2024.augusztus.07. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A tengerentúlon is bemutatkozott a magyar találmány

2 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/99538"><img class="image image-preview" src="/files/images/Img_8013.jpg" border="0" width="468" height="350" /></a></span>A sikeres nyugat-európai bemutatkozás után a Mobile World Congress kiállításon, a Sanatmetal Kft a tengerentúlon is bemutatta a legújabb magyar találmányt a WIWE-ot.

img 8013A sikeres nyugat-európai bemutatkozás után a Mobile World Congress kiállításon, a Sanatmetal Kft a tengerentúlon is bemutatta a legújabb magyar találmányt a WIWE-ot.

img 8013A sikeres nyugat-európai bemutatkozás után a Mobile World Congress kiállításon, a Sanatmetal Kft a tengerentúlon is bemutatta a legújabb magyar találmányt a WIWE-ot.

Az egri Sanatmetal Kft. idén 11. alkalommal vett részt az American Academy of Orthopedic Surgeons éves kongresszusán, amely 2016-ban Orlandóban került megrendezésre. A világ egyik legnagyobb orvoskongresszusán tizennyolcezer ortopéd sebész vett részt mintegy 113 országból.

A Sanatmetal piacvezető Magyarországon a traumatológia területén és az ortopédiában is egyre nagyobb szerepet kap. Valahol a világban minden egyes percben beültetnek egy Sanatmetal implantátumot. A vállalat egyedül képviselte Magyarországot a rendezvényen, mintegy 800 nemzetközi kiállító egyikeként. A cég különböző új termékfejlesztéseket mutatott be a szakmai közönségnek,  köztük legújabb fejlesztését, az egyre ismertebb orvosdiagnosztikai eszközt, a WIWE-ot. A WIWE komoly sikert aratott a nemzetközi közönség körében, több kiállító cég is érdeklődött forgalmazási lehetőségek iránt.

 A WIWE az EKG görbe tulajdonságait kiértékelő algoritmus segítségével mutatja meg a hirtelen szívmegállás és a pitvarfibrillációból eredő stroke kockázatát. Ezen kívül képes mérni a vér oxigénszintjét, számolja a pulzust, illetve rendelkezik olyan egyéb funkciókkal is, mint a lépésszámláló.

 

 A készülék a tervek szerint 2016 áprilisától rendelhető, szeptembertől lesz elérhető a tengerentúlon is. Akik sietnek, azok most 40%-os kedvezménnyel hozzájuthatnak, hiszen még egy hétig tart a WIWE Indiegogo kampánya, amelynek keretében 149 dollárért előrendelhető az eszköz.

 


A WIWE Indiegogo oldala: https://www.indiegogo.com/projects/wiwe#/

Magyar nyelvű rövid film a WIWE-ról: https://www.youtube.com/watch?v=Kyq5SA0y3qo

A WIWE honlapja: http://mywiwe.com/hu/

A WIWE Facebook oldala: https://www.facebook.com/WIWEHungary/?ref=ts&fref=ts

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.