2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Íme a GLAMOUR Women of the Year idei befutói

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/99862"><img class="image image-preview" src="/files/images/Glabef.preview.jpg" border="0" width="465" height="306" /></a></span>Vibráló dekoráció, sztárdömping és díjeső - ismét a pink szőnyegre lépett a hazai divat- és médiavilág, hogy közösen ünnepeljék hazánk legtehetségesebb nőit. Nyolcadik alkalommal találtak gazdára a Glamour magazin díjai. <p> 

glabef.previewVibráló dekoráció, sztárdömping és díjeső – ismét a pink szőnyegre lépett a hazai divat- és médiavilág, hogy közösen ünnepeljék hazánk legtehetségesebb nőit. Nyolcadik alkalommal találtak gazdára a Glamour magazin díjai.

 

glabef.previewVibráló dekoráció, sztárdömping és díjeső – ismét a pink szőnyegre lépett a hazai divat- és médiavilág, hogy közösen ünnepeljék hazánk legtehetségesebb nőit. Nyolcadik alkalommal találtak gazdára a Glamour magazin díjai.

 

Az idei évben két kategóriával is újított a GLAMOUR magazin: a legjobb közösségimédia-sztárnak járó elismerést Dukai Regina vehette át, míg a lakás-dizájnerek úttörői között Dékány Annamária zsebelte be a legtöbb olvasói szavazatot. Az év színésznője Ónodi Eszter, míg 2016 énekesnője Csobot Adél lett, a divatdiktátorok nagyjainál pedig a NUBU és Vágó Réka cipőtervező is hazavitetette a Glamour egy-egy díját.

 

Ezúttal a Várkert Bazárban, Szekeres Nóra és Simon Krisztián (Marketing és média, RTL Klub-Brandmánia) műsorvezetőkkel nyitotta meg kapuit a külföldi színvonalat idéző GLAMOUR Women of the Year 2016 díjátadó, amely évről évre rengeteg újdonsággal várja meghívottjait. Az egyedülálló szelfiszoba mellett két új kategóriával is bővült a jelöltek repertoárja, amelyben a lakberendezők aranyérmese Dékány Annamária, míg a social media kedvence közel 200 000 Instagram- és Facebook-követővel Dukai Regina lett, aki könnyes szemmel állt a színpadra.

 

„Meglepetten és hihetetlen boldogsággal vettem át a díjat. Egyáltalán nem számítottam rá, és ezzel életem egyik vágya vált valóra. 2002-ben, amikor kimentem Milanóba modellkedni, az akkor még idegen közegben az egyik mentsvárat jelentették számomra a női magazinok. Álmodni sem mertem volna, hogy egyszer ekkora márkákkal, dolgozhatok majd együtt, mint a GLAMOUR" – mondta meghatódva Dukai Regina, akinek nevét a WOTY 2015 legsármosabb férfija, Lakatos Levente író húzta elő a borítékból.

 

Ónodi Eszter Bombera Krisztától vehette át a legnépszerűbb színésznőnek járó elismerést, olyan további tehetségeket maga mögé utasítva, mint Gryllus Dorka, Gubík Ági, Földes Eszter vagy Balsai Móni.

„Az Oscar-díjátadó árnyékban nehéz bármit is mondanom" – kezdte viccelődve a az Aranyélet sztárja, majd komolyabb hangvételre váltott: „Több beszéd is megfogalmazódik ilyenkor az emberben, amelyben köszönetet mond a magazinnak, a rajongóknak a szeretteinek, azonban az élet most felülírta az elképzeléseimet, mivel a napokban hunyt el egy kedves barátom, aki szakmailag is meghatározó része volt az életemnek. Ezúttal én Kamondi Zoltán rendezőnek ajánlom a díjat, nyugodj békében!" – zárta sorait Eszter.

 

Csobot Adél a legjobb énekesnő címének birtokosa szintén elérzékenyülten fogadta a győzelmet.

„Engem nehezen hoznak zavarba, de most sikerült. Nagyon meglepett, hogy egy ilyen erős mezőnyben én kaptam a díjat. Ahogy a bemutatkozó kisfilmben is említettem, szeretném, ha ötven év múlva is ismernék a nevemet, 2013-ban pedig még erről a jelölésről ábrándoztam. Kívánom, hogy mindenki álma így váljon valóra" – vélekedett az X-Faktor egykori felfedezettje.

 

Egyetlen díj sorsáról minden évben a magazin vezetése dönt, így a 2016-os hősnőnek járó elismerést a Greenpeace képviselője, Kaufer Virág kapta.

Emellett Horányi Juli, a NUBU és Szilágyi Szilvi is gazdagodott egy-egy különdíjjal.

 

http://www.glamouronline.hu

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.