2024.szeptember.01. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Forma 1

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/92614"><img class="image image-preview" src="/files/images/11jegy.preview.jpg" border="0" width="472" height="333" /></a></span>  Eddig csak otthon néztem tévén a Hungaroringen száguldó cirkuszt. De képzeljék, egy telefonos vetélkedőn ezüst belépőjegyet nyertem a vasárnapi versenyre július huszonhatodikán. De már tudom, hogy akkor is a tévén fogom követni az eseményeket. Elárulom, miért döntöttem így.

11jegy.preview  Eddig csak otthon néztem tévén a Hungaroringen száguldó cirkuszt. De képzeljék, egy telefonos vetélkedőn ezüst belépőjegyet nyertem a vasárnapi versenyre július huszonhatodikán. De már tudom, hogy akkor is a tévén fogom követni az eseményeket. Elárulom, miért döntöttem így.

11jegy.preview  Eddig csak otthon néztem tévén a Hungaroringen száguldó cirkuszt. De képzeljék, egy telefonos vetélkedőn ezüst belépőjegyet nyertem a vasárnapi versenyre július huszonhatodikán. De már tudom, hogy akkor is a tévén fogom követni az eseményeket. Elárulom, miért döntöttem így.

   Az eset egy telefonbeszélgetéssel kezdődött. Óvatos ember vagyok, nem akarok a versenynapon téblábolni, szerettem volna időben tisztázni, hogy találom meg a helyemet. Elkezdtem telefonálni.

– Halló! Forma I. központ? A tudakozóval szeretnék beszélni.

– Én vagyok a tudakozó.

– Kérem nekem ezüst belépőjegyem van a döntő futamra. Elmagyarázná, hogy jutok el a lelátóhoz? Budapest felől érkeznék.

– Ülő, vagy állóhelyet nyert?

– Azonnal megnézem. Igen ülőhelyet, még pedig a Silver egyes tribünre.

– Akkor figyeljen. A Silver tribünökhöz úgy juthat el, hogy Mogyoród előtt letér az M3 autópályáról jobbra. Elhalad néhány lakókocsi, tulajdonképpen egy miniatűr vigalmi negyed mellett, meglátja az egyes kaput. De vigyázzon, ott behajtani tilos. Tovább megy, balra fordul nagy ívben a parkolónál.

– Jaj, de jó. Ott leparkolok.

– Miket beszél? Az a VIP-parkoló. Megállás nélkül hajtson tovább a Super Gold tribün és a hetes kapu előtt, majd forduljon ismét balra a hatos kapu felé. De be ne menjen, mert ez a Silver állóhelyek felé vezet és átjárás nincs. Tovább megy a Bronz állóhelyek mellett, ott is van egy parkoló, ne törődjön vele, hajtson tovább. Elágazás következik. A bal oldali utat válassza, majd talál egy kis pavilont. Kiszáll az autóból, megkérdi a fülkében ülő irányító menedzsert, hogy melyik parkolóban van hely, az egyesben, vagy a kettesben. Leparkol. Elindul visszafelé az úton gyalog a kettes kapuig, ott van a Silver egyes tribün bejárata. De legalább másfél órával a kezdés előtt érjen oda, hogy biztos kapjon parkolóhelyet. Egy limuzin két helyet is elfoglal és nem tudhatjuk, hány ilyen kocsi érkezik.

– Köszönöm a felvilágosítást.

–                     

Hát így történt. Ezért döntöttem a képernyő mellett. Remélem, megértik.

 

Láng Róbert

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.