2024.április.30. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Rend a házban avagy a reklámanyagok körforgása – megszervezve!

4 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/18360"><img class="image thumbnail" src="/files/images/DSC_5064.thumbnail.JPG" border="0" width="84" height="100" /></a></span>  <p>A reklámanyagok visszagyűjtésével és azok újrahasznosításával oldja meg a lakóházak többéves problémáját a Feibra Kft. A cég „Rend a házban" programja magába foglalja mind a szórólapok kulturált és áttekinthető kihelyezését a társasházak előterében telepített új bemutató állványaival, mind a már érvényét vesztett kiadványok összegyűjtését és díjmentes elszállítását. </p><p>

dsc 5064.thumbnail 

A reklámanyagok visszagyűjtésével és azok újrahasznosításával oldja meg a lakóházak többéves problémáját a Feibra Kft. A cég „Rend a házban" programja magába foglalja mind a szórólapok kulturált és áttekinthető kihelyezését a társasházak előterében telepített új bemutató állványaival, mind a már érvényét vesztett kiadványok összegyűjtését és díjmentes elszállítását.

dsc 5064.thumbnail 

A reklámanyagok visszagyűjtésével és azok újrahasznosításával oldja meg a lakóházak többéves problémáját a Feibra Kft. A cég „Rend a házban" programja magába foglalja mind a szórólapok kulturált és áttekinthető kihelyezését a társasházak előterében telepített új bemutató állványaival, mind a már érvényét vesztett kiadványok összegyűjtését és díjmentes elszállítását.

Fogyasztói társadalomban élünk, a reklámok bűvkörében. Ezek közül a házhoz hozott reklámanyagokat használjuk legtöbben, hiszen ezek nyújtják a legszélesebb körű információt számunkra egy-egy témában. Ha felújítjuk a lakást, vagy csak nagyobb bevásárlásra készülünk, otthon kényelmesen egy kávé mellett összehasonlítjuk a láncok kínálatát, majd saját szempontjaink alapján döntünk. A szórólapok megkímélnek minket, a szaladgálástól és attól a bosszúságtól, hogy valamit sokkal olcsóbban megszerezhettünk volna.

dsc 4966.thumbnailA vásárlás végeztével azonban a „mór" vagyis a szórólap, aki megtette kötelességét, feleslegessé válik. Ekkor lép színre a Feibra új „Rend a házban" programja.

A Feibra ezzel az új programmal nem vállal kevesebbet, mint a főváros évente közel 180 000 tonnányi reklámanyagának újrahasznosítását. Ez egy olyan egyedülálló újítás, melynek köszönhetően a reklámanyagok még pozitívabb fogadtatásra számíthatnak a fogyasztók körében. Ez pedig jó a hirdetőnek, jó terjesztőnek, és hát jó nekünk, hiszen amikor a lépcsőházban ebbe az új Feibrás szelektív papírgyűjtőbe helyezzük a már átnézett reklámanyagokat, kicsit nyugodtabb lesz a lelkiismeretünk, hogy tettünk valami jót, aminek következtében óvjuk a környezetünket és talán évente fejenként akár 3 fát is megmentettünk.

dsc 5043.thumbnailBár sok kritika éri, a direkt marketing napjainkban az egyik leghatékonyabb és a lakosság által folyamatosan használt reklám- és kommunikációs eszköz. Felmérések bizonyítják, hogy a postaládákba érkező reklámanyagokat a lakosság 83 százaléka elolvassa, több mint 67 százaléka felviszi lakásába, 53 százaléka pedig annak hatására választ és vásárol.

Nemzetközi hálózat részeként a Feibra Kft. 18 éve foglalkozik egész Magyarország területén nyomtatott reklámanyagok, szórólapok, termékminták közvetlen lakossági terjesztésével. Országos logisztikai rendszere, 220 budapesti és 1600 vidéki terjesztőre, valamint közel félszáz ellenőrre épül. A piacvezető Feibra 2008. év végéig több mint 1 milliárd reklámanyagot fog terjeszteni.  Ez az év minden napján 2,8 millió darab avagy 74 tonna reklámanyag célba juttatását jelenti.

A „Rend a házban" Feibra-program példa arra, hogy kell működnie egy olyan XXI. századi cégnek, mely előretekint és felelősséget vállal a munkájáért a jelenben,  a jövőért. A program a közbiztonságot is erősíti, hiszen a szerződések keretében van felelős, és a reklám terjesztők, hasonlóan a postásokhoz adott körzeten belül állandóak, és legálisan a haáztól kapott kulccsaé vagy kóddal járnak be, egyenruhában jól felismerhetőek, hasonlóan a postásokhoz.

A Feibra Kft-t 1990-ben alapították, a 35 éve működő osztrák Feibra Gmbh. leányvállalataként. 2005 októberében a Feibra Kft. az Osztrák Posta Csoport tagja lett. A Feibra Kft. felhasználva a nemzetközi postai szolgáltatóban rejlő lehetőségeket és tapasztalatokat, figyelembe véve a minőséget, az innovációban rejlő erőt és a pénzügyi biztonságot folyamatosan erősíti piaci  pozícióját.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.