2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Időgép fogságába esett a Nickelodeon sztárja

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/103116"><img class="image image-preview" src="/files/images/henry_0.preview.jpg" border="0" width="268" height="640" /></a></span>Veszélyes Henry maratonnal lepi meg a rajongókat a gyerekcsatorna. Mi történik, ha egy 13 éves fiú hirtelen szuperhőssé válik? Meg kell tanulnia új énjét titokban tartani, és ezzel együtt azt, hogyan egyensúlyozzon a rendkívül izgalmas és kalandokkal teli bűnüldözés, valamint családi, baráti és iskolai kötelezettségei között.</p> <p> 

henry 0.previewVeszélyes Henry maratonnal lepi meg a rajongókat a gyerekcsatorna. Mi történik, ha egy 13 éves fiú hirtelen szuperhőssé válik? Meg kell tanulnia új énjét titokban tartani, és ezzel együtt azt, hogyan egyensúlyozzon a rendkívül izgalmas és kalandokkal teli bűnüldözés, valamint családi, baráti és iskolai kötelezettségei között.

 

henry 0.previewVeszélyes Henry maratonnal lepi meg a rajongókat a gyerekcsatorna. Mi történik, ha egy 13 éves fiú hirtelen szuperhőssé válik? Meg kell tanulnia új énjét titokban tartani, és ezzel együtt azt, hogyan egyensúlyozzon a rendkívül izgalmas és kalandokkal teli bűnüldözés, valamint családi, baráti és iskolai kötelezettségei között.

 

A Nickelodeon július 3-án Veszélyes Henry maratonnal várja a sorozat rajongóit, majd premier epizóddal folytatódik a gyerekek kedvenc szuperhős segédjének története, aki ezúttal egy időgép fogságába esik…

 

A 13 éves Henry Hart élete egyik napról a másikra megváltozik, amikor a várost védelmező Hőskapitány segédjének áll. Az izgalmas és nem mindennapi kalandok mellett ugyanis „másodállását" el kell titkolnia szerettei és barátai előtt, és néha bizony az iskolát és a szuperhős életformát is nehéz összeegyeztetni. Henry még legjobb barátainak, Jaspernek és Charlotte-nak sem beszélhet új feladatköréről, de Hőskapitány segítségével végül minden akadályt sikerrel vesz.

 

A Nickelodeon népszerű élőszereplős sorozata július 3-án vasárnap az első évad részeivel idézi fel Henry és társai – köztük Mr. Gooch, Totyogó, Zöldbébi és Telócápa – kalandjait, például amikor Henry és testvére, Piper szobafogságot kap, mert a lány beárulta Henry késő esti kiszökését, miközben ő nem neki való filmet nézett. A folytatásban a kamasz titkos életére is fény derülhet, amikor Hőskapitány versenyének nyerteseiként Henry barátai is ellátogathatnak a Bázisra. Később már a fiú szeretné bevallani Jaspernek, hogy ő a Veszélyes Tini, de nem biztos benne, hogy barátja felkészült a titok megőrzésére. A következő részekben egy graffitis banda rongálja a várost, és még Henry is a hatásuk alá kerül.

A folytatásban 18:50-kor érkezik a második évad 25 perces premier epizódja, amiben Henry komoly veszélybe kerül. Amikor Veszélyes Tiniként Hőskapitány oldalán az Időrablóval küzd, beleesik az időgépbe, és újra átéli ugyanazt a napot…

 

Hazánk legkedveltebb gyerekcsatornája most különleges hétvégi maratonnal vár!

Helyezd magad kényelembe otthon és jöjjenek Veszélyes Henry kalandjai!

 

Veszélyes Henry maraton július 3-án vasárnap: az első évad részei 16:20-tól, a második évad premierje 18:50-től, júliusban pedig minden vasárnap 18.55-től új részek csak a Nickelodeonon.

 

http://www.nickelodeon.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.