2024.augusztus.07. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Levél születik

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/99256"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_49.png" border="0" width="259" height="194" /></a></span>Öcskös, rövidesen véget ér a próbaidőd, most megmutathatod mit tudsz, talán véglegesítünk is, szólt komoran a King Kong Áruházlánc csoportvezetője. Emlékszel, Karácsony előtt vitték, mint a cukrot a 127 centiméteres Full HD plazmatévét tíz havi részletre. Sokan már három havi befizetéssel tartoznak. Pedig THM 0-ra kapták. Nem tudom, mit képzelnek ezek magukról? Szóval fogalmazz meg egy udvarias, de határozott levelet, amit majd az adósoknak elküldünk.

images 49Öcskös, rövidesen véget ér a próbaidőd, most megmutathatod mit tudsz, talán véglegesítünk is, szólt komoran a King Kong Áruházlánc csoportvezetője. Emlékszel, Karácsony előtt vitték, mint a cukrot a 127 centiméteres Full HD plazmatévét tíz havi részletre. Sokan már három havi befizetéssel tartoznak. Pedig THM 0-ra kapták. Nem tudom, mit képzelnek ezek magukról? Szóval fogalmazz meg egy udvarias, de határozott levelet, amit majd az adósoknak elküldünk.

images 49Öcskös, rövidesen véget ér a próbaidőd, most megmutathatod mit tudsz, talán véglegesítünk is, szólt komoran a King Kong Áruházlánc csoportvezetője. Emlékszel, Karácsony előtt vitték, mint a cukrot a 127 centiméteres Full HD plazmatévét tíz havi részletre. Sokan már három havi befizetéssel tartoznak. Pedig THM 0-ra kapták. Nem tudom, mit képzelnek ezek magukról? Szóval fogalmazz meg egy udvarias, de határozott levelet, amit majd az adósoknak elküldünk.

     Az IBS-en jelesen diplomázott, angol és francia felsőfokú nyelvvizsgát tett fiatal ügyfélkapcsolati referens hozzálátott a feladathoz.

 Igen Tisztelt Ügyfelünk! Örülünk, hogy három hónappal ezelőtt megtisztelt bizalmával és nálunk vásárolt egy plazmatévét. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a részletek befizetésével elmaradt. Talán valami rendkívüli kiadás közbejött, vagy elfelejtette, esetleg a sárga csekket nem találja. Ezért megkérjük, hogy egy hónapon belül legalább két részletet fizessen be a csatolt csekken. Felhívjuk szíves figyelmét az adásvételi feltételekben szereplő kitételre, hogy a részleteket letilthatjuk fizetéséből, jövedelméből, nyugdíjából. De erről szó sincs, áruházunk ilyen lehetőséggel soha nem kívánt élni. Tisztelettel: King Kong Áruház.

     A csoportvezető kicsit finomított a levélen, majd átküldte az osztályvezetőjének.

 Tisztelt Ügyfelünk! Három hónappal ezelőtt vásárolt nálunk egy plazmatévét. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a részletek befizetésével elmaradt. Megértjük, ha valami problémája akadt a befizetéssel, de tovább nem áll módunkban hitelezni. Ezért megkérjük, hogy két héten belül minimum két részletet fizessen be a csatolt csekken. Felhívjuk figyelmét arra is, hogy az adásvételi feltételek szerint a részletösszegeket letilthatjuk fizetéséből, jövedelméből, nyugdíjából. Reméljük erre nem kerül sor. Tisztelettel: King Kong Áruház.

     Az osztályvezető még egy cseppet finomított a levélen, majd tovább küldte a menedzsernek.

 Tisztelt Ügyfél! Három hónappal ezelőtt vásárolt nálunk egy plazmatévét. Felhívjuk  figyelmét arra, hogy a részletek befizetésével elmaradt. Okát nem tudjuk, de tovább már nem hitelezünk. Ezért egy héten belül legalább két részletet fizessen be a csatolt csekken. Felhívjuk figyelmét arra is, hogy az adásvételi feltételek szerint a részleteket letilthatjuk fizetéséből, jövedelméből, nyugdíjából. A késedelmi kamattal együtt. Üdvözlettel: King Kong Áruház.

    A menedzser elvitte a levelet aláírásra a vezérigazgatóhoz. Kis módosítással.

Hölgyem / Uram! Három hónappal ezelőtt vásárolt nálunk részletre egy plazmatévét, de azóta nem fizetett semmit. Nem áll módunkban tovább hitelezni. Ezért három napon belül fizesse be az összes elmaradt részletet, 10 %-os büntető kamattal és 2 %-os kezelési költséggel megnövelve. Ennek elmaradása estén a teljes összeget letiltjuk fizetéséből. És értesítjük a Bankszövetséget, hogy tegyék rá Önt a BAR-listára, a megbízhatatlan ügyfelek közé. King Kong Áruház.

     A vezérigazgató azonnal hívatta az ifjú ügyfélkapcsolati referenst. Nézze, a levelével nagyjából egyetértek, most az egyszer még aláírom. Látom, igyekszik. De a modora kissé érdes. A jövőben legyen szíves udvariasabb hangnemben fogalmazni. Elvégre mi vagyunk az ügyfelekért és nem fordítva! Ugye, érti?!

Láng Róbert

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.