2024.augusztus.07. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egy napom

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/99774"><img class="image image-preview" src="/files/images/garfieldmelozhatnek081017.jpg" border="0" width="217" height="167" /></a></span>05.50. Hány óra? Mindjárt hat. Papucs. Hol a papucsom? Pontos időjelzés. Hírek. Háború. Bombamerénylet, menekültek, válság. Meggyilkolták, kivégezték, lelőtték. Romba dőlt, elsüllyedt, kigyulladt. Belecsapott a villám. Szabálytalanul előzött. Kábítószer túladagolásban. Hőmérséklet. Fürdőszoba. Tükör. Hab. Új ránc. Régi penge.

garfieldmelozhatnek08101705.50. Hány óra? Mindjárt hat. Papucs. Hol a papucsom? Pontos időjelzés. Hírek. Háború. Bombamerénylet, menekültek, válság. Meggyilkolták, kivégezték, lelőtték. Romba dőlt, elsüllyedt, kigyulladt. Belecsapott a villám. Szabálytalanul előzött. Kábítószer túladagolásban. Hőmérséklet. Fürdőszoba. Tükör. Hab. Új ránc. Régi penge.

garfieldmelozhatnek08101705.50. Hány óra? Mindjárt hat. Papucs. Hol a papucsom? Pontos időjelzés. Hírek. Háború. Bombamerénylet, menekültek, válság. Meggyilkolták, kivégezték, lelőtték. Romba dőlt, elsüllyedt, kigyulladt. Belecsapott a villám. Szabálytalanul előzött. Kábítószer túladagolásban. Hőmérséklet. Fürdőszoba. Tükör. Hab. Új ránc. Régi penge.

06.30. Indulás. Drágám, vigyázz. Marci, igyekezz! Drágám, szólj a gyerekre. Már ott kéne lennem. Csak be ne álljon az emnullás. Kertkapu. Hol a távirányító? Nem látok ki a szélvédőn. Igyekezz. Beriasztottál? Na, mindegy. Hé, jobbkéz!.Hol lehet itt parkolni? Van apród? .

07.15. Jó reggelt. Szervusztok. Csá Alex! Ez már bent van? Ja, őt megfizetik. Kávégépet bekapcsoltátok? Mi újság? Áthelyezték. Tréningre küldték Berlinbe. Nem fogadták el az elszámolását. Elcserélte háromszobásra. Kopaszodik. Píédzsdije van de nem mos lábat. Mit mondott ez a pletykafészek? Semmi, tényleg nem érdekes. Tudjuk milyen Zoltán. Legjobb, ha nem is figyelsz oda. Rólad is csak annyit mondott…na, de beszéljünk másról.

 07.45. Nézd, én rögtön a szavába vágtam, hogy ilyet rólad ne mondjon, ne merészeljen mondani, mert én téged évek óta ismerlek, és felelősséget vállalok érted… és különben is, hogy jön ő ahhoz, hogy rólad a teljes menedzsment előtt… Á, hagyjuk. Ne izgasd magad. Mondom, megvédtelek… Jól megmondtam neki a magamét…. bocsáss meg. Ezt az e-mailt sürgősen el kell küldenem.

08.00. Gép be. 32 új üzenete érkezett. 5 megbeszélés. 3 elfogadva. Most érkezett hírek. Excel. Új fájl. Mit mondhatott? Adatbázis megnyitása. Másolás. Mentés. Vagy ő találta ki az egészet? E-mail.küldés. Ne fagyjál le pont most! Jól van. Mentés másként. Nem érdekel az egész. Tehetnek egy szívességet. Keresési tartomány. Kit érdekel egy hülye pletyka. Az erőforrások figyelembe vételével a project határideje nem tartható. Mit mondhatott rám ez a baromarcú? Értesítem az Operációt és a Logisztikát. Másolat kontrollernek. Az egész menedzsment előtt ez a sehonnai. Fene a pofáját. Költségelszámolás elektronikus jóváhagyása. Érkeztetés. Megnyitás, mentés. E-mail. Mindjárt fél tíz. Háromnegyedkor indulnom kell. Másolás. Mentés. Bezárás. Tízre az Elnöknél kell lennem.

10010.00. Maga Jékely Dávid? Igen, elnök úr, Székely Dávid. Tervbe vettük mint igazgató helyettest. Örülök, elnök úr. Mindent meg fogok tenni, elnök úr. Viszontlátásra Jékely úr.

10113.45. Minisztérium. Elnézést, uraim. Hölgyem. Majd itt hátul leülök. Van csatlakozó? Köszönöm. Válságstáb. A jelen gazdasági helyzetben. Beruházás. Árajánlat. Tender. Lobbi. A magunk részéről. Úgy emberileg, mint szakmailag. Engedély. Bizonyos támogatásért cserébe. Dokumentáció megoldható. Elektronikusan benyújtva. Az államtitkár úr is látta. Ellenőriznünk kell. A tárgyalást befejeztük. Viszontlátásra uraim, kézcsókom.

10214..00 Kínai gyorsétterem. Szecsuáni marha. Kiszit cípősz lehel? Lehet Ping, legfeljebb lángol a pofám..

16.00. Halló, igazgató úr. A megbeszélésen elhangzottak alapján. A jelenlegi gazdasági helyzetben. Célszerű lenne. További források szükségessége. Viszonthallásra. Te, figyelj! Az öreg azt ígérte, igazgató helyettes leszek. Most sem mondod el,mit mondott rám? Úgyis kiderítem.

17.45. Nincs még vacsora? Miért nincs vacsora? Az ember egész nap robotol. Kifacsart citrom.  Az ember a családjáért mindent. Sós. Sótlan. Se íze, se bűze. Tudod, hogy utálom. Húsz éve könyörgök. Na, hagyjuk.

18.30. Marci mit csinál? Foglalkozzál a gyerekkel. Apa, mi az, hogy csillogó szemmel? Ez igazán egyszerű. Csillogó szemel. Jelző. Vagy eszközhatározós eset. Nézd meg a szótárban.  Ne nyaggasd apát, fáradt. Az kéne, hogy én csináljam meg helyetted a házi feladatot? Helyettem ki dolgozik? Mars, csináld egyedül.

20.00 Ez nem az a sorozat. Akkor átmegyek a másik szobába. Inkább olvasok.

22.15. Pihenés. Elnyugvás. Kikapcsolódás. Fotel. Idegek elernyedése. Képzeld lehet, hogy kineveznek. Bruttó hatszáz. De még nem biztos. Aludj jól!

Láng Róbert

                           

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.