2024.augusztus.07. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Horgász-Show és Fine Spirits Festival kezdődik a mai napon

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/99808"><img class="image image-preview" src="/files/images/spirit_0.preview.jpg" border="0" width="477" height="258" /></a></span>Egyszerre rendezik március 18-tól 20-ig a VI. Fishing & Hunting tavaszi Horgász-Show-t és a Fine Spirits Festival-t a SYMA Csarnokban, ahová több mint 15 000 embert várnak a szervezők. <p> 

spirit 0.previewEgyszerre rendezik március 18-tól 20-ig a VI. Fishing & Hunting tavaszi Horgász-Show-t és a Fine Spirits Festival-t a SYMA Csarnokban, ahová több mint 15 000 embert várnak a szervezők.

 

spirit 0.previewEgyszerre rendezik március 18-tól 20-ig a VI. Fishing & Hunting tavaszi Horgász-Show-t és a Fine Spirits Festival-t a SYMA Csarnokban, ahová több mint 15 000 embert várnak a szervezők.

 

"Ismét rekordot döntünk, hiszen 10.000 nm-en már több mint 100 kiállító várja a látogatókat, itt lesz Európa legnagyobb pergető medencéje, és Magyarország legnagyobb horgász legendái" – mondta Andrejszki Zoltán, a Fishing and Hunting tv csatorna kereskedelmi és marketing igazgatója, aki maga is nagy horgász.

 

"Idén vendég a Balaton, ahol áprilisban nemzetközi pontyfogó versenyt rendezünk. Berendezünk egy balatoni akváriumot, lesznek csónakok, hajók, autók, és halradarok is, de mindenki kipróbálhatja a horgász-szimulátort is. A pecázás nem csak a Syma csarnokban történik, hanem az éterben is, hiszen a Sláger Fm pénteken élő adásban jelentkezik a helyszínről" – tette hozzá Andrejszki.

 

A szervezők idén is megtartják különböző horgászfelszerelések jótékonysági árverését.

A befolyó összeget Pordán Petra, a Sláger Tv műsorvezetője viszi majd el a Bátor Tábor lakóinak.

"Korábban nem voltam még Horgász-Show-n, pedig gyerekként sokat üldögéltem a horgászó nagyszüleim mellett, és most is vannak olyan barátaink, akik szenvedélyes pecások" – mesélte a csinos tévés, aki egy orsót már fel tud szerelni a botra.

 

Szintén a SYMA csarnokban várja a látogatókat jövő hétvégén az Európában egyedülálló Fine Spirits Festival.

A fesztiválsorozat első állomásán, Budapesten több mint 30 ország 200 féle italát kóstolhatják meg a látogatók. A rendezvényen felépül Budapest legnagyobb romkocsmája: 1500 nm-en a főváros kedvenc bárjaival és szórakozóhelyeivel karöltve, egy cseppnyi luxusgasztronómiával fűszerezve, s mindez elérhető áron.

 

Az exkluzív eseményen minden megtalálható lesz egy helyen, amit az alkoholról tudni lehet. Izgalmas előadásokkal, különleges italkreációkkal, ingyenes mixológiai képzésekkel készülnek a szervezők. Az italokon kívül minden olyan kiegészítővel találkozhatnak majd a látogatók, amelyek elengedhetetlenek egy bár működéséhez. Eszközök, berendezések, poharak és rengeteg ritkán látott újdonság mutatkozik be a SYMA-ban.

 

"A Fine Spirits Festival a nagyközönség és a szakma számára is egyaránt izgalmas rendezvény, ahol az élvezetek a tudománnyal találkoznak. Mindez elérhető áron, hogy az eddigi legnagyobb röviditalos rendezvényeden minél többen együtt ünnepelhessük a kulturált és sokszínű alkoholfogyasztás forradalmát" – mondta Necz István főszervező.

 

A szombat esti sztárfelépő Dj Dominique lesz, aki örömmel fogadta el a szervezők meghívását. "Mindkét rendezvényen, úgymond, a fogyasztói oldalon állok, megeszem a finom halakat és megkóstolom a különböző pálinkákat" – mondta nevetve a Dj, aki lelkesen készül a szombat estére.

 

Egyetlen belépő váltásával látogatható mindkét rendezvény.

 

2016. március 18-20.

Horgász-Show és Fine Spirits Festival

SYMA Csarnok

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.