2024.szeptember.12. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Extravagáns hip-hop királynő és sztár DJ az MTV EMA-n

5 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/84892"><img class="image image-preview" src="/files/images/EMA_.preview.jpg" border="0" width="473" height="556" /></a></span>Nicki Minaj és Calvin Harris is szuperprodukcióval készül. November 9-én rendezik meg az MTV EMA díjátadót, amelyen idén is a világ legismertebb előadói lépnek színpadra, hogy elvarázsolják el a glasgow-i közönséget. <p> 

ema .previewNicki Minaj és Calvin Harris is szuperprodukcióval készül. November 9-én rendezik meg az MTV EMA díjátadót, amelyen idén is a világ legismertebb előadói lépnek színpadra, hogy elvarázsolják el a glasgow-i közönséget.

 

ema .previewNicki Minaj és Calvin Harris is szuperprodukcióval készül. November 9-én rendezik meg az MTV EMA díjátadót, amelyen idén is a világ legismertebb előadói lépnek színpadra, hogy elvarázsolják el a glasgow-i közönséget.

 

Az ünnepelt hip-hop királynő Nicki Minaj lesz november 9-én a show háziasszonya a glasgow-i Hydro arénában. Az énekesnő ezzel a megtisztelő feladattal olyan hírességek nyomába lép, mint a texasi szépség: Selena Gomez, a német szupermodell: Heidi Klum, vagy éppen az intergalaktikus MC és partyrocker: Redfoo. A szuperszexi Nicki Minaj ráadásul négy díjra is esélyes a gálán. A dögös énekesnő nem csak a divatlapok és a rádiócsatornák kedvencévé vált az elmúlt években, de kemény rajongói bázist is felépített magának.

„Nagyon izgatott vagyok az MTV EMA díjátadó miatt, ráadásul duplán, hiszen nemcsak fellépő leszek, hanem nekem jutott az a megtisztelő feladat is, hogy a gála házigazdája legyek." – mondta Nicki, aki extravagáns stílusával, formás fenekével és szókimondó dalaival is hódít.

 

A hip-hop királynőt az idei MTV EMA-n négy kategóriában jelölték: a legjobb a női előadó, a legjobb hip-hop énekes, a legnagyobb rajongó táborral bíró sztár és a legszexibb énekesnő címre is esélyes. A szépszámú jelölés nem meglepő, hiszen az énekesnőnek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Fly, a Turn Me On, a Beauty and the Beast, vagy az Anakonda. A sztár karrierje során olyan világhírű előadókkal dolgozott együtt, mint Rihanna, Eminem, Kenya West, vagy épp Justin Bieber.

 

A show háziasszonya, Nicki Minaj mellett olyan sztárok lépnek fel a díjátadón, mint Ariana Grande, akit hat különböző kategóriában jelöltek: a szavazók segítségével akár A legjobb új előadónak és A legjobb pop énekesnek járó díjat is bezsebelheti. A legjobb elektronikus zenei előadó díjra esélyes skót DJ, Calvin Harris őrületes partit rendez majd a Hydro Aréna több ezres közönségének. Élőben zenél továbbá a fantasztikus hangjáról és vörös hajáról ismert angol Ed Sheeran, és a fiatal és tehetséges Charlie XCX, akit az Ariana Grandéval felvett Fancy című sláger tett világszerte népszerűvé.

 

A kanadaiak táncos lábú kedvence, Kiesza Hideway című slágerével és az ahhoz tartozó látványos klippel robbant be a köztudatba. Ez utóbbi olyan remekül sikerült, hogy a legjobb videónak járó MTV díjat is bezsebelheti vele az énekesnő, aki élőben is fellép majd a gálán. Minden bizonnyal óriási bulit csinál majd a Royal Blood brit rock duó is, akiknek a Little Monster és a Figure It Out című világslágereket köszönhetjük.

 

Az MTV EMA-t november 9-én, vasárnap este rendezik meg a glasgow-i Hydro arénában. A jelöltek között (lásd: http://euroastra.hu/node/83686) olyan előadók vannak, mint a dögös Katy Perry, a szőke bombázó Taylor Swift, a hip-hop királynő Iggy Azalea, a rapisten Eminem, a Happy előadója Pharell Williams, vagy a tinibálvány Justin Bieber és a One Direction. Szavazni az egyes kategóriákban a www.mtvema.com oldalon lehet, egészen november 8-án, szombat 23:59-ig.

 

Az MTV EMA 20. évfordulója alkalmából a rajongók kiválaszthatták, melyek voltak a kedvenc pillanataik a díjkiosztó gála eddigi története során. Az MTV már összeállította saját Top 20-as listáját, amelyen olyan népszerű sztárok emlékezetes színpadi pillanatai szerepelnek, mint Katy Perry, Beyoncé, Rihanna vagy éppen Madonna. A legjobb pillanatok végső sorrendjének kialakításába most az MTV nézői is beleszólhattak.

 

Az EMA 20. születésnapja kapcsán az MTV összeválogatta a díjátadó történelmének 20 legjobb pillanatát. Október 21-ig a népszerű zenei díjkiosztó rajongói is leadhatták szavazataikat a weboldalon és megváltoztathatták a legjobb pillanatok sorrendjét. Ez alapján az MTV újravágja majd a videót és november 3-án egy különleges visszaszámlálás keretében derül majd ki, hogy végül milyen sorrendet állítottak fel az MTV nézői. 

 

A leglelkesebb rajongók gyorsan leadták szavazataikat: az egyik legnépszerűbb pillanat eddig Lady Gaga 2011-es szuperprodukciója, amikor az extrém énekesnő a Hold tetején állva, különleges megvilágításban énekelt. Jól teljesít Katy Perry, aki 2008-ban egy óriási hámozott banánon ücsörgött, és Rihanna, az 'Only Girl' 2010-es előadása közben. A rajongók körében Miley Cyrus tavalyi megnyilvánulása is rendkívül népszerű, amikor díjának átvétele után, az amszterdami gálán azonnal rágyújtott egy „vicces cigire". Emlékezetes maradt Beyoncé fellépése is, amikor a szexi énekesnő 2009-ben vérvörös ruhában, valamint hasonló színű harisnyakötőben és selyemkesztyűben énekelt. A régebbi időket Madonna idézi fel, aki magassarkú csizmában és lila tornadresszben adta elő a 'Hung Up'-ot. A rajongók ezen kívül olyan sztárok színpadi jeleneteire is leadhatták a szavazataikat, mint Robbie Williams, Justin Timberlake, Snoop Dog, Amy Winehouse vagy éppen PSY.

 

www.mtvema.com

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.