2024.július.26. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új trend: Füst nélkül! – Az Egyensúly Alapítvány kampányt indított a dohányzásról való leszokás népszerűsítése érdekében

2 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/19812"><img class="image thumbnail" src="/files/images/no.smoking.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="96" /></a></span>A dohányzásról való leszokás életre szóló karácsonyi ajándék is lehet. Hazánkban még mindig a nők mintegy 20 százaléka dohányzik, és közülük is a 20 - 30 éves korosztály füstöl a leginkább, pedig sok év után ma már a cigaretta elhagyása a trendi, nem a füst.

  no.smoking.thumbnailA dohányzásról való leszokás életre szóló karácsonyi ajándék is lehet. Hazánkban még mindig a nők mintegy 20 százaléka dohányzik, és közülük is a 20 – 30 éves korosztály füstöl a leginkább, pedig sok év után ma már a cigaretta elhagyása a trendi, nem a füst.

  no.smoking.thumbnailA dohányzásról való leszokás életre szóló karácsonyi ajándék is lehet. Hazánkban még mindig a nők mintegy 20 százaléka dohányzik, és közülük is a 20 – 30 éves korosztály füstöl a leginkább, pedig sok év után ma már a cigaretta elhagyása a trendi, nem a füst. Az Egyensúly Alapítvány most indított kampányával a céltudatos fiatal nőkhöz is szeretne szólni, amikor arra bíztatja őket, hogy a dohányzásról való leszokásban is legyenek modern gondolkodásúak, és az egyéni próbálkozás helyett, forduljanak orvoshoz.

2009 felé haladva nemcsak a divat- és a szépségvilág kínál új irányokat a nőknek, az életmód trendek legalább annyira hódítanak. Néhány évvel ezelőtt a dögös női ideálhoz hozzátartozott a szájból szexisen kilógó cigaretta, a sok teli műanyag bevásárló szatyor és a „be vagyok táblázva" mondat. Ma már az a trendi, ha egy fiatal nő modern és öntudatos a saját életvitelében is: így nem dohányzik, figyel a környezetvédelemre és törődik önmagával, pl. időt hagy a relaxálásra. A leszokás divattá válása és a nők közötti egyfajta egészséges rivalizálás magával hozta a modern megoldások keresését is.

Az Egyensúly Alapítvány arra bíztatja a fiatalokat, ahogy az életük minden más területén, a dohányzás abbahagyásában is divatos, modern megoldásokat válasszanak, és az egyéni próbálkozás helyett forduljanak orvoshoz. Az egyéni kísérletezéssel szemben, a háziorvos személyre szabottan tud segíteni, mely biztonságot jelent a leszokó fiataloknak.

De vissza a trendekhez, idén karácsonykor a kreatív, életre szóló ajándékok fognak hódítani, még akár egy egyedi karácsonyi ajándékkal is meglephetjük önmagunkat, ha leszokunk a dohányzásról. Ha most megtesszük az első lépést, az idei szilvesztert már füstmentesen ünnepelhetjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.