2024.augusztus.06. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hadházi László a gatyáját is elhagyja a Comedy Centralon

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/100836"><img class="image image-preview" src="/files/images/hadház.preview.jpg" border="0" width="486" height="737" /></a></span>A humorista önálló estjével folytatódik az őrület a Comedy Clubban. Remek megfigyelő és mindig naprakész, egy igazi sportember, aki szerető férj, na és persze felelősségteljes édesapa - ő Hadházi László, aki péntek este a Comedy Centralon felvázolta, mi a helyzet ma Magyarországon. <p> 

hadház.previewA humorista önálló estjével folytatódik az őrület a Comedy Clubban. Remek megfigyelő és mindig naprakész, egy igazi sportember, aki szerető férj, na és persze felelősségteljes édesapa – ő Hadházi László, aki péntek este a Comedy Centralon felvázolta, mi a helyzet ma Magyarországon.

 

hadház.previewA humorista önálló estjével folytatódik az őrület a Comedy Clubban. Remek megfigyelő és mindig naprakész, egy igazi sportember, aki szerető férj, na és persze felelősségteljes édesapa – ő Hadházi László, aki péntek este a Comedy Centralon felvázolta, mi a helyzet ma Magyarországon.

 

Méd in Hungeráj című önálló estjében görbe tükröt mutat önmagának és nekünk, akik mindennapi nyűgjeinkkel együtt élünk kies hazánkban.

 

Egy igazi férfi tudja, mi fán terem a gyereknevelés és nem fél kimondani, ha valami csípi a szemét – néha szó szerint. Mert ugye a gyerek gond – már akkor is, amikor kicsi -, legalábbis Hadházi László így vélekedik a témáról Méd in Hungeráj című önálló estjében a Comedy Centralon.

 

A Viacom magyar humorcsatornáján péntekenként jelentkező Comedy Club e heti adásából többek között az is kiderül, hogy a gyereksírás úgy hat egy pasi idegrendszerére, mint a porszívó hangja, és a lába már magától elmenne a kocsmába, hiszen a gyerek nem tudja elmondani, mi a baja, csak sír és az ugye annyira idegesítő, hogy muszáj meginni valamit.

„Volt olyan, hogy bementem a gyerekhez, mert sírt, és ott ült a legós kosárban olyan 60 centire a bili mellett és a dolgát már elvégezte. És még ő sír, mikor majd apának kell a zuhany alatt a sok kis legós cuccot kitakarítani?!" – meséli élményeit a humorista, akit ma már ez a veszély nem fenyeget, hiszen a gyermekei már felnőttek.

 

A férfilét kőkemény dolgaival – mint a szemérem vagy a szellőztetésen alapuló higiénia – azonban neki is szembe kell néznie, így akkor is ráncba kell szednie magát, amikor a gatya lecsúszik róla a strandon, miközben a parton bombázók egész sora mered rá. Hadházi segítségével a másik nem is könnyedén elképzelheti, mit érezhet a szerencsétlenkedő hímnemű, akinek a fejét a parton a gravitáció húzza, miközben a víz alatt a felhajtó erő dolgozik ellene, és még így sem ússza meg, hogy a „szebbik fele" a felszínre kerüljön. De miért durva a helyzet, ha ilyen kínos pillanatban kettőnél több hölgy bámészkodik a parton? Számos vicces sztori mellett ez is kiderül a Méd in Hungeráj című előadásból.

 

Hadházi László: Méd in Hungeráj a Comedy Centralon.

Ismétlések április 23-án, szombaton, 09.30-tól és másnap 19.00-tól.

 

http://www.comedycentral.hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.