Sodexo Vitál Klub – harc a munkahelyi étkeztetés utalványos formájáért: többletszolgáltatásokkal, hogy vonzó maradjon
3 perc olvasás
A jelenlegi gazdasági helyzet a vendéglátóiparban is mély nyomot hagy, egyre nehezebb megtartani a meglévő vendégkört, valamint növelni a forgalmat. A melegétel utalványt elfogadó éttermek bevételének átlagosan 20-30 százalékát a munkaidőben utalványokkal fizető vendégek teszik ki. A Sodexo Pass új, egészséges életmódhoz kapcsolódó programja, a Vitál Klub célja, hogy a csatlakozó éttermi partnerek olyan előnyökhöz jussanak, amivel sikerül megtartani vagy akár növelni forgalmukat.
A jelenlegi gazdasági helyzet a vendéglátóiparban is mély nyomot hagy, egyre nehezebb megtartani a meglévő vendégkört, valamint növelni a forgalmat. A melegétel utalványt elfogadó éttermek bevételének átlagosan 20-30 százalékát a munkaidőben utalványokkal fizető vendégek teszik ki. A Sodexo Pass új, egészséges életmódhoz kapcsolódó programja, a Vitál Klub célja, hogy a csatlakozó éttermi partnerek olyan előnyökhöz jussanak, amivel sikerül megtartani vagy akár növelni forgalmukat.
A jelenlegi gazdasági helyzet minden hazai vállalkozást nehéz feladat elé állít, így van ez a vendéglátóiparban is. A Sodexo Pass MELEGÉTEL utalványához kapcsolódóan létrehozta a Vitál Klubot, amely segítségével az utalvány felhasználók munkanapjaikon is odafigyelhetnek az egészséges étkezésre.
Az ebéd a legfontosabb étkezés, amelyről a hétköznapokban sem szabad megfeledkezni. A munkahelyi helyes étkezés nagymértékben javítja a teljesítőképességet, amely mind a munkáltató, mind az alkalmazott érdeke. A program segít abban, hogy a Sodexo MELEGÉTEL utalvánnyal rendelkezők megtalálják azokat az éttermeket, vendéglátóhelyeket, ahol friss, egészséges ételeket is kínálnak.
A folyamatosan bővülő hálózatba kizárólag azok az éttermek léphetnek be, amelyek megfelelnek a dietetikus által felállított kritériumrendszernek – magyarázta Sztankovits Mónika, a Sodexo Pass kommunikációs vezetője. A kiválasztott éttermek már meglévő étlapjukat Bereznay Tamás, a Kárpátia Étterem és a Sodexo Vitál Klub séfjének korszerű, és egészséges receptjeivel színesíthetik. Bereznay kéthavonta új ötletekkel segíti a vendéglátósokat, hogy ételkínálatuk megfeleljen a program kritériumainak. Az első időszakban, amely június 30-ig tart, különböző ízvilágú szárnyas ételek közül válogathatnak, úgy mint a citromos-chilis csirkecombok, vagy a pulykabrassói paprikával és paradicsommal. A Sodexo Vitál Klub éttermek vállalják, hogy a finom falatok mellé minden utalvánnyal fizetőnek a periódustól függően más-más egészséges kényeztetést is adnak.
A Sodexo Vitál Klubbal kapcsolatos további információ, valamint az éttermek listája megtalálható a program honlapján, a http://www.vital-klub.hu/ oldalon.