2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kiemelt beszállítóként a Samsung szereli fel az AccorHotels létesítményeit SMART Hospitality technológiával és UHD kijelzőkkel

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/96305"><img class="image image-preview" src="/files/images/Hospitality%20Display%203.preview.jpg" border="0" width="474" height="665" /></a></span>A Samsung Electronics és a világ vezető szálloda üzemeltetője, az AccorHotels Csoport stratégiai partnerségre léptek. A megállapodás értelmében Samsung szereli fel az AccorHotels Csoport 92 országban működő létesítményeit SMART Hospitality Display technológiával.

hospitality%20display%203.previewA Samsung Electronics és a világ vezető szálloda üzemeltetője, az AccorHotels Csoport stratégiai partnerségre léptek. A megállapodás értelmében Samsung szereli fel az AccorHotels Csoport 92 országban működő létesítményeit SMART Hospitality Display technológiával.

hospitality%20display%203.previewA Samsung Electronics és a világ vezető szálloda üzemeltetője, az AccorHotels Csoport stratégiai partnerségre léptek. A megállapodás értelmében Samsung szereli fel az AccorHotels Csoport 92 országban működő létesítményeit SMART Hospitality Display technológiával.

„Izgatottan várjuk, hogy az AccorHotels Csoporttal együttműködve újraformálhassuk a szállodai élményt, és az innovatív, vendéglátásban használatos megoldásainkat világszerte szélesebb közönséghez juttathassuk el. – nyilatkozta Seog-gi Kim, a Samsung vállalati üzletágának és Visual Display divíziójának alelnöke. – „A vendéglátóiparban nyújtott szolgáltatásaink és piacvezető szakértelmünk segítségével a nemzetközi szállodaüzemeltetők a lehető legmagasabb szintű szórakoztató elektronikai élményt nyújthatják vendégeiknek. Ezzel nem csak a szállóvendégek komfortját növeljük, de hozzájárulunk, hogy az adott hotel könnyebben megkülönböztethesse magát a kiélezett iparági versenyben."

„Az AccorHotels elkötelezett abban, hogy mind az üzleti, mind a szabadidős céllal érkező szállóvendégeinek olyan szállodai élményt nyújtson, amely maximálisan kielégíti minden elvásásukat és szükségletüket, különös tekintettel a technológia körülményekre" – mondta Vivek Badrinath, az AccorHotels ügyvezető igazgató helyettese. – „Partnerségünk a digitális kijelzők piacvezető szereplőjével, a Samsung Electronics-szal bizonyítja elhivatottságunkat. A kivételes technológiai termékek használatával egyedi szolgáltatásokat nyújthatunk vendégeinknek akár már tartózkodásuk előtt, az alatt és még azt követően is."

Az AccorHotels kiemelt beszállítójaként a Samsung UHD kijelzők nem csak a hotelszobákban, de a közösségi terekben is megjelennek, beleértve a lobby, a bár, és az éttermi helyiségeket. Ezzel a technológiai frissítéssel a Samsung egy „minden egyben" megoldást biztosít a személyzetnek, a vendégek pedig az eddiginél is rugalmasabb, személyre szabott és lenyűgöző vizuális élménnyel találkozhatnak.

Az együttműködéssel az AccorHotels leányvállalatai számára – beleértve a Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure, Ibis és egyéb globális vállalatokat – intuitív és prémium hotel szolgáltatások széles választéka válik elérhetővé. Ilyen szolgáltatás lesz többek között a Samsung LYNK Hospitality Management technológia, ami kényelmes és szórakoztató élményt nyújt a vendégeknek az automatizált folyamatoknak köszönhetően. A felület a vendégeknek és a szálloda személyzetének is egy magasabb szintű kontrollt biztosít a hotel és a szoba környezetének különböző területein, a fényviszonyok és energiahasználat beállításától kezdve a személyzeti és munkafeladatok irányításáig. A partneri együttműködés elősegíti továbbá olyan szolgáltatások bevezetését, mint a felhő-alapú vezeték nélküli nyomtatás, valamint a digitális tartalmak elérhetősége, beleértve a video-on-demand (VOD) és streaming felületeket is.

A kiemelt beszállítói megállapodással a Samsung és az AccorHotels tovább bővíti partneri kapcsolatait, ezzel világszerte egy modern és technológia-központú hotel koncepciót vezetnek be. A két vállalat továbbá ismertette jövőbeni tervét is egy a Dél-Koreában, Söülban építendő kísérleti hotelről. A tervezett szálloda különlegessége, hogy a legújabb technológiai vívmányok használatával, egy összetett kapcsolódási rendszert alakítanak ki, ami egyedülállóan interaktív felhasználói élményt nyújt majd vendégeinek.

 www.samsung.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.