2024.augusztus.07. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Idén is színes programokkal készül a DRV Zrt. a Víz Világnapjára

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/99764"><img class="image image-preview" src="/files/images/vizvil.preview.jpg" border="0" width="475" height="290" /></a></span>Kulisszatitkok, rajzpályázat és fotókiállítás vár az érdeklődőkre az idei Víz Világnapja alkalmából.</p> <p> 

vizvil.previewKulisszatitkok, rajzpályázat és fotókiállítás vár az érdeklődőkre az idei Víz Világnapja alkalmából.

 

vizvil.previewKulisszatitkok, rajzpályázat és fotókiállítás vár az érdeklődőkre az idei Víz Világnapja alkalmából.

 

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. színes programokkal készül a 2016-os Víz Világnapi ünnepségre, melynek idei évi jelmondata „Water and jobs". Márciusban a Társaság mindennapi munkájába nyerhetnek betekintést a fogyasztók, ugyanakkor idén a gyerekeké a főszerep! A szolgáltató kiállítással, rajzpályázattal és kvízjátékkal is várja az érdeklődőket.

 

A Víz Világnapja alkalmából rendkívül színes programsorozatot hirdetett a DRV Zrt., melynek középpontjában idén a gyermekek állnak. Az óvodásoknak rajzpályázattal, kisiskolás osztályoknak nyílt nappal, míg a felső tagozatosoknak előadásokkal készülnek a szervezők.

A színes programok alkalmával a kicsik beleshetnek a Társaság mindennapi munkafolyamataiba, megismerkedhetnek a különböző munkagépekkel, eszközökkel és bepillantást kaphatnak. Megtudhatják azt is, hogyan lesz a részben a Balatonból nyert víz emberi fogyasztásra alkalmas.

 

A felnőttek számára szakmabemutató kiállítással készül a DRV Zrt., melynek a siófoki Művelődési Központ ad otthont március 22-24-e között. Az interaktív kiállítás keretei között a látogatók megtudhatják, hogyan termelődik naponta több mint 417 köbméter ivóvíz, megismerhetik a vízdiagnosztika fontosabb lépéseit, és abba is betekintést nyerhetnek, hogyan is látja el napi szinten a Társaság a hozzá tartozó csaknem 800 ezer fogyasztót.

 

A résztvevők egy kvíz kitöltésével értékes ajándékokat nyerhetnek a DRV Zrt. jóvoltából.

 

www.drv.hu

http://drv.hu/drv/drv.vizvilagnapja_kviz.page

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.