2024.július.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Visszatér a sütőtökláz a Starbucksba

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/104485"><img class="image image-preview" src="/files/images/Pumpkin%20Spice%20Latte%20lifestyle%20(3).preview.jpg" border="0" width="475" height="244" /></a></span>Megújult recepttel tér vissza a Starbucks-rajongók kedvence, a Pumpkin Spice Latte. A sütőtökös ital szeptembertől Frappuccino változatban is kapható.</p>  <p><em>

pumpkin%20spice%20latte%20lifestyle%20(3).previewMegújult recepttel tér vissza a Starbucks-rajongók kedvence, a Pumpkin Spice Latte. A sütőtökös ital szeptembertől Frappuccino változatban is kapható.

 

pumpkin%20spice%20latte%20lifestyle%20(3).previewMegújult recepttel tér vissza a Starbucks-rajongók kedvence, a Pumpkin Spice Latte. A sütőtökös ital szeptembertől Frappuccino változatban is kapható.

 

A Pumpkin Spice Lattét 2003-ban alkotta meg a Starbucks seattle-i csapata, akik egy olyan italt szerettek volna készíteni, amely íz- és illatvilágával tökéletesen illik az ősz hangulatához. A sütőtökös pite ihlette tejeskávéból azóta több mint 200 millió pohár fogyott.

 

Az italt egy finom eszpresszó, habos tej és a különleges, sütőtökös pite ízű szirup alkotja, amely a karakteres fűszerek – a gyömbér, a szerecsendió, a fahéj és a szegfűszeg – mellett mostantól valódi sütőtököt is tartalmaz. A kávékülönlegességet a fahéjjal megszórt gazdag tejszínhab teszi teljessé.

 

Az elhúzódó nyárnak köszönhetően idén a Pumpkin Spice Latte jeges változata is bemutatkozik. A Pumpkin Spice Frappuccino a nyár kedvenc jeges italát az ősz ízeivel kombinálja.

 

Vendégeink értékelik az évszakokhoz köthető különleges ízeket, ezért mindig velünk együtt örülnek az ikonikus Pumpkin Spice Latte érkezésének" – mondta el Moldova György Dávid, a Starbucks brand managere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.