2024.július.16. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Anyák napján négyzetre emeli a csínytevést a Nickelodeon

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/112039"><img class="image image-preview" src="/files/images/nicky_0.jpg" border="0" width="464" height="464" /></a></span>Május 7-én Nicky, Ricky, Dicky és Dawn maraton a gyerekcsatornán. 11 éves ikrek anyukájának lenni roppant nehéz, pláne, ha négyes ikrekről van szó, akik minden létező komiszságban benne vannak. A családi bonyodalmak és a négy gyerek okozta káosz minden szülő rémálma, de a Harper ikrek mamája kellő humorral és lazasággal minden problémán felülkerekedik. <p> 

nicky 0Május 7-én Nicky, Ricky, Dicky és Dawn maraton a gyerekcsatornán. 11 éves ikrek anyukájának lenni roppant nehéz, pláne, ha négyes ikrekről van szó, akik minden létező komiszságban benne vannak. A családi bonyodalmak és a négy gyerek okozta káosz minden szülő rémálma, de a Harper ikrek mamája kellő humorral és lazasággal minden problémán felülkerekedik.

 

nicky 0Május 7-én Nicky, Ricky, Dicky és Dawn maraton a gyerekcsatornán. 11 éves ikrek anyukájának lenni roppant nehéz, pláne, ha négyes ikrekről van szó, akik minden létező komiszságban benne vannak. A családi bonyodalmak és a négy gyerek okozta káosz minden szülő rémálma, de a Harper ikrek mamája kellő humorral és lazasággal minden problémán felülkerekedik.

 

Anyák napján hőseink, Nicky, Ricky, Dicky és Dawn maratonnal térnek vissza a Nickelodeon képernyőjére, hétköznaponként pedig vadiúj részekkel kergetik őrületbe édesanyjukat. Négyes ikreknek lenni sosem unalmas, ráadásul a családi móka és a dráma is a négyszeresére gyarapszik. Hazánk legnézettebb gyerekcsatornájának Nicky, Ricky, Dicky és Dawn című népszerű sorozata rengeteg izgalmas és humoros pillanatot tartogat nézőinek anyák napi maratoni adásában. A folyton versengő testvérek gyakran egymás kárára küzdenek meg minden nap az átlagosnak egyáltalán nem nevezhető gyerekkorukkal. Nagy baj esetén azonban jó tesók módjára összefognak és közösen, négyszeres túlerővel gyűrik le a nehézségeket. 

 

Dawnnak egyedüli lányként három fiútestvére mellett kell boldogulnia, ami nem esik nehezére tekintve, hogy igazi vezető egyéniség. A négy másodperccel korábban született kislány nem rest az öccsei orra alá dörgölni, hogy ő idősebb, bölcsebb és okosabb is náluk. A másodszülött Ricky persze nem igazán örül ennek, hiszen a könyvmoly fiú úgy gondolja ő az egyedüli normális gyerek a négyesből, ráadásul magas intelligenciaszintje miatt csakis ő lehet a csapat vezére. A testvéri rivalizálásból Nicky és Dicky sem maradhat ki. A csendes és ártatlan Nicky hóbortos és kreatív ötleteivel leginkább a konyhában éli ki magát, de akarata ellenére gyakran sodorja magát bajba. Vele szemben a laza és menő Dicky a suli népszerű srácaként mindig megtalálja a legkönnyebb utat és ezzel megússza a legnagyobb galibákat is. De mégis hogyan képes az ikrek anyukája gyermeklelkű férje segítségével fenntartani a családi harmóniát a folyton rivalizáló tesók között? Anyák napján minden kiderül!

 

A móka és izgalom négyszeres erővel tér vissza anyák napján!

Nicky, Ricky, Dicky és Dawn maraton május 7-én 13.10-17.15 között, új részek minden hétköznap 12.40 órától csak a Nickelodeonon!

 

http://www.nickelodeon.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.