gyógyvízzel" rendelkezik, mely minden termálvizes medencében megtalálható. A Spirit Hotelt a Gault & Millau kalauz 2014-ben a legjobb magyarországi wellness hotelnek választotta, ugyanebben az évben pedig a Magyar Termék Nagydíjat is elnyerte a szálloda.

www.spirithotel.hu | www.facebook.com/spirithotel

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.