2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Utcára zenészek!

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/92182"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image4_292.preview.jpg" border="0" width="455" height="168" /></a></span>A szerencse Veszprém utcáin hever. Az OTP Bank Utcazene Fesztivál június 26-ig várja a jelentkező zenekarokat, előadókat, akik közül a legjobbak négy napon át versengenek majd a legjobb utcazenész címért az ország - talán - legegyedibb fesztiválján.</p> <p> 

image4 292.previewA szerencse Veszprém utcáin hever. Az OTP Bank Utcazene Fesztivál június 26-ig várja a jelentkező zenekarokat, előadókat, akik közül a legjobbak négy napon át versengenek majd a legjobb utcazenész címért az ország – talán – legegyedibb fesztiválján.

 

image4 292.previewA szerencse Veszprém utcáin hever. Az OTP Bank Utcazene Fesztivál június 26-ig várja a jelentkező zenekarokat, előadókat, akik közül a legjobbak négy napon át versengenek majd a legjobb utcazenész címért az ország – talán – legegyedibb fesztiválján.

 

Július 22-25. között Veszprém ismét egy városnyi fesztivállá lényegül, úton-útfélen koncertek hálózzák majd be ismét a nemrég megújult belvárost. Az OTP Bank Veszprémi Utcazene Fesztivál az egyik legegyedibb és legizgalmasabb zenei jamboree, ami az elmúlt 16 évben számos, ma már ismert zenekarnak jelentette a "nagy lökést" az ismertté váláshoz. Itt alakult a Mary Popkids, kezdő énekesnő korában többször zenélt itt – a nemrég az Eurovíziós Dalfesztivált is megjárt – Csemer Bogi valamint Takács Eszter, Szabó Balázs, a Punnany Massif vagy a Halott Pénzből ismert Járai Márk is a kezdeti lépések fontos állomásaként jegyzi ezt a fesztivált.

Most újabb tehetségek léphetnek a nagy elődök nyomdokaiba, a "szerencse Veszprém utcáin hever", hisz idén is lehet jelentkezni versengő utcazenésznek, s a legjobbakra ott vár a nagy lehetőség…

Keresik tehát azon akusztikusan is megszólalni bíró formációkat, akik részt szeretnének venni egy négy napon át tartandó versengésben, naponta egyszer szórakoztatni a nagyérdeműt, és elkápráztatni a zsűrit a produkciójukkal.  A jelentkezők közül, a 20 kiválasztottat a fesztivál ideje alatt Veszprém vendégül látja étkezéssel és szállással, s a legjobbakat 1 000 000 Ft összdíjazásban részesíti. 500 000 Ft sorsáról szakmai zsűri dönt, 500 000 Ft-ról pedig az OTP Bank jóvoltából a fesztivál közönsége szavazhat mobilon vagy a bank Facebook oldalán keresztül. Jelentkezni június 26-ig lehet, információk a www.utcazene.hu  oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.