2024.augusztus.07. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Emlékszem, Sopronban. Dolgozd fel a Telekom VOLT Fesztivál himnuszát

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/99672"><img class="image image-preview" src="/files/images/sopron.preview.jpg" border="0" width="478" height="248" /></a></span>Remix- és feldolgozásversenyt hirdetnek a Telekom VOLT Fesztivál szervezői.</p> <p> 

sopron.previewRemix- és feldolgozásversenyt hirdetnek a Telekom VOLT Fesztivál szervezői.

 

sopron.previewRemix- és feldolgozásversenyt hirdetnek a Telekom VOLT Fesztivál szervezői.

 

DJ-ket, producereket és zenekarokat buzdítanak arra, hogy álmodják újra az a VOLT himnuszát, a WellHello és a Halott Pénz közös dalát. Az Emlékszem, Sopronban idén is a VOLT himnusza marad, de minden bizonnyal egy kicsit másképp.

 

Máig óriási siker a Halott Pénz és a WellHello közös slágere, amely Telekom VOLT Fesztivál himnuszaként született 2015-ben. Az Emlékszem, Sopronban azóta is hatalmas sláger a két zenekar koncertjein, a YouTube-on pedig már közel 10 millióan látták a himnuszhoz született klipet.

"Ez a dal jóval több, mint egy egynyári sláger és nagyon összeforrt a fesztivállal, ezért az előadókkal közösen úgy döntöttünk, hogy idén is az Emlékszem, Soponban lesz a Telekom VOLT Fesztivál himnusza – bár minden bizonnyal egy kicsit másként…" – közölték a szervezők, akik egyúttal közzétettek egy felhívást is, amelyben Dj-ket, producereket és zenekarokat buzdítanak arra, hogy dolgozzák fel, vagy készítsenek remixet a dalból.

 

A verseny március 8-án indul és április közepéig tart.

A beérkezett műveket a WellHello, a Halott Pénz és a VOLT szervezői értékelik, a legjobbakat pedig izgalmas és értékes nyeremények és nagy lehetőségek várják – természetesen a Telekom VOLT Fesztivállal kapcsolatosan.

 

A jelentkezési feltételek és a dal alapjai az alábbi oldalról tölthetők le.

 

www.volt.hu/emlekszemsopronban

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.