2024.július.18. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szakmai díj a társadalmi szerepvállalásért

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/96369"><img class="image image-preview" src="/files/images/index_42.png" border="0" width="122" height="122" /></a></span>Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010-2020 szakmai díjat adott át a VI. Népegészségügyi Konferencián a Tevának kiemelt társadalmi felelősségvállalásáért.

Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010-2020 szakmai díjat adott át a VI. Népegészségügyi Konferencián a Tevának kiemelt társadalmi felelősségvállalásáért.

Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010-2020 szakmai díjat adott át a VI. Népegészségügyi Konferencián a Tevának kiemelt társadalmi felelősségvállalásáért.

Az országos szűrőkamionos prevenciós program együttműködő partnereként idén a koleszterin témában vállalt a vállalat országos egészségmegőrző és felvilágosító munkát.

A Teva célja a lakosság széles rétegének figyelemfelhívása volt a prevenció fontosságára: az egészséges életmódra, táplálkozásra, mozgásra, valamint egészségügyi állapotunk folyamatos ellenőrzésére, fennálló egészségi probléma esetén az orvossal való párbeszéd, együttműködés létrejöttére. Különös figyelmet fordítottak azokra a megyékre (BAZ és Békés), ahol az elmúlt 5 évben a legrosszabb eredményeket mérték a szűrőkamionon. A magas koleszterinszint azért is veszélyes, mert nem jár fájdalommal és kezelés nélkül többek közt a hazai halálozási statisztikákat régóta vezető szív- és érrendszeri betegségekhez vezethet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.