2024.augusztus.07. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Csütörtökön ismét a legtehetségesebb nőket díjazza a GLAMOUR

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/99778"><img class="image image-preview" src="/files/images/GWoman_0.preview.jpg" border="0" width="492" height="299" /></a></span>30 jelölt, 55 ezer szavazat, 800 vendég, mintegy 500 Facebook-poszt - a GLAMOUR Women of the Year 2016 nem csupán megújult helyszínnel, kategóriákkal és kisfilmekkel, de egy szelfiszobával is várja meghívottjait. <p> 

gwoman 0.preview30 jelölt, 55 ezer szavazat, 800 vendég, mintegy 500 Facebook-poszt – a GLAMOUR Women of the Year 2016 nem csupán megújult helyszínnel, kategóriákkal és kisfilmekkel, de egy szelfiszobával is várja meghívottjait.

 

gwoman 0.preview30 jelölt, 55 ezer szavazat, 800 vendég, mintegy 500 Facebook-poszt – a GLAMOUR Women of the Year 2016 nem csupán megújult helyszínnel, kategóriákkal és kisfilmekkel, de egy szelfiszobával is várja meghívottjait.

 

A népszerű női magazin idén is a nők ünneplésére helyezi majd hangsúlyt, ahol a legjobb színésznő, énekesnő, divattervező, kiegészítőtervező, lakberendező és közösségimédia-sztár mellett, társadalmi felelősséget vállalva egy újabb hazai hősnőt is díjjal jutalmaz a lap szerkesztősége.

 

Nyolcadik alkalommal is legördül a 20 méteres pink szőnyeg, ahol a hazai divat- és médiavilág ismert alakjai ismét legjobb szettjeikben mutathatják meg magukat. Ezúttal a Várkert Bazárba költözik a külföldi színvonalat idéző GLAMOUR Women of the Year, amely évről évre új koncepcióval, de változatlan főüzenettel nyitja meg kapuit.

 

„A lényeg minden évben ugyanaz: a nőket ünnepeljük. Szeretnénk reflektorfénybe vonni a tehetséges magyar nőket. A pink szőnyegen évről évre felbukkannak ismert emberek is, akik csodás ruhakölteményekben pózolnak. Természetesen idén is fontos célunk, hogy a szépséget és a divatot is ünnepeljük ezen az estén" – kezdte Maróy Krisztina, a Glamour magazin főszerkesztője, aki az idei év két új kategóriájának koncepciójáról is mesélt:

„A kor szellemének megfelelően úgy éreztük, a digitális média teljesen megváltoztatta az életünket. Sokan még csak kapkodják a fejüket, vannak azonban olyan magyar hölgyek, akik kitartó, profi munkával elképesztő követőtábort építettek fel az elmúlt években. Itt az ideje, hogy őket is a pink szőnyegre csábítsuk. Szintén új kategória „Az év lakberendezője" is. A trendek ugyanolyan erőteljesen befolyásolják a környezetünk dizájnját is, mint amennyire a ruhatárunkat. Fantasztikus dizájnereket mutatunk be, akik mindenkit inspirálnak majd egy kis tavaszi lakásfelújításra".

(jelölteket lásd: http://euroastra.hu/node/98301)

 

Egyetlen szobrocskának sorsáról minden évben a magazin vezetése dönt, így a 2016-os hősnőnek járó elismerést a Greenpeace képviselője kapja.

 

„A társadalmi felelősségvállalás kérdése nagyon fontos a számunkra is, mint ahogy véleményem szerint minden divatos, sikeres cégnek. Idén a GLAMOUR szerkesztősége Kaufer Virágnak, a Greenpeace képviselőjének adja át Az év hősnője díjat. Mi, a magazin szerkesztői maximálisan egyetértünk azzal az üzenettel, amivel az aktivisták a pink szőnyegre lépnek majd: There is no Planet B. Azaz nincs egy B bolygó, amire mindannyian átköltözhetnénk, ha a Föld már lakhatatlanná válik" – tette hozzá Maróy Krisztina.

 

Március 17-én este kiderül, hogy az olvasók szavazatai alapján 2016-ban kik nyerték el a hat kategória legjobbjainak járó címet.

 

http://woty.glamouronline.hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.