2024.április.30. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Átöltözött a NetPincér.hu – Designt váltott Magyarország piacvezető ételrendelési oldala

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/18822"><img class="image thumbnail" src="/files/images/netpincer.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="79" /></a></span>Több, mint 2.000.000 pizzarendelés tapasztalata látható viszont a <a href="http://www.netpincer.hu/" target="_blank" title="Hely megnyitása">http://www.netpincer.hu/</a> megújult oldalán. Az új vásárlókat átláthatóbb navigáció, a visszatérőket pedig gazdagabb funkcionalitás fogadja.<br /><td valign="top"> </td>  <img class=" size-full wp-image-1110" src="https://euroastra.hu/wp-content/uploads/2007/07/spacer.gif" border="0" width="15" height="15" />

netpincer.thumbnailTöbb, mint 2.000.000 pizzarendelés tapasztalata látható viszont a http://www.netpincer.hu/ megújult oldalán. Az új vásárlókat átláthatóbb navigáció, a visszatérőket pedig gazdagabb funkcionalitás fogadja.

 

  spacer

netpincer.thumbnailTöbb, mint 2.000.000 pizzarendelés tapasztalata látható viszont a http://www.netpincer.hu/ megújult oldalán. Az új vásárlókat átláthatóbb navigáció, a visszatérőket pedig gazdagabb funkcionalitás fogadja.

 

  spacer
    Gondolatolvasás – talán ezzel a szóval lehetne jellemezni a szemkamera teszteket, amelyet szintén felhasználtunk a fejlesztés során. Ezzel a technológiával nem csak látjuk, hanem egyszerűen előre kitaláljuk hogyan rendelnek nálunk az emberek." – Perger Péter véleménye szerint a bejövő emberek 3-5 másodperc alatt döntik el, hogy továbblépnek-e a tartalmi aloldalakra. Éppen ezért fontos, hogy szinte a felhasználó helyett gondolkozzunk."
    A bevezetett újítások egy része lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy az étlapokból kiemeljék azokat az ételeket amelyeket szeretnek, s eltüntessék azokat, amelyeket nem. Ezzel párhuzamosan a NetPincér.hu már abban is segít nekünk, hogy melyek a mások által legkedveltebb ételek egy-egy kiválasztott étteremnél.
    Másik érdekesség, hogy egy irodában gyakori, hogy egymásnak kiabálnak a kollégák, hogy ki mit szeretne rendelni. A csoportos rendelésnél csak egy ember indítja el a hajtóvadászatot az ebéd és kollégák után. Miután mindenki kiválasztotta mit szeretne enni, utána a rendelés elindítója fejezi be a rendelési folyamatot. A csoportos rendelésnél mindenki látja mennyiért rendelt, s elég a rendelés elindítójának regisztrációval rendelkeznie.

    A mostani designváltás csak az első lépés a NetPincér.hu intenzív fejlesztései listáján, ahol a következő lépések a mobil platform és az internetes tévé irányába vezetnek. A végcél természetesen az, hogy a virtuális pincér bárhol és bármikor az emberek segítségünkre legyen az aznapi ebéd vagy vacsora kiválasztásában.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.