2024.augusztus.07. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az AAA AUTO tovább terjeszkedik Magyarországon: a társaság megnyitotta új telephelyét Pécsen

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/99379"><img class="image image-preview" src="/files/images/AAA%20AUTO_P%C3%A9cs_Megnyit%C3%B3_3.JPG" border="0" width="477" height="489" /></a></span>Az AAA AUTO hivatalosan megnyitotta pécsi telephelyét. Az ünnepélyes megnyitón részt vett többek között Juraj Chmiel úr, a Cseh Köztársaság magyarországi nagykövete is. A telephely teljes körű szolgáltatásokat kínál: használt gépkocsikat vásárol, értékesít, finanszíroz és biztosít. A 200 autós induló készletet 2 hónapon belül 300 gépkocsira tervezik bővíteni.

aaa%20auto p%c3%a9cs megnyit%c3%b3 3Az AAA AUTO hivatalosan megnyitotta pécsi telephelyét. Az ünnepélyes megnyitón részt vett többek között Juraj Chmiel úr, a Cseh Köztársaság magyarországi nagykövete is. A telephely teljes körű szolgáltatásokat kínál: használt gépkocsikat vásárol, értékesít, finanszíroz és biztosít. A 200 autós induló készletet 2 hónapon belül 300 gépkocsira tervezik bővíteni.

aaa%20auto p%c3%a9cs megnyit%c3%b3 3Az AAA AUTO hivatalosan megnyitotta pécsi telephelyét. Az ünnepélyes megnyitón részt vett többek között Juraj Chmiel úr, a Cseh Köztársaság magyarországi nagykövete is. A telephely teljes körű szolgáltatásokat kínál: használt gépkocsikat vásárol, értékesít, finanszíroz és biztosít. A 200 autós induló készletet 2 hónapon belül 300 gépkocsira tervezik bővíteni.

Az új pécsi telephely 25 főt foglalkoztat, és 200 autós készlettel kezdi meg működését a Megyeri út 76. szám alatt. A kínált gépkocsik száma a tervek szerint májusra eléri a 300-at. A 8800 m2 alapterületű telephely a próbaidőszak után, a mai naptól kezdődően teljes körű szolgáltatásokat nyújt a gépkocsi-vásárlás és eladás, valamint – neves partnerek, mint például a Budapest Bank, a Merkantil Bank, a Generali és a BNP Paribas Cardif közreműködésével – a gépkocsi-finanszírozás és biztosítás terén is. A létesítmény éjszakai világítással is rendelkezik, így este 9 óráig tart nyitva.

 

A magyar piacra 2014-ben visszatért AAA AUTO a pécsi telephely megnyitásával tovább erősíti jelenlétét a magyarországi használtautó-piacon, mint az egyik legnagyobb használtautó-kereskedés Magyarországon. A társaság 25.000 m2 alapterületű központi telephelye továbbra is Fóton üzemel, ahol közel 1000 gépjárművet kínálnak eladásra. A szegedi telephelyet a társaság 2015 szeptemberében nyitotta meg, csakúgy, mint a székesfehérvárit, amely jelenleg gépkocsik felvásárlásával támogatja a többi telephely működését. Az AAA AUTO idén még egy telephely megnyitását tervezi Magyarországon, így hazai telephelyeinek száma eléri majd az ötöt.

 

„Tovább erősítjük magyarországi jelenlétünket, és mindent megteszünk azért, hogy több helyszínen, jobb kiszolgálásban részesítsük ügyfeleinket. A magyar piacra történt visszatérésünk óta mintegy 10 ezer autót vásároltunk és adtunk el Magyarországon, most tovább terjeszkedünk, hogy megerősítsük jelenlétünket a hazai használtautó-piacon" – nyilatkozta Takács Csaba, az AAA AUTO magyarországi country menedzsere. „Az erősebb magyarországi regionális jelenlét kényelmesebb és színvonalasabb kiszolgálást biztosít ügyfeleinknek, beleértve a pécsi térségben élő ügyfeleket is."

 

„Örömmel látjuk az AAA AUTO Csoport további terjeszkedését, amellyel Magyarországon is megismétlik a régió más piacain elért sikereiket. Az AAA AUTO márkanév a 10 legjobb modern cseh márkanév egyike az Ogilvy & Mather 2013 őszén napvilágot látott tanulmánya szerint, továbbá a társaság az 52. helyet foglalja el a 100 legnagyobb cseh vállalat listáján" – hangsúlyozta Juraj Chmiel úr, a Cseh Köztársaság magyarországi nagykövete, és végül hozzátette: „Örülünk, hogy az AAA AUTO megjelent Délnyugat-Magyarországon."

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.