2024.augusztus.07. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egy Őrült pillanat

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/99546"><img class="image image-preview" src="/files/images/rült_0.preview.jpg" border="0" width="478" height="689" /></a></span>Az Egy Őrült pillanat című színes, szinkronos francia vígjáték 2016. március 10-én érkezik a hazai mozikba Jean-François Richet rendezésében, főszereplők Vincent Cassel, François Cluzet, Lola Le Lann, és Alice Isaaz. A filmet Magyarországon a Cinetel Kft. forgalmazza. <p> 

rült 0.previewAz Egy Őrült pillanat című színes, szinkronos francia vígjáték 2016. március 10-én érkezik a hazai mozikba Jean-François Richet rendezésében, főszereplők Vincent Cassel, François Cluzet, Lola Le Lann, és Alice Isaaz. A filmet Magyarországon a Cinetel Kft. forgalmazza.

 

rült 0.previewAz Egy Őrült pillanat című színes, szinkronos francia vígjáték 2016. március 10-én érkezik a hazai mozikba Jean-François Richet rendezésében, főszereplők Vincent Cassel, François Cluzet, Lola Le Lann, és Alice Isaaz. A filmet Magyarországon a Cinetel Kft. forgalmazza.

 

Laurent és Antoine középkorú férfiak, akik tinédzser lányaikkal indulnak együtt nyaralni. A fiatalok cserfesek és lobog bennük a tűz, de mint kiderül, a papák se küldték még nyugdíjba a libidójukat. Amikor Antoine lánya kikezd Laurent-tel, a nyugodt vakációnak azonnal lőttek. A férfi zavarában azt se tudja, mire figyeljen jobban: hogy barátja nehogy észrevegyen bármit is a dologból, vagy hogy hárítsa a szexi lány közeledését. Egyik fronton sem áll nyerésre…

A film Claude Berri 1977-es filmjének remake-je.

 

Szerelem számkorlátok nélkül

Shannon de Lima és Marc Anthony, Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas, Crystal Harris és Hugh Hefner. Csak pár példa a sztárvilágból, ahol szembeötlően erős a korkülönbség.

Elfogadott vélekedés, hogy a lányok előbb érnek, ezért általában néhány évvel idősebb fiút választanak maguk mellé. A kis korkülönbség előnye, hogy könnyebben megértik egymást, közös hullámhosszon vannak, a férfi biztonságérzetet ad, nagyobb felelősségtudattal, és jóllehet, némi egzisztenciával rendelkezik, és talán nem ijed be, ha a barátnője már komolyabbra fordítaná a dolgokat. De mi van akkor, ha az idősebb jóval idősebbet jelent?

 

Mi számít egyáltalán túl soknak? A +20 már túlzás?

Biztos mindenkinek van legalább egy olyan személy a közvetlen közelében, aki kicsit túllőtt a korosztályán. Amikor a huszonéves bemutatja a legújabb igazit, aki korban akár az apja is lehetne. Előítélet ide vagy oda, szinte biztos, hogy a legelső gondolat az apakomplexus. De mi a helyzet a másik oldalon? Ha a közel ötvenes pasas beállít az éppen csak a fősuliról kikerült barátnőjével, előre borítékolható, hogy a többség kapuzárási pánikot kiált. Bár már akkor is, ha ez a férfi egy kétajtós sportautót vásárol magának. Első blikkre tehát az életközépi válság és az apakomplexus tűnik ésszerű magyarázatnak, de mi van akkor, ha a szerelem nem ismeri a matematikát?

 

Csak fellángolás lenne? Vagy tarthat egy életen át?

Mi van akkor, ha valaki egyszerűen kortól függetlenül dögös? George Clooneyra, Bruce Willisre, Robert Downy Jr.-ra, vagy éppen Vincent Casselre például fiatalabb-idősebb bizonyára örömmel vetné ki hálóját! Utóbbi éppen a március 10-én mozikba kerülő Egy őrült pillanat című filmben próbál ellenállni legjobb barátja lányának. A korkülönbségtől a francia sztár például zavarba jön, azt se tudja, mire figyeljen jobban: hogy barátja (François Cluzet) nehogy bármit is észrevegyen a dologból, vagy hogy hárítsa a szexi lány közeledését.

 

Egy Őrült pillanat

színes, szinkronos francia vígjáték

Rendezte: Jean-François Richet

Írta: Jean-François Richet és Lisa Azuelos

Főszereplők: Vincent Cassel, François Cluzet, Lola Le Lann, Alice Isaaz

 

https://www.youtube.com/watch?v=85hRVXg7Mcw

www.cinetel.hu

https://www.facebook.com/CinetelFilm

 

Lantai József                         

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.