2025.március.14. péntek.
Minden évben nagy kihívás, hogy mit is ajándékozzunk kedvesünknek február 14-én, Valentin, azaz Bálint napon. Egyre többen értékelik azt, ha egy zsúfolt étterem helyett inkább otthon, kettesben zajlik az ünneplés.

 

Minden évben nagy kihívás, hogy mit is ajándékozzunk kedvesünknek február 14-én, Valentin, azaz Bálint napon. Egyre többen értékelik azt, ha egy zsúfolt étterem helyett inkább otthon, kettesben zajlik az ünneplés.

 

Minden évben nagy kihívás, hogy mit is ajándékozzunk kedvesünknek február 14-én, Valentin, azaz Bálint napon. Egyre többen értékelik azt, ha egy zsúfolt étterem helyett inkább otthon, kettesben zajlik az ünneplés.

 

A Bonduelle séfje összegyűjtött olyan recepteket, amelyek finomak, könnyen elkészíthetők, és a siker garantált. Vasárnapig még van idő kiválasztani a meglepetés-fogást, beszerezni a hozzávalókat, és a video receptek segítségével akár még gyakorolni is lehet. Érdemes inspirálódni, mert a vacsora a legnépszerűbb Valentin-napi ajándékok közé tartozik az édesség és a rózsa után.

 

„A Valentin nap és a gasztronómia az évek során összefonódott. Kezdjük is mindjárt az afrodiziákumokkal. Chili, kagyló, gyömbér, szerecsendió, zeller – vágyserkentő hatásuk ismert, ételbe csempészve pedig egyedi, egzotikus ízvilágot kölcsönöznek az adott fogásnak, emlékezetessé teszik az étkezést." – fogalmazott Hargitai György, a Bonduelle séfje.

A chili most egyébként is reneszánszát éli, már egy konzerv Bonduelle Gold Chili felhasználásával is izgalmas ételeket készíthetünk.

 

A szuperédes csemegekukorica, chili és paprikakocka pikáns és izgalmas találkozása olyan különlegesség alapja lehet, mint:

töltött gombafejek sós mogyorós krumplipürével, és alig 25 perc alatt el is készül:

http://www.bonduelle.hu/recept/chilis_kukoricaval_toltott_gombafejek,_sosmogyoros_krumplipurevel_-213

Ugyanennyi idő alatt gyertyafényes vacsorát varázsolhatunk 2 konzerv Gold kukorica és garnéla felhasználásával:

http://www.bonduelle.hu/recept/kukoricapure_grillezett_garnelaval-209

Nyert ügyünk lehet az illatos borsópüré-hústekercs kombinációjával:

http://www.bonduelle.hu/recept/hustekercs_illatos_borsopurevel-211

Az édes csirkemell pirított zöldbabbal klasszikus fogás, mindig beválik:

http://www.bonduelle.hu/recept/edes_csirkemell_piritott_zoldbabbal_-150

És ha minél hamarabb ünnepelni szeretnénk, akkor a citromos csicseriborsókrém zöldségekkel pár perc alatt elkészíthető:

http://www.bonduelle.hu/recept/citromos_csicseriborsokrem_zoldsegekkel-118

 

A Bonduelle honlapján elérhető receptek, illetve video-receptek közül is lehet inspirálódni. Előétel, főétel, leves, saláta – minden kategóriában lehet találni finomságokat. A recepteket kísérő rövid, de hangulatos videók lépésről-lépésre mutatják be a főzést, így nem kell attól tartani, hogy esetleg valamit kifelejtünk. A recepttárban mindenki a saját igényének, ízlésének, illetve a rendelkezésre álló konzerv, vagy fagyasztott alapanyagoknak megfelelően szűrhet a receptekre. Az allergén-szűrő funkció segítségével a különböző összetevőkre érzékenyek is kényelmesen válogathatnak, biztonságosan állíthatják össze a számukra megfelelő finom, egészséges recepteket.

 

www.bonduelle.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük